Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη;»

Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη;».

η συνέχεια εδώ

ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΟΥΡΕΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ....ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν.

Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».
Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.nada.gr/index.php?Itemid=179&id=88&option=com_content&task=view

Γραφείο Εποικισμού και Αναδασμού Εκτύπωση E-mail
Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης :: Τμήματα - Γραφεία

Πληροφορίες: Ανδρέας Παπαθωμάς
Τηλ: 210 5549040

απο τον ιστοτοπο της νομαρχιακης αυτοδοιηκησης αττικης
τι εννοουν αραγε?

μηπως επικοισμο αγροτικων εκτασεων απο παρανομους μεταναστες?

δευκαλιων