Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΔΑΙΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ σπιτιού στη Ν.ΥΟΡΚΗ

Νέα Υόρκη. Η χήρα του πυροσβέστη Curtis Meyran, που πέθανε σε πυρκαγιά πολυκατοικίας το 2005, διηγήθηκε σε εκπομπή για μεταφυσικά φαινόμενα τη μάχη της με έναν δαίμονα.
Η 53χρονη Jeanette Meyran, σε ένα επεισόδιο του «Paranormal Witness» (season three premiere) στο SyFy  περιγράφει την περιπέτεια που έζησε με τις δύο κόρες της στο σπίτι τους στο Long Island (St. James, New York)
Μετά το τραγικό τέλος του συζύγου της, η Jeanette με τις δύο κόρες της μετακόμισε σε αυτό το σπίτι, όπου στη διάρκεια της ανακαίνισής του, βρέθηκε ένα ημερολόγιο 86 χρόνων. Το ημερολόγιο γράφτηκε το 1927 από μια νεαρή κοπέλα με το όνομα Χριστίνα. Στο ημερολόγιο υπήρχαν περιγραφές σατανιστικών τελετών που έκανε ο πατέρας της, με επώδυνες πρακτικές και θυσίες ζώων. Η Χριστίνα έγραφε πως «ο πατέρας μου βασανίζει τα ζώα και αυτά αιμορραγούν, κι εγώ αιμορραγώ όπως αιμορραγούν  τα ζώα»
Περίεργοι ψίθυροι, κρότοι και  σκιές στον καθρέφτη έκαναν δύσκολη τη ζωή στο σπίτι στο Long Island.
Η Meyran έστειλε  τις κόρες της στο σπίτι της γιαγιάς τους και κάλεσε την Liz Milano –ερευνήτρια μεταφυσικού-
Όπως δήλωσε η Meyran στο  The New York Post, ζουν ακόμη σε αυτό το σπίτι όπου κάθε τρεις μήνες, το καθαρίζουν ενεργειακά με αγιασμό, αλάτι και φασκόμηλο.

Μυστηριώδη γεγονότα συμβαίνουν τακτικά σε αυτό το σπίτι. Η Meyran ενώ δοκίμαζε την κάμερα στο νέο της κινητό τηλέφωνο, αντίκρισε το περίγραμμα του νεκρού συζύγου της.

Πέρυσι τα κορίτσια της βρήκαν σχεδιασμένο ένα πεντάγραμμο στην πίσω αυλή του σπιτιού, πιστεύουν πως το πνεύμα του νεκρού πατέρα τους, παρακολουθεί την αγωνία τους και τα προστατεύει από το δαίμονα του σπιτιού.

10-6-13  'I felt something evil': Family of New York City firefighter who tragically died in 2005 'Black Sunday' blaze describes haunting in Long Island home
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2338939/Family-NYC-firefighter-tragically-died-2005-Black-Sunday-blaze-describes-haunting-Long-Island-home.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: