Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Πρόταση για άμεση αντίσταση και επίθεση κατά των Επικυρίαρχων!

Μας αναφέρουν όλοι ότι δεν υπάρχει πολιτικό διακύβευμα στις συγκεντρώσεις στην πλατεία συντάγματος. Πλανώνται πλάνη οικτρά. Εάν θέλουν να μάθουν πώς είμαστε οργανωμένοι θα τους το δείξουμε.
Η Τρομοκρατία τους είναι να μας πείσουν ότι πρέπει να υποκύψουμε.
Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται πλέον να βάλεις τους πολίτες να υποκύψουν για άλλη μια φορά στα παιχνίδια τραπεζών. Εάν θέλουν πόλεμο οι τράπεζες θα τον έχουν.
Ρωτάμε. Ποιοι είναι οι δανειστές; Είναι σίγουρο ότι δεν θα μας απαντήσετε.
Αφού πλέον δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση και την πολιτική της θα πρέπει μόνοι μας να ασχοληθούμε με τα προβλήματά μας.
Πρέπει της προσεχές ημέρες να αποφανθούμε και να υλοποιήσουμε, εάν παρθεί απόφαση, στις Λαϊκές Συνελεύσεις μετά τις 9:00 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος, που θα αναφέρει πώς θα στείλουμε ένα σαφές μήνυμα, προς τους δανειστές μας και τις αγορές ότι ή μας αφήνετε ήσυχους ή μαζί με εμάς θα πέσετε και εσείς. Ο φόβος και ο τρόμος των τραπεζών και των αγορών είναι να μην έχουν ρευστότητα. Θα τους πατήσουμε εκεί που πονάνε. Στα μετρητά.
Θα αφαιρέσουμε όλες μας της οικονομίας από τις τράπεζες μέσα στις επόμενες δύο ημέρες εάν δεν αποφασίσουν οι αγορές να μας αφήσουν ήσυχους.. Δεν θα είναι όμως ανοργάνωτο. Θα ειδοποιηθούν όλες οι χώρες (λεγόμενες PIGS) Πορτογαλία, Ιρλανδία, Εμείς και η Ισπανία να πάρουμε τις ίδιες αποφάσεις και να το υλοποιήσουμε την ίδια μέρα.
Ο συντονισμός θα τρομοκράτηση τους τρομοκράτες.. Οι φόβοι μας, θα γίνουν εφιάλτες τους.

katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια: