Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΚΥΛΟ στη ΦΛΟΡΙΝΤΑΗΠΑ, νότια Florida, Palm Beach County, στο Lake Worth, ο 36χρονος David Etzel χτύπησε και δάγκωσε το μικρόσωμο σκυλάκι (ράτσας Shih Tzu ) της μητέρας του, τόσο άσχημα, που το μάτι του ήταν βγαλμένο από την κόγχη και κρεμόταν.

Η ιδιοκτήτριά του Michele Etzel μετέφερε το δίχρονο σκυλάκι - που ζυγίζει μόλις 4,5 κιλά και ονομάζεται Cujo- στο κτηνιατρείο Lake Worth animal hospital.
οι κτηνίατροι ειδοποίησαν την αστυνομία και δήλωσαν πως το σκυλάκι ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια που έμοιαζε σαν να είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο, ή σαν να είχε δεχτεί επίθεση από άλλο ζώο.
σύμφωνα με το New York Daily News, ξημερώματα ο David Etzel επέστρεψε πιωμένος στο σπίτι της μητέρας του και άρπαξε το σκυλάκι της από το λαιμό. Εκείνο φοβισμένο, αντέδρασε και τον δάγκωσε, τότε, ο δίμετρος David Etzel που ζυγίζει 174 κιλά, ανταπέδωσε το δάγκωμα στον μικρόσωμο (4,5 κιλών) Cujo, του κατέστρεψε το πρόσωπο και του έβγαλε με τα δόντια του, το μάτι.

Ο David Etzel συνελήφθη και φυλακίστηκε για κακοποίηση ζώου.
 Σύμφωνα με το Orlando Sun-Sentinel, η Michele Etzel πλήρωσε –με δανεικά χρήματα- 2.200 δολάρια για τα δύο χειρουργεία που χρειάστηκε ο μικρούλης Cujo, που πλέον, θα μείνει οριστικά τυφλός από το ένα μάτι του.  Η Michele Etzel -που έχει άλλα δύο σκυλάκια ράτσας Shih Tzu- διέσωσε και υιοθέτησε τον Cujo από τη φίλη του γιού της που τον παραμελούσε και δεν μπορούσε πλέον να τον συντηρήσει.
Ο Cujo συντροφεύει καθημερινά και επί 24ωρου βάσης την κ. Michele Etzel.
Η Michele Etzel δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων ότι, δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει ποτέ με το γιό της, και αισθάνεται άρρωστη μετά από αυτό το περιστατικό. Ελπίζει μάλιστα, να μείνει πολύ καιρό στη φυλακή ο γιός της.
πηγή 15-4-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3040453/Man-bites-dog-Drunk-son-36-bit-mother-s-Shih-Tzu-gouged-eye-arrested.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: