Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ...Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ! ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ

Από φέτος, στις στρατιωτικές σχολές θα μπορούν να εισάγονται και αλλοδαποί!

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος. ...

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!

Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος. Εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί!
Με την απόφαση αυτή, το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι εξισώνεται η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, "καθώς η ύπαρξη καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται μόνο για την εκλογή στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση".

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ :

· Θα διορίζονται στο δημόσιο όπως και οι Έλληνες (δηλ. Αλβανός εφοριακός θα ελέγχει την εταιρεία σου κα.)

· Θα προσλαμβάνονται στην αστυνομία (δηλ.θα σε ακινητοποιεί και θα σε ελέγχει ο Πακιστανός κ.α.αλοδαποί κάνοντας πλάτες και περνοντας μίζες από τους ομοεθνείς του...)

· Θα κατέχουν αξιώματα στον στρατό ,στο ναυτικό και την ελληνική αεροπορία έχοντας πρόσβαση ο μωαμεθανός στα κρατικά μυστικά το ελληνικού στρατού....

· Σε κάθε παρατήρηση που θα κάνεις στον αλλοδαπό όταν κάνει παρατυπία και ανομία θα σου λέει ότι είναι το ίδιο σένα και "κάνε ρε παραπέρα"

· Θα έχει λόγο στην τοπική αυτοδιοίκηση παίρνοντας αποφάσεις για ποιά έργα και πότε θα γίνουν στον τόπο σου.

· Θα μπει στην βουλή με μεγάλη δύναμη και πολλούς βουλευτές και θα καθορίζει ποιά κυβέρνηση και με ποιόν τρόπο θα κυβερνά απειλώντας να την ρίξει αν δεν κάνει αυτά που θέλουν οι Αλβανοί ή οι Μωαμεθανοί βουλευτές.

· Θα έχουν λόγο στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ, στα Ελληνοτουρκικά, στο θέμα της Τσαμουριάς κ.α....

· Αυτά και άλλα πολλά δικαιώματα θα έχουν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα...και ο νοών νοείτω.

πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ..... ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΚΟΜΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ....ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ....ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????
ΕΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΡΙΤΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ....
ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ....<>....ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ
ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη αντίδραση σε όλα αυτά είναι να μαζευτούμε εμείς οι απλοί Έλληνες που μας βιάζουν οικονομικά και ψυχολογικά καθημερινώς και να σταματήσουμε για ένα μήνα να πληρώνουμε τα δημόσια χρέη,να αγοράζουμε εφημερίδες,να βλέπουμε τα στημένα κανάλια τους!Αλλά όλα αυτά θα γίνουν αν μας ενώσει κάποιος που έχει ηγετικές ικανότητες και είναι άξιος σεβασμού!Ένας γνήσιος Έλληνας!Ένας γνήσιος αρχηγός από αυτούς που δυστυχώς στις ημέρες μας δεν υπάρχουν..Ο γιατρός έκανε την αρχή,οι υπόλοιποι ας κάνουμε τη συνέχεια..Για μας,για τα παιδιά μας,για την Πατρίδα μας και πάνω απ’όλα για το ΈΘΝΟΣ μας!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ.
ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΡΙΝΚ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΤΑΤΟΣ

kos dim είπε...

Δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια οι Αξιωματικοί μας (όλων των πτυχών) απέδειξαν πως είναι κουτοπόνηροι γλείφτες και "χέστηδες". Μόνο στους κατώτερους πουλάνε "μούρη",εξουσία και ψευτομαγκιά.

Ανώνυμος είπε...

Φοιτώ στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και ένα έχω να σας πω. Αλοίμονο στους αλλοδαπούς που θα έρθουν να φοιτήσουν από τον Σεπτέμβρη.... Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν τους παραιτήσουμε ΟΛΟΥΣ ;)

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη παιδιά για να καταλάβω.
γιατί τα έχω θολωμένα
Ο γείτονας (μου που έχει έρθει από την τότε U.S.S.R εδώ και 30 χρονια ζει και εργάζεται νομιμότατα στην Ελλάδα και έχει κάνει ένα παιδιά το οποιο γενήθηκε εδώ (έχει πατέρα ουκρανό και μάνα πόντια), δηλαδή μετά λεγόμενα σας και αυτός είναι αλλοδαπός δεν είναι Eλληνας έτσι...
απλός έτυχε να έχει το επώνυμο του πατέρα του και θα είναι μια ζωή αλλοδαπός??αν κάνω λάθος διορθόστεμε γιατί δεν κατάλαβα καθόλου τον τρόπο σκέψη σας,
δεν έχει δικαίωμα αυτό το παιδί, είναι λιγότερο Έλληνας από εμάς ? και δεν έχει δικαίωμα να δώσει για την Ευελπίδων.

nemesis είπε...

Το ελληνικό Σύνταγμα είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ στον νόμο περί ιθαγένειας και συνεπώς και όταν καταργούν αυτην την προϋπόθεση στις στρατιωτικες σχολές ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ υπάρχει. ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Απαιτείται να έχει κάποιος ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς. Ο γιος του γείτονά σου μπορεί να δώσει εξετάσεις ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΛΑΔΟ αλλά όχι για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ. Η Ελλάδα δεν ειναι κράτος σαν την πολυεθνική Αμερική αλλά ΕΘΝΟΣ και μάλιστα με πολλά προσκείμενα κράτη να την βάλουν παταχώθεν. Μελέτησε την διαφορετικότητα των συνθηκών και μην κάνεις ειρμούς και συκγρίσεις με άλλα κράτη.

Φιλικά

Hellenicrevenge

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχάριστο πολύ φιλε μου,που μου άνοιξες τα ματια...
Διαβάζω αυτοί την στιγμή το "Συνταγαμα" και τους νομους μας,και στη πρώτες είδη σελίδες έμαθα αρκετά..

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν έθιξα κανέναν ή πρόσβαλα.(από χωριο είμαι δεν πολύ καταλαβαίνω από αυτά)

(και συνεχίσω καλημέρα σε όλους)!

Ανώνυμος είπε...

Λυπουμε που η χωρα μας ειναι σε αυτη την κατασταση,οπως λυπουμε που εμεις οι ιδιοι οι Ελληνες αδιαφορουμε για ολα αυτα τα Θεματα!Η μονη λυση πιστευω ενας νεος Εθναρχης Ελλην να κυρηξει στρατιωτικο νομο,ειδαλλως μας βλεπω να πεσουμε μονοι μας στον Κεαδα,αν και νομιζω οτι ηδη εχουμε πεσει μεσα και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...........

Nikosh είπε...

Ζήτω η 21 Απριλίου 1967 !

Ανώνυμος είπε...

pou eisai PAPADOPOULE
mas kubernane anthellines kai mizadoroi.lamogia kai karagkiozides.

anatropi tis kuberniseis TOPA prin einai polu arga.kai epitelous as ksupnisei kai o stratos.

HELLAS ELLHNON XRISTIANON

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΙΑ.. ΟΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΚΕ!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

iremiste vre paidia afou zei edo tha pethanei edo afistetous na pane opou theloune giati na min exoune dikiomata.edo mas exoune fai i ellines na fobomaste tous xenous .imarton.

Ανώνυμος είπε...

ειδικά όταν μας σφάζουν γριες γυναικες και βιοπαλεστες να μην φοβομαστε καθολου...να τους υποδεχομαστε με ροδοπεταλα...