Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΘΗΛΑΖΟΥΣΑ ΜΗΤΕΡΑ έριξε ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ στο ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ καθώς της έκανε ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΔυτική Αυστραλία, Περθ, στο αστυνομικό τμήμα του Rockingham ( περίπου 50 χιλιόμετρα νότια του Περθ) μια 26χρονη θηλάζουσα μητέρα, καυγάδισε με μια γυναίκα αξιωματικό της αστυνομίας  και εκτόξευσε επάνω της μητρικό γάλα. Η αξιωματικός της αστυνομίας χτυπήθηκε με το μητρικό γάλα,  στο πρόσωπο, τα χέρια και τη στολή της.
η θηλάζουσα Erica Leeder από το νότιο προάστιο
Calista του Περθ, προφυλακίστηκε με την κατηγορία της επίθεσης σε αστυνομικό.
το
Perth Now ανέφερε ότι, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη όταν η αξιωματικός της αστυνομίας έκανε σωματικό έλεγχο στη θηλάζουσα. Καθώς ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και τακτοποιούσε τα ρούχα της, σήκωσε  το στήθος της, το πίεσε και κατέβρεξε με μητρικό γάλα την αστυνομικό.
η Erica Leeder αρνήθηκε αρχικά να πληρώσει την εγγύηση για αποφυλάκιση και έμεινε κρατούμενη για μια τουλάχιστον εβδομάδα, ώστε να γίνει εκτίμηση της ψυχικής της υγείας (έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης)
καθώς η δικαστική διαδικασία συνεχίζεται - δεν έγιναν σχόλια από την αστυνομία της δυτικής Αυστραλίας-
Ωστόσο, η αστυνομία της δυτικής Αυστραλίας (WA Police Union) δήλωσε ότι, δεν ακούστηκε ποτέ παρόμοιο συμβάν και υπήρχε δυνατότητα να μεταδοθεί ασθένεια από το μητρικό γάλα.
Η Erica Leeder  είναι μητέρα τριών νεαρών αγοριών και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 μήνες γιατί το 2012 έκανε μια παρόμοια επίθεση και έχει λάβει ποινή με αναστολή.
-στις αρχές του 2015 η Leeder επιτέθηκε επίσης στον εργαζόμενο στο νοσοκομείο Edward John Hall –
Πηγή 14-4-15


Δεν υπάρχουν σχόλια: