Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΣΥ‏

Σημαία της ηρωικής Μάνης. Εδώ χρησιμοποιείται η λέξη «ΝΙΚΗ» και όχι «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», γιατί η Μάνη ήταν πάντα ελεύθερη. Υπήρξε ανεξάρτητη καθ' όλη την Τουρκοκρατία, συνώνυμη του τόπου όπου ζουν ελεύθεροι άνθρωποι την περίοδο της δουλείας.

Επειδη τα διαφορα χαφιεδομουτρα και οι νενεκοι ψαχνουν να βρουν ποιοι ειμαστε,και αγωνιουν για αυτο που δεν μπορουν να ελεγξουν .....θα τους βοηθησουμε.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΟΦΡΑΓΚΩΝ

Καθε ενας απο εμας,εχει εναν νεκρο στους εθνικους αγωνες,τα κοκκαλα των παππουδων μας,ασπριζουν στα βαθη της μικρας ασιας,εινα θαμενα στο μπιζανι,ειναι αθαφτα στα φαραγγια του Ζαλλογου......και σταυρωμενα στις νταπιες του Μεσολλογγιου.

Ειναι τα κοκκαλα τα ιδια ...κοκκαλα αδερφων που χαθηκαν στον Γραμμο και στο Βιτσι,και απο τις δυο μεριες,για να τρεφουν την κολαρα τους οι βενιζελοι και οι καραμανληδες και οι παγκαλοι με τα δανεια υποτελειας των αμερικανων,και να κατεβαζει με το ΠΑΜΕ ,η παπαρηγα ,τους πακιστανους στο συνταγμα......ειναι τα ιδια κοκκαλα που περιφρονησε η κορη του συρριτωμενου,που ενω ορκιστηκε υπερ του γενους και του αιματος μας.....εδωσε γην και υδωρ για μια προαγωγη και μια θεση .

Ειμαστε αυτοι που δεν εξαγοραζομαστε

αυτοι που οτι γραφουμε το κανουμε και πραξη με τον λογο και τον αγωνα μας

αυτοι που δεν πιστευουν στο κερδος,στις καρτες ,στους τοκους στο "να περναμε καλα",αλλα στην ΜΑΧΗ και στον ΑΓΩΝΑ

Δεν ειμαστε στρατιωτικοι ,ουτε μισθοφοροι,αλλα ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

Ειμαστε αυτοι που μεταξυ μας γνωριζομαστε μονο απο τα διακριτικα της ψυχης μας,που δεν εχουμε δει ο ενας τον αλλο,αλλα πιστευουμε ο ενας στον αλλο

Ειμαστε αυτοι που το αιμα των προγονων τους δεν θα τους αφησει να ησυχασουν παρα μονο αν χυθει στην ιερη μας γη.

Ειμαστε αυτοι,που δεν στηριζομαστε ουτε στα βολια ,ουτε στις βομβες της ARISTERHS τακτικης ,αλλα στον λογο και στην λογικη ,με την οποια οι κρατουντες εχουν μαλωσει,και την οποια την μπηγουμε σαν μαχαιρι στην μαυρη τους καρδια.

Ειμαστε αυτοι,που οταν ενας απο εμας πεσει....θα ερθει ενας αλλος να παρει την θεση του

Ειμαστε η συνεχεια του ΜΑΤΣΗ,που τα φραγκοπουλα ,ουτε τον ακουσαν ποτε,και που ...."ου περι χρηματων τον αγωνα ποιουμεθα.....αλλα περι αρετης"

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ 200 ΕΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ.....ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ........ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλικαρια ,ειμαστε πλεον πολλοι ,οργανωστε μας,προτεινετε σχεδιο δρασης, φτανει μονο η ενημερωση ,ΔΡΑΣΗ καταλαβαμε τι"ΚΟΠΡΙΤΕς"ειναι και προδοτες τελος τα λογια ,μονο εργα "ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς απλά είμαστε μαζί σας!!!

ΆνωΚάτω

Ανώνυμος είπε...

..εμεις απλα,και ετοιμοι ειμαστε,και την συνεχεια μας....προετοιμαζουμε..επειδη οδηγος μας, ειναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

EIMAI ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δ Ρ Α Σ Η !!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ Τ Ω Ρ Α !!!

Ανώνυμος είπε...

Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς, εκ μέρους του φιλογενούς αρχιστρατήγου των Σπαρτιατικών στρατευμάτων Πέτρου Μαυρομιχάλη και της Μεσσηνιακής Συγκλήτου.
Ο ανυπόφορος ζυγός της Οθωμανικής τυραννίας εις το διάστημα ενός και επέκεινα αιώνος, κατήντησεν εις μίαν ακμήν, ώστε να μην μείνη άλλο εις τους δυστυχείς Πελοποννησίους Γραικούς, ει μη μόνον πνοή και αυτή δια να ωθή κυρίως τους εγκαρδίους των αναστεναγμούς.

Εις τοιαύτην όντες κατάστασιν στερημένοι από όλα τα δίκαιά μας, με μίαν γνώμην ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα, και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων. Πάσα προς αλλήλους μας φατρία και διχόνοια, ως καρποί της τυραννίας απερρίφθησαν εις τον βυθόν της λήθης, και άπαντες πνέομεν πνοήν ελευθερίας.
Αι χείρες ημών αι δεδεμέναι μέχρι του νυν από τας σιδηράς αλύσσους της βαρβαρικής τυραννίας, ελύθησαν ήδη, και υψώθηκαν μεγαλοψύχως και έλαβον τα όπλα προς μηδενισμόν της βδελυράς τυραννίας. Οι πόδες ημών οι περιπατούντες εν νυκτί και ημέρα εις τας εναγκαρεύσεις τας ασπλάγχνους τρέχουν εις απόκτησιν των δικαιωμάτων μας. Η κεφαλή μας η κλίνουσα τον αυχένα υπό τον ζυγόν τον απετίναξε και άλλο δεν φρονεί, ει μη την Ελευθερίαν. Η γλώσσα μας η αδυνατούσα εις το να προφέρη λόγον, εκτός των ανωφελών παρακλήσεων, προς εξιλέωσιν των βαρβάρων τυράννων, τώρα μεγαλοφώνως φωνάζει και κάμνει να αντηχή ο αήρ το γλυκύτατον όνομα της Ελευθερίας.

Εν ενί λόγω απεφασίσαμεν, ή να ελευθερωθώμεν, ή να αποθάνωμεν. Τούτου ένεκεν προσκαλούμεν επιπόνως την συνδρομήν και βοήθειαν όλων των εξευγενισμένων Ευρωπαίων γενών, ώστε να δυνηθώμεν να φθάσωμεν ταχύτερον εις τον Ιερόν και δίκαιον σκοπόν μας και να λάβωμεν τα δίκαιά μας. Να αναστήσωμεν το τεταλαιπωρημένον Ελληνικόν γένος μας. Δικαίω τω λόγω η μήτηρ μας Ελλάς, εκ της οποίας και υμείς εφωτίσθητε, απαιτεί ως εν τάχει την φιλάνθρωπον συνδρομήν σας, και ευέλπιδες, ότι θέλει αξιωθώμεν, και ημείς θέλομεν σας ομολογή άκραν υποχρέωσιν, και εν καιρώ θέλομεν δείξη πραγματικώς την υπέρ της συνδρομής σας ευγνωμοσύνην μας.

1821 Μαρτίου 23 εν Καλαμάτα. Εκ του Σπαρτιατικού Στρατοπέδου
Πέτρος Μαυρομιχάλης, αρχιστράτηγος του Σπαρτιατικού και Μεσσηνιακού στρατού.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω συντασομαι στον αγωνα.Οι κρατουντες ξεπουλαν γη και υδωρ μα κυριως ο τζεφρυ κ η εβραιοπαρεα του θελουν να αφανισουν την Ελληνικη ψυχη κ αρετη.Τι λοιπον περιμενουμε? Ειμαστε πολλοι.Θα αφησουμε στα τομαρια του 5%.συριζαιους κ λοιπους να φιμωνουν την Λαικη απαιτηση για Ελλαδα ελευθερια ανδρεια αρετη παραδοση.Αδερφια αυτο εχουμε υποχρεωση εμεις οι ελληνες να φυλαξομε την Αρετη κ το φως των Ελληνων σοφων μας κ του Χριστου μας.Ολα τα αλλα (χρημα δουλειες)ερχονται απο μονα τους σε ενα ανεξαρτητο κ υγιες κρατος.Σε αυτο το επιδιωκομενο Φως του Χριστου κ των αρχαιων σοφων προγονων που ειναι κ ο αρχεγονος σκοπος της υπαρξης μας,ειναι τροχοπεδι οι λαθρομεταναστες .οι προδοτες πολιτικοι και τα συνεργουμενα τους που ηθελημενα η αθελα υπηρετουν το σκοταδι.Ας διωξουμε λοιπον το σκοταδι .Ας βγαινουμε σε πρωτη φαση στο συνταγμα με Ελληνικες σημαιες με ανδρεια παλμο κ θυμο,ακομματιστα με μονη πιστη την Ελλαδα κ το φως της .Φτωχειναμε αδερφια γιατι πρωτα φτωχεινε το πνευμα μας .Δεν αρμοζει στον Ελληνα να κτυπα κατσαρολες στο Συνταγμα.Για το φαι βγαινουμε στους δρομους? για μια θεσουλα στο μελλον?Τι ειμαστε χοιροι να μας ταιζει το αφεντικο αλλα να συνεχιζουμε να ζουμε στη λασπη?ΟΧΙ .βγαινουμε για την διεκδηκηση τηε ελευθεριας του μυαλου μας που θα μας οδηγησει στην αρετη κ ευδαιμονια .Αυτη η ελεθερια κτιζεται σε κρατος με Ελληνοψυχους ηγετες ,απαλλαγμενο απο προδοτες ,οικονομισαριους , απο λαθραιους Μουσουλμανους η αλβανους κ λοιπους που στερουνται κουλτουρας κ τους ενδιαφερει ο αλλαχ κ το χρημα.Ας φυγουν ολοι αυτοι.Δοθησης της ευκαιριας της κινησης των αγανακτισμενων ας μην μεινει ενα πανηγυρακι μονο ,ας τους δειξουμε τα δοντια μας ,ας τους ξεφορτωθουμε απο την πλατη μας ,ας τους τιμωρησουμε κ ας βρουμε αξιους αντικαταστατες .Ολοι στον Αγωνα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το αθάνατο ελληνικό πνεύμα συμπατριώτες! Ας συντεθεί μια οργάνωση και ας σκεφτούμε πως θα δράσουμε! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