Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Αναζήτηση της Αδελφής Ψυχής με γενετική ανάλυση του DNA και συσκευές εικονικής πραγματικότηταςΈνα θέμα που απασχολεί πολλούς,  είναι οι συντροφικές σχέσεις με τις αδελφές ψυχές και ο λόγος για τον οποίο έρχονται στη ζωή μας.

για την ψυχολογική μας εξέλιξη, τη διεύρυνση της συνείδησής μας και την ψυχική διαδικασία της ωρίμανσης, χρειάζεται να συνταιριάξουμε τα ασυμβίβαστα και τα αντίθετα και να γεφυρώσουμε τα βαθιά χάσματα μεταξύ προσωπικότητας και ψυχής.

Η βελτίωση της ψυχικής μας κατάστασης, η δημιουργία μιας νέας ζωής γεμάτης νόημα, γεννάει την ανάγκη των συντροφικών σχέσεων που συμπληρώνουν τα κομμάτια της ψυχής μας και μας βοηθούν στο δρόμο της ολοκλήρωσης του Εαυτού μας (ψυχική ολότητα και αυτοπραγμάτωση)

Οι αδελφές ψυχές, τα άτομα με τα οποία έχουμε ενεργειακή συμβατότητα και εναρμόνηση (κοινά ενδιαφέροντα, όμοια ψυχολογία, συναισθήματα, ακόμα και παρόμοιες εμπειρίες) αφού οι δονήσεις μας εκπέμπουν στις ίδιες συχνότητες,  επηρεάζουν τη συναισθηματική και βέβαια την ενεργειακή (ζωτική) μας ταυτότητα.
[ οι ενέργειες είναι πολικά αντίθετες, έτσι «καθρεφτιζόμαστε» στο πρόσωπο του «άλλου» και ταυτιζόμαστε αντιθετικά π.χ. λέμε «Εγώ, δεν είμαι καθόλου κοινωνική,  αλλά πόσο αυθόρμητος και κοινωνικός είναι Εκείνος…»]
Συναντούμε την « άλλη μας πλευρά» την αδελφή ψυχή στο χρονικό εκείνο σημείο, που έχει κάτι να μας διδάξει. Πέρα από την εντυπωσιακή επικοινωνία, οι αδελφές ψυχές μας προκαλούν, μας ταρακουνάνε για να βγει στην επιφάνεια (να εκδηλωθεί) εκείνο του κομμάτι του εαυτού μας, που έτσι θα γίνει συνειδητό και θα καταφέρουμε να το αντιμετωπίσουμε και να το εναρμονίσουμε (συνήχηση και παύση χωριστικότητας)  για την επίτευξη της ψυχικής μας Ολότητας.

Η πραγματική πρόκληση στη γνωριμία μας με την αδελφή ψυχή είναι ότι, θα βγει στην επιφάνεια ότι βαθύτερο, πιο άγνωστο και πιο δυνατό υπάρχει μέσα μας. Αντίστοιχη θα είναι η δική μας επίδραση στο «άλλο» συμπληρωματικό μας, άτομο.

Για την ασιατική φιλοσοφία, οι αδελφές ψυχές υπάρχουν και η συνάντηση μαζί τους, γίνεται για να πάρουμε τα μαθήματα που χρειαζόμαστε, ώστε να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε ένα με το Αιώνιο.
Οι ορθολογιστές υποστηρίζουν κατηγορηματικά ότι οι αδελφές ψυχές είναι απλά ένας μύθος.
*********************************************************************
Αναζήτηση της αδελφής ψυχής με γενετική ανάλυση του DNA και συσκευές εικονικής πραγματικότητας

Η ιστοσελίδα eHarmony.co.uk, για συντροφικές σχέσεις με διάρκεια, ανέθεσε σε μαθητές του Imperial College του Λονδίνου να εκπονήσουν έκθεση για το διαδικτυακό φλερτ και το πως θα εξελίσσονται οι συντροφικές σχέσεις μέχρι το 2040.

σύμφωνα με τη νέα έκθεση, η wearable τεχνολογία και η εικονική πραγματικότητα, θα επιτρέπει στους ανθρώπους να συναντηθούν στον ίδιο εικονικό κόσμο

Οι γενετικές εξετάσεις -κατανόηση του πως το DNA επιδρά στην δημιουργία της έλξης στην πρώτη εντύπωση- και η εικονική πραγματικότητα θα διαμορφώσουν ένα νέο τρόπο αναζήτησης συντρόφου μέχρι το 2040, σύμφωνα με τη νέα μελέτη.

Η ηλεκτρονική τεχνολογία, τα devices, θα ανιχνεύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και θα συμβάλλουν στη δημιουργία καλύτερων –πιο ταιριαστών- σχέσεων.
οι άνθρωποι θα μπορούν σε πραγματικό χρόνο, να πάρουν πληροφορίες για τη σχέση τους.
οι επιστήμονες θα κατανοούν την επίδραση του DNA, στην πρώτη συνάντηση

Οι εφαρμογές εντοπισμού θέσης όπως το Tinder έχουν μεταμορφώσει τον κόσμο των συντροφικών σχέσεων
στο μέλλον οι συντροφικές σχέσεις θα βασίζονται στην εικονική πραγματικότητα, την wearable τεχνολογία και το ταίριασμα του DNA.
αυτές οι τεχνολογίες θα επιτρέπουν στους άγαμους, να εξοικονομούν χρόνο και να μην κάνουν άσκοπες προσπάθειες, ενώ παράλληλα θα τους παρέχουν τις ιδανικές συντροφικές σχέσεις.

Στην έκθεση επισυνάπτεται μια ανάλυση, με τον τρόπο που οι καθημερινές μας συνήθειες (lifestyle habits) εξελίχθηκαν κατά τα τελευταία 100 χρόνια.

Η έκθεση προβλέπει ότι σε 25 χρόνια, ο ρυθμός με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα δεδομένα θα είναι τόσο γρήγορος που οι πέντε αισθήσεις του ανθρώπου θα μπορούσαν να προσομοιωθούν ψηφιακά για να δημιουργήσουν μια πλήρη αισθητηριακή αντίληψη στην εικονική πραγματικότητα.
Αυτό θα κάνει τη δημιουργία μιας σχέσης, μια πολύ πιο αποτελεσματική και λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία.
Τα τελευταία χρόνια η έρευνα DNA είναι περισσότερο προσιτή οικονομικά, αυτό θα επιτρέψει περισσότερη έρευνα, και μέχρι το 2040 οι άνθρωποι θα μπορούν να έχουν μια σαφή κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζει το DNA μας στην προσέλκυση ενός συντρόφου.

Η ερωτική συνάντηση στην εικονική πραγματικότητα, θα είναι ακριβώς όπως μια πραγματική, θα προσφέρει μια πλήρη αισθητηριακή αντίληψη, για παράδειγμα, ένα άτομο θα μπορούσε να κρατήσει το χέρι κάποιου, ακόμη και να μυρίσει το άρωμά του- αλλά από την άνεση του σπιτιού του.

Η πρόοδος στην wearable τεχνολογία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να συναντιούνται σε εικονική πραγματικότητα, σε οποιαδήποτε γεωγραφική θέση και αν βρίσκονται, σε όλο τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, η αυξανόμενη «υπερ-συνδεσιμότητα» μεταξύ των καθημερινών συσκευών μας - γνωστή ως 'Internet of Things' μαζί με την ανάδειξη της wearable τεχνολογίας, θα μπορούσε να μετατρέψει τον τρόπο με τον οποίο θα «συναντιούνται» οι άνθρωποι.

Αντί να περιγράφουν τον εαυτό τους με λόγια, η συμβατότητα μεταξύ δυο συντρόφων θα μπορούσε να προκύψει με ακρίβεια, με τον εντοπισμό και την καταγραφή της συμπεριφοράς και των αντιδράσεών τους σε διάφορες καταστάσεις.

Φυσικά οι «συσκευές» θα μπορούσαν να παρακολουθούν (να ανιχνεύουν) τις δραστηριότητες των ανθρώπων και να βρίσκουν άλλους singles που έχουν παρόμοιο μοτίβο τρόπο ζωής, με την παρακολούθηση δεδομένων, όπως τις καθημερινές τους ενασχολήσεις και τα μέρη που πηγαίνουν οι άνθρωποι.

