Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ !

Και η ιστοριά συνεχίζεται.........όσο εμείς καθημερινά φαγωνόμαστε μεταξύ μας από τον "καναπέ "μας κάποιοι "τρώνε" εις βάρος μας με "χρυσά" κουτάλια , όσο αγχωνόμαστε καθημέρινα για ένα πιάτο φαί ,για το μέλλον των παιδιών μας για το μέλλον της Ελλάδας ΜΑΣ κάποιοι "κύριοι" παίζουν στα ζάρια της τύχες μας και τις ίδιες μας τις ζωές .

Όσο όλοι μας έχουμε αγωνία για το αύριο τόσο σαν πολίτες αλλά περισσότερο σαν Έθνος κάποιοι γράφουν ήδη τον "επίλογο" ή μάλλον τον "επικήδειο" μας και προετοιμάζουν τις τελευταιές λεπτομέρειες της κηδείας της Πατρίδας μας .

Όλα ήταν προμελετημένα χρόνια τώρα , στο χέρι μας είναι να τα ανατρέψουμε ή τουλάχτιστον να αγωνιστούμε και να πέσουμε μαχόμενοι σαν γνήσιοι Ήρωες Έλληνες .
Γιατί όσο και να μας "αποβλάκωσε " η καθημερινότητα αν ψαξουμε μέσα μας θα βρούμε πάλι τη φλόγα που έκαιγε στα μάτια των προγόνων μας ,το τσαγανό και το θάρρος που είχαν να πουν "ΟΧΙ" στη σκλαβιά , μας φοβούνται μην το ξεχνάτε γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Ελληνας γιαυτό και θέλουν να μας εξαφανίσουν , εμείς απλά το έχουμε ξεχάσει .

Καιρός πια είναι να τους το θυμήσουμε πάλι , να ξυπνήσουμε από την "χειμερία νάρκη" που μας έχουν ρίξει , ας σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε το κάθε "ανδρείκελο" που θέλει να μας "βοηθήσει" γιατί αυτός μας θέλει νεκρούς και σωματικά αλλά περισσότερο ψυχικά , ας εμπιστευθούμε το ενστικτό μας και ας τους αποδείξουμε ότι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ !!

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ......

pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια: