Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Kωνσταντίνος Κόλμερ : Nα κλείσει το κοινοβούλιο για 2 χρόνια για να σωθεί ο τόπος. ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ[ΒΙΝΤΕΟ]

Αποκαλυπτικός ο Κόλμερ στην σημερινή του ομιλία στον σύλλογο Θερμοπύλες...Εκτός απο το κλείσιμο του κοινοβουλίου και την ενεργοποίηση του άρθρου 48[δείτε εδώ]είπε και άλλα και έκανε στους ακροατές την καρδιά περιβόλι.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται με τίποτα να εξυπηρετήσει το χρέος της...Αναμένεται δελτίο στο πετρέλαιο...δελτίο ακόμα και στα φάρμακα και δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου.

Ο Κωνσταντίνος Κόλμερ καθήλωσε αυτούς που παρακολούθησαν την ομιλία του.Είπε και άλλα όπως για την επιστροφή στην δραχμή και γιατί πρέπει να γίνει,αν το μνημόνιο ήταν μονόδρομος ή όχι ,ακόμα και για την πληγή της λαθρομετανάστευσης τονίζοντας οτι πρέπει να φύγουν όλοι οι ξένοι απο την Ελλάδα,μηδενός εξαιρουμένου.

Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο απο την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία.peripatris

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί του. Πρέπει να κλείσει η Βουλή, να σχηματισθεί κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων και τότε μόνον υπάρχει αμυδρά ελπίδα σωτηρίας. Δεν είναι δυνατόν να σώσουν την χώρα αυτοί που την κατέστρεψαν.

Το πρόβλημα είναι πώς θα γίνει αυτό και ποιος θα επιλέξει τις προσωπικότητες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!!!