Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2011 ΟΙ "ΑΘΗΝΑΙΟΙ" ΤΟΥ Γ.ΚΑΜΙΝΗ (ΘΑΥΜΑΣΤΕ) video

Αυτός ο Κύριος (ΚΑΜΙΝΗΣ) είχε το θράσος να προσφωνήσει αυτούς που είχαν μαζευτεί στην Πλ.Συντάγματος "ΑΘΗΝΑΙΟΙ και ΑΘΗΝΑΙΕΣ".

Ευτυχώς το σύνολο των Ελλήνων τους έφτυσε και δεν πάτησε, ίσως και φοβούμενοι τα παρατράγουδα άλλων ετών (επιθέσεις, ληστείες, απόπειρες βιασμών κ.λ.π) . Αναμένουμε με λαχτάρα την ημέρα που θα περπατήσουμε και πάλι στα στενά της παλιάς Αθήνας.

Σε αυτά που μεγαλώσαμε και κάποιοι μας τα στέρησαν χωρίς να μας ρωτήσουν. Και για να μην γελιόμαστε αυτό θα γίνει μετά από πολύ σκληρά μέτρα....
7 σχόλια:

liondani είπε...

Όλα κατανοητά... Οι "Αθηναίοι" γιατί τον ψήφισαν? Για να καταλάβετε πόσους μετανάστες έβαλε το Πασοκ να ψηφίσουν φέτος !!!! Είναι όντως ο δήμαρχος της πλειοψηφίας... ο δήμαρχος των μεταναστών!!!!

Ανώνυμος είπε...

irthan ta agria na dioksoun ta imera
katakaimeni ellada

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν θεωρεί επιτυχημένη περίπτωση, μαζί με τον Μπουτάρη, ο γνωστός μαϊντανός των καναλιών και ΠΟΣΟΚοπρόβλητος ακαδημαϊκός, Γιώργος Γραμματικάκης, όπως δήλωσε στο ΚΡΗΤΗ ΤV, στην εκπομπή "ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" του Γιώργου Σαχίνη, την περασμένη Παρασκευή.

Καθόλου περίεργο, αφού ο εν λόγω πανεπιστημιακός ανήκει στην φάρα των εθνομηδενιστών που υπογράφει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, είναι υπέρ της παραχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, στήριξε την Δραγώνα κλπ., κλπ. Πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Ξεσηκωθείτε!Ελάτε να κατέβουμε όλοι μαζί στο σύνταγμα Έλληνες και Ελληνίδες και να καλέσουμε τον Καμίνη και τον κάθε Καμίνη να απολογηθεί και να επιτεθούμε εναντίον όλων όσων κυριαρχούν και επιβάλλονται και μας έχουμε ξεριζώσει από τη χώρα μας για το κέρδος τους!Πάμε να τους πάρουμε την κυριαρχία!Ξυπνήστε!

Ανώνυμος είπε...

Σημίτης-Παπανδρέου-Καραμανλής!Όταν βάζεις Εβραίους μασόνους να σε κυβερνήσουν και δεν είναι επιλογή σου παρ'ότι φαίνεται πως είναι αυτά παθαίνεις,καλώς ή κακώς αυτοί και 500 άτομα στην Ελλάδα βγαίνουν κερδισμένοι ενώ ο λαός πεινάει και εξυπηρετούνται τα αμερικανικά συμφέροντα αφού αυτοί ρίχνουν και βγάζουν κυβερνήσεις ενώ εμείς μένουμε άπραγοι,πώς ξεφύτρωσε ο Βγενόπουλος,οι 500.000 λαθρομετανάστες και οι βουλευτές-υπουργοί που τόσα χρόνια τα παίρνουν και ξεπουλάνε τη χώρα μας σταδιακά αλλά κανείς δεν πέφτει από την εξουσία παρά μόνο όταν το θελήσει(βλέπε Χρυσοχοϊδη,Πάγκαλο,Βενιζέλο οι μεγαλύτεροι προδότες με την μεγαλύτερη εξουσία).Ακολουθούμε ένα καλοστημένο σχέδιο και δεν ξέρουμε προς που να κοιτάξουμε γιατί όσα ξέρουμε και μας ασφυκτιούν είναι ένα τίποτα σε σχέση με όσα κρύβονται και δεν γνωρίζουμε!Δεν ξέρω πως αλλά πρέπει να επαναστατήσουμε!Ίσως με κανά δυο νεκρούς πολιτικούς θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθ'ηνα, 7 Μαίου 2011
Κύριοι,
Οι έγγραφες ερωτήσεις του Γραφείου του ως Συνήγορου του Πολίτη, με υπογραφή του κ. Καμίνη, ήταν πολλές υπέρ αλλοδαπών, κατόπιν εγγράφων "καταγγείών" ημεδαπών και αλλοδαπών "φίλων" και συγγενών αλλοδαπών, επίδοξων λαθρομεταναστών, στους οποίους ευσυνείδητοι προξενικοί υπάλληλοι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους και των όσων προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τα λοιπά θεσμοθετημπένα της Συνθήκης Schengen,δεν προέβησαν στη έκδοση προξενικής θεώρησης. Φυσικά δεν αποκλείεται η περίπτωση λάθους αξιολόγησης εκ μέρους των αρμιδίων υπαλλήλων ή και μεροληψίας.
Όπως επίσης δεν αποκλείεται τα ερωτήματα εκ μέρους του Γραφείου του Συνήγορου του πολίτη να ετέθησαν εκ καθήκοντος και στα πλαίσια εκτέλεσης αυτού.
Οι υπόλοιπες δηλώσεις του κ. Καμίνη είτε ως Δημάρχου, τώρα, είτε ως Συνήγορου του Πολίτη, πριν, κατά τη γνώμη μου, εξέρχονται των αρμοδιοτήτων του,
δείτε τον έλεγχο που γίνεται στη χώρα μας εκ μέρους των αρμοδίων της Συνθήκης
Shengen.
Η αλλοδαπολαγνεία, πιστεύω αφ΄ ενός μεν δεν εκφράζεται και δεν εφαρμόζεται αφιλοκερδώς, αφ΄ ετέρου εγκυμονεί κινδύνους.
Ο Νόμος 3386/2005 με τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του είναι επαρκής, αρκεί να εφαρμοσθεί.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΡΧΩΝ!ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΜΙΝΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ ΡΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ!! ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!