Ένα προϊόν όπως το έξυπνοι φακοί επαφής «Smart Contact Lenses» θα μπορούσε να παρακολουθεί το είδος των ανθρώπων που κοιτάς πιο συχνά, όταν το σώμα σου κινητοποιείται και στέλνει σημάδια έλξης (βιοχημικές μεταβολές ερωτικής έλξης)

Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα και η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσαν επίσης να επιτρέψει τη μεγαλύτερη «βαθιά γνώση» από την επεξεργασία τεράστιων ποσοτήτων εξαιρετικά πολύπλοκων δεδομένων από πολλαπλές πηγές.
Η ταχύτητα αυτής της ανάλυσης, θα επιτρέψει την ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο και θα μπορούσε να βελτιώσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όταν πρόκειται για την ερωτική ζωή των ανθρώπων.

Οι singles θα είναι σε θέση να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες για το περιβάλλον και τις δραστηριότητες ενός ατόμου, που επιθυμούν να έχουν μια συντροφική σχέση μαζί του.

για παράδειγμα, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το πόσο, ο μελλοντικός σύντροφος, ενδιαφέρεται για κάποια θέματα συζήτησης και πώς να συμπεριφέρονται σε μια συνάντηση μαζί του, που θα βασίζεται σε αυτά τα θέματα.

Για τα ζευγάρια, τα δεδομένα αυτά θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης τους με τον εντοπισμό προβλημάτων και την καλύτερη επίλυσή τους, ακόμα θα είναι δυνατόν να προσδιοριστούν χρονικά οι καλύτερες στιγμές –ορόσημα στη ζωή τους, όπως πότε και εάν θα παντρευτούν και πότε θα αποκτήσουν παιδιά.

Ο Romain Bertrand (EHarmony UK Country Manager) δήλωσε: «Μέχρι το 2040 εκτιμούμε ότι το 70 τοις εκατό των ζευγαριών θα κάνει online σεξ και η τεχνολογία θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο θα ερωτευόμαστε και θα χτίζουμε τη σχέση μας
» Και συνέχισε: «Αυτή η έκθεση αντανακλά αυτό που βλέπουμε ήδη στην online dating βιομηχανία - ότι οι άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν συντροφικές σχέσεις με άτομα που διαθέτουν -τα ζητούμενα από αυτούς-ποιοτικά χαρακτηριστικά»
Κάποια μέρα οι άνθρωποι μπορεί να ερωτεύονται τα ρομπότ
Η ταινία «Ex Machina », στην οποία ένας προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών ερωτεύεται ένα droid, μπορεί να μην είναι τόσο τραβηγμένη όσο νομίζουμε.
Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να επιθυμήσει έντονα ένα ρομπότ, ακόμα και όταν ξέρει ότι δεν έχει συναισθήματα.
Η μελέτη ακολουθεί προηγούμενες προειδοποιήσεις από τους ειδικούς ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να αναπτύξουν αρρωστημένες σχέσεις με τα ρομπότ, ακόμη και να τα ερωτευτούν.
Η ανακάλυψη έγινε όταν οι ερευνητές ζήτησαν από τους ανθρώπους (εθελοντές στο κοινωνικό πείραμα) να δουν εικόνες ανθρώπων και ανθρωποειδών ρομπότ που διαχειρίζονταν επώδυνες καταστάσεις, όπως το να κόβονται με ένα μαχαίρι.
Με την καταγραφή των ηλεκτρικών σημάτων του εγκεφάλου, βρέθηκε ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται με παρόμοια άμεσα επίπεδα ενσυναίσθησης και στα δύο, στους ανθρώπους και στα ρομπότ.
Αλλά η αρχική φάση της λεγόμενης διαδικασίας «top-down» της ενσυναίσθησης ήταν πιο αδύναμη απέναντι στα ρομπότ.
Η μελέτη διεξήχθη από ερευνητές στο Toyohashi University of Technology και το Πανεπιστήμιο του Κιότο στην Ιαπωνία, και παρέχει την πρώτη νευροφυσιολογική απόδειξη της ικανότητας του ανθρώπου να συμπάσχει με τα ρομπότ.
Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι συμπάσχουμε με ανθρωποειδή ρομπότ με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο συμπάσχουμε με τους άλλους ανθρώπους.

Πηγή 27-11-15
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3336617/Could-soul-mate-using-DNA-virtual-reality-genetic-testing-study-reveals-dating-2040.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: