Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΡΑΓΚΟΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΟΥΝΤΑ!

Δυστυχώς εμείς οι "ακραίοι" για μία ακόμα φορά επιβεβαιωνόμαστε.

Οι υποψίες μας ξεκινήσανε από το οπορτουνιστικό ιστορικό του A/YESMAN, επιβεβαιώθηκαν από την χουντική συμπεριφορά του απέναντι σε ιστολόγους, ενισχύθηκαν από άλλα ιστολόγια (κλικ εδώ) και τώρα πλέον ακόμα και οι συντηρητικοί κύκλοι ενημέρωσης (κλικ εδώ) που κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για "ακραίους", και η δημοκρατικότητα και ο πατριωτισμός τους είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση, μας δικαιώνουν.
Σε πράξεις εσχάτης προδοσίας προετοιμάζει και προτρέπει ο καβαλήσας το δοκάρι - γιατί το καλάμι δεν τον αντέχει - Βενιζέλος, και μαντεύουμε ότι το στρατιωτικό σκέλος αυτής της προδοτικής πρότασης θα είναι ο Φράγκος.

Έλληνες στρατιωτικοί, αξιωματικοί και κυρίως υπαξιωματικοί που αποτελείτε την ραχοκοκαλιά των Ενόπλων μας Δυνάμεων, σταθείτε με σθένος ενάντια σε κάθε παραβίαση του Συντάγματος. Μην σας κοροϊδεύουν με νομικίστικους όρους. Προσπαθούν να σας κάνουν να πιστεύετε ότι νηστεύουν, βαφτίζοντας το κρέας "φασόλια".

Το Σύνταγμα το οποίο εγγυάται την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την Κυριαρχία του Γένους των Ελλήνων και την Δημοκρατία είναι πάνω από όλα. Όσα πληροφορούμεθα ότι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποτελούν προπαρασκευαστικές ενέργειες για την τέλεση του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας.

Καλούμε τη Δικαιοσύνη να επέμβει και να διαφυλάξει το Πολίτευμα από ψυχασθενείς δικτατορίσκους.
Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζουν ότι από εδώ και μπρος για εμάς έχει τεθεί σε ισχύ το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος και θα κάνουμε τα πάντα να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα το οποίο αυτοί θα επιχειρήσουν να καταλύσουν με την βία.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να εχει υποψην του ο κ.Βενιζελος οτι για εσχατη προδοσια υσχιει ακομη η θανατικη ποινη.......

Ανώνυμος είπε...

σε περιοδο ειρηνης δεν εφαρμοζεται θανατικη ποινη... μη λεμε οτι μας κατεβαινει!

Ανώνυμος είπε...

Έστω ισόβια.Εκεί θα τα χαλάσουμε? Αλλά όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια όπως είπε και ο Καραμανλής κάποτε για τους πραξικοπηματίες

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ποιος είπε πως έχουμε ειρήνη?

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΗΤΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

με τέτοια μυαλά περιμένετε να σωθούμε κακομοίρηδες...

(θίγουμε και τα βλήτα γαμώτο)