Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα τετέλεσται: Τρομοκρατούν για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα

Δείτε τι γράφει σε άρθρο του το Reuters ...
Το Ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων μπορεί να ανέλθει σε ποσό έξι φορές μεγαλύτερο από το σχεδιασθέν ποσό των 50 δις €.

Το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Juergen Stark, είπε ότι:"Η ελληνική κυβέρνηση έχει μετοχές εισηγμένων εταιρειών, κατέχει ακίνητη περιουσία. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το ενδεχόμενο πωλήσεων (από τις ιδιωτικοποιήσεις), μπορεί να αποφέρει μέχρι και 300 δις €" .
Καλά δεν ξέρουν ότι ο Γιώργος, θα φέρει στην Βουλή νόμο για την μη πώληση δημόσιας γης ;; (To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε τι γράφαμε, εδώ και ένα χρόνο, για το θέμα.Έχετε τώρα καμιά αμφιβολία για το ξεπούλημα ;;
Καταλάβατε γιατί μας βομβαρδίζουν με τις φήμες για την μη λήψη της 5ης δόσης;
Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας...και τα σενάρια χρεοκοπίας;;
Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα....

exomatiakaivlepo

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τέλος στις συλλήψεις για χρήση ναρκωτικών

"Νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Τη μη δίωξη του χρήστη, ανεξάρτητα από το αν βρεθούν στην κατοχή του σκληρές ναρκωτικές ουσίες εισηγήθηκε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή"

H Ελλάδα των νεοραγιάδων, η διαλυμένη από την λαθρομετανάστευση, τον αφελληνισμό, την περιθωριοποίηση της θρησκείας, την κατάργηση των παραδόσεων, τώρα γίνεται και κοινωνία μαστούρηδων. Ο πλήρης διασυρμός μιας άλλοτε υπερήφανης χώρας, σύμφωνα με τα εκσυγχρονιστικά σχέδια του Γιωργάκη & cia.