Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το ΕΛΙΑΜΕΠ κατά της ελληνικής Α.Ο.Ζ!

Μετά από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_23/01/2011_429869
στη ναυαρχίδα της στήριξης της Εξωτερικής πολιτικής του Παπανδρέου στην Ελλάδα, την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο Ελληνικός λαός πρέπει να απαιτήσει από την εν λόγω ΜΚΟ να φύγει το ΕΛ από την ονομασία της.


Ο κύριος καθηγητής, ο οποίος υπογράφει το άρθρο, με αστερίσκο μας ενημερώνει ότι είναι Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μπίλκεντ – επιστημονικός συνεργάτης του ΕΛΙΑΜΕΠ. Δεν μας λέει όμως, ότι το πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει, το Μπίλκεντ, βρίσκεται στην Τουρκία, στην Άγκυρα, πάνω στον δρόμο για το Εσκί Σεχίρ!

Άρα λοιπόν, ο κύριος αυτός, ο οποίος συμβουλεύει επιστημονικά το ΕΛΙΑΜΕΠ κατά της χάραξης ελληνικής ΑΟΖ χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα των Τούρκων, συμβουλεύει και τον κύριο Πρωθυπουργό, το υπουργείο Εξωτερικών για το ίδιο ακριβώς πράγμα:


τη μη χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ γιατί η Τουρκία χάνει τα προνόμιά της!

Ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Επειδή ο κύριος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κύριος Παπανδρέου δεν θέλει να ανακηρύξει Ελληνική ΑΟΖ, βάζει την …ουρά του, το ΕΛΙΑΜΕΠ και την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να αρχίσουν τα …προειδοποιητικά πυρά για …οπισθοχώρηση; Ακόμη μια οπισθοχώρηση και ακόμη μια εθνική ταπείνωση. Ιδού το λίνκ του Τουρκικού Πανεπιστημίου:
http://www.bilkent.edu.tr/index.html

Οι Τούρκοι μας απειλούν με πόλεμο, ενώ κατέχουν το βόρειο τμήμα της Κύπρου μετά από εισβολή, σχέδια βαριοπούλας και γενικής αποσταθεροποίησης εξυφαίνονται στην άλλη πλευρά του Αιγαίου και οι σύγχρονοι Μηδίσαντες δημοσιεύουν άρθρα που μας κουνάνε το δάχτυλο διδακτικά.

Άντε και εις ανώτερα αγαπητό ΕΛΙΑΜΕΠ, μπορεί να δούμε και τον αγαπητό κύριο και πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών! Αφού το καταλάβουν εντελώς οι λαθρομετανάστες που περνούν πρώτα από την Άγκυρα!

Υ.Γ
.Ο κύριος καθηγητής, από πού πληρώνεται για να μας τα λέει αυτά, μέσω της …δεξιάς- μη γελάτε- εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ;

Πάρτε και ένα ακόμη λίνκ για το ΕΛΙΑΜΕΠ τα έργα του, τους καθηγητές του αλλά και τους …δημοσιογράφους του: http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/01/blog-post_8731.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: