Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΠΟΡΕΙ...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ: ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ" ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. (ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ). ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΞΥΠΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ


1) ΔΙΛΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΟΥ;"
2) ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: "ΟΧΙ ΠΙΑ ΖΑΡΩΜΕΝΑ-ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ-ΜΑΡΑΜΕΝΑ-ΤΟΞΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ. ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ-ΟΛΟΔΡΟΣΟ-ΣΤΗΤΟ, ΣΚΛΗΡΟ και ΑΛΥΓΙΣΤΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ".
3) ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: "ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ".
4) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ". ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ.."ΓΙΑΤΙ ΚΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΥ".

- ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ.

- ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.

Υ.Γ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΕΝΝΟΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΞΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: