Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! - ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ:ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Οι τροϊκανοί εγκληματίες έρχονται και βάζουν τοποτηρητές στις εφορίες προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δεν θα χάνουν ούτε ευρώ από τις εισπράξεις των κατά τόπους ΔΟΥ!
Απομένει μόνο να φέρουν φορτηγά που θα φορτώνουν το ζεστό χρήμα του ελληνικού λαού από τις εφορίες και θα τα στέλνουν κατευθείαν στα θησαυροφυλάκιά τους!

Πρόκειται για την πιο χοντρή "μπάζα" σαν και αυτή που κάνουν οι ληστές των τραπεζών. Με τη μόνη διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή μιλάμε για την πιο οργανωμένη ληστεία σε βάρος μιας χώρας, με τη βούλα της κυβέρνησης που εκπροσωπεί τη χώρα που καταληστεύεται!!!

Οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου...

έχουν λάβει ρητή εντολή από την τρόϊκα να επισπεύσουν την διαδικασία προκειμένου οι διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν γιατί "ο χρόνος πιέζει". Ο χρόνος πιέζει τους τροϊκανούς και όχι την Ελλάδα, άσχετα αν το παραμύθι και ο τρόμος που ενσπείρουν απευθύνεται στους Έλληνες ότι αν δεν συμφωνήσουν με τους όρους της τρόϊκας, δεν θα πάρουν την 5η δόση του δανείου!
Οι τροϊκανοί βιάζονται να αρπάξουν τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ γιατί φοβούνται το κύμα αντίστασης και οργής του ελληνικού λαού που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδος.

ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Οι τροϊκανοί με το δόλωμα της 5ης δόσης, βάζουν και Επιτροπή που θα ελέγχει και θα καθορίζει το πώς θα περάσει στα χέρια τους η δημόσια περιουσία! Ο άθλιος Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί και λειτουργεί ως πειθήνιο σκυλάκι τους που υπακούει στα κελεύσματα επισπεύδοντας τις αποκρατικοποιήεις-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, λες και είναι δικό του τσιφλίκι!!!

Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτε με την παλλαϊκή αντίσταση. Εφόσον λειτουργούν με τη νοοτροπία ....Μουμπάρακ, δηλαδή εφόσον γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τον κόσμο που πεινάει και οδηγείται εξαιτίας τους στην εξαθλίωση, αδιαφορώντας για το τσουνάμι αντίστασης που ολοένα και μεγαλώνει, στο τέλος το τσουνάμι αυτό θα τούς καταπιεί.
Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος αδιαφόρησε στη λαϊκή αντίσταση στο τέλος το πλήρωσε!
Το 1862 εκδιώχθηκε από τον λαό ο Όθωνας και το 1973 ο λαός αντιστάθηκε στην χούντα.
Σήμερα ο κόσμος αντιδρά στην πιο στυγνή χούντα που πέρασε από αυτό τον τόπο, μια χούντα που κρύβεται πίσω από τον μανδύα της δημοκρατίας.
πηγη

peripatrisΣύνδεσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: