Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

6χρονο αγοράκι με κομμένο λαιμό, εμπόδισε την αυτοκτονία της μητέρας του

ΚΙΝΑ, Haining city, Jiaxing. Ένα 6χρονο αγοράκι εμπόδισε την αυτοκτονία της μητέρας του, ενώ ήδη, εκείνη του είχε κόψει το λαιμό. Το αγοράκι προκειμένου να σώσει τη μητέρα του, αγωνίστηκε τραυματισμένο για να πάρει από τα χέρια της το μαχαίρι και να το πετάξει μακριά. Τα χέρια του κόπηκαν από το κοφτερό κουζινομάχαιρο, ενώ πάλευε να τη σώσει.

 Η 34χρονη μητέρα του Zhan, (από Chunan) είχε συχνά διαφωνίες με το σύζυγό της, που κατέληξαν σε διαζύγιο το 2010. Η Zhan για ασήμαντους λόγους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και έγραφε στους τοίχους λέξεις με μεγάλα γράμματα. Το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού τους, στον σύζυγό της.

 Στις 5-6-13, η Zhan έκοψε το λαιμό του 6χρονου παιδιού της Xiao Yu, τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της (του είπε «πεθαίνω, ενώ το παιδί μας είναι ήδη νεκρό») και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο μικρός Xiao Yu, με κομμένο το λαιμό, προσπάθησε να πάρει το κουζινομάχαιρο από τα χέρια της μητέρας του. Στην προσπάθειά του, τα χέρια του κόπηκαν και αυτό αφύπνισε τη μητρική αγάπη. Η Zhan άφησε το μαχαίρι και κάλεσε την αστυνομία.
Μητέρα και γιός μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου μετά από χειρουργική επέμβαση διέφυγαν τον κίνδυνο για τη ζωή τους.

6-6-13
Little Boy Stops Suicidal Mom Even After She Cut His Neck
by Li 
Zhan took her son to Dongshan Park, and used a 20-30 centimeter long fruit knife making a cut on Xiao Yu's neck. Scared and frightened, Xiao Yu fell to the ground in pain, fresh blood flowing.
As Zhan prepared to use the knife to cut her own neck, Xiao Yu struggled to yell, “Mom, don't”, reaching out with his small hand trying to wrest away the knife in his mother's hand, and during the struggle, Xiao Yu's hand was also cut and wounded.
πηγή
http://www.chinasmack.com/2013/stories/little-boy-stops-suicidal-mom-even-after-she-cut-his-neck.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: