Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Επίσκεψη, λέει, στα πλαίσια του συνεδρίου, στα μουσεία της Σμύρνης. Για να δούμε τι ρε παιδια;; Τα αρχαία μας ή τη σφαγή μας;;;

Εγώ, αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί Έλληνες επιστήμονες συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις, όπου στο πρόγραμμα δεν ακούγεται ούτε μια φορά η λέξη "Ελλάδα" ή "ελληνικός πολιτισμός". Τι ήταν η Ιωνία και ο πολιτισμός της δηλ. αν όχι "Μεγάλη Ελλάδα";;; Μάλλον "Αρχαία Τουρκία", όπως θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία οι Τούρκοι. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθούν τους Τούρκους να ονομάζουν αυτές τις διοργανώσεις "Διεθνείς" (international) παρόλο που είναι φανερό ότι η πλειονότητα είναι Τούρκοι, που λένε τα δικά τους. Τα πραγματικά "ιντερνατιοναλ" συνέδρια γίνονται κάθε φορά και σε άλλη χώρα, και έχουν μεγάλα ποσοστά ομιλητών από διαφορετικές χώρες.

Προσωπικά, ακόμη και όταν με καλούν, αρνούμαι να παρευρεθώ σε Τουρκικές διοργανώσεις, και σε Γερμανικές, έπειτα από τον τρόπο που οι γερμανοί πολιτικοί και τα ΜΜΕ χλευάζουν την Ελλάδα, και τους το λέω κιόλας!

Τι κερδίζουν οι ¨Ελληνες αρχαιολόγοι των Εφορειών από τους Τούρκους;;! Κάθε χρόνο γίνονται ένα σωρό αρχαιολογικά συνέδρια με κύρος στην Ευρώπη και στην Αμερική, όπου μπορούν να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους. Να έλεγε κανείς ότι οι Τούρκοι είναι ανοιχτοί σε ειλικρινείς συνεργασίες και αφήνουν ελληνικές ομάδες να σκάψουν στην Τουρκία και να δημοσιεύσουν σύμφωνα με τις ελληνικές πεποιθήσεις τα ευρήματα να πω ότι το καταλαβαίνω (παρεπιπτόντως, κάτι το οποίο γίνεται στην ξεπουλημένη Ελλάδα ήδη από τον 19ο αι. με τις διάφορες "Ξένες αρχαιολογικές Σχολές" που σκάβουν τα αρχαία μας + τα κλέβουν ενίοτε και τα πουλούν στις χώρες τους άμα λάχει, και τα δημοσιεύουν όπως αυτοί θέλουν σε δικά τους επιστημονικά περιδικά. Δείτε ενημερωτικά λίστα εδώ, εάν δεν γνωρίζετε το φαινόμενο http://www.yppo.gr/5/g5420.jsp). Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει καμία "Ελληνική Αρχαιολογική Σχολή στην Ιωνία" ή σε άλλο μέρος της Τουρκίας, και ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος.

Επίσκεψη, λέει, στα πλαίσια του συνεδρίου, στα μουσεία της Σμύρνης. Για να δούμε τι ρε παιδια;; Τα αρχαία μας ή τη σφαγή μας, ή δήθεν στοιχεία που οι κακοί Έλληνες το 1921 έσφαξαν τους κακόμοιρους Τούρκους; (στη Μικρά Ασία παρεπιπτόντως πολέμησε ο παππούς μου, και έχασε 2 δάχτυλα σε έκρηξη και έπαθε και βρογχο-πνευμονία και κόντεψε να αφήσει εκεί τα κοκκαλάκια του. Το λέω για να κατανοούμε τη διαφορά των "ιθαγενών Ελλήνων", που δικαιούνται να ομιλούν και να παραπονιούνται, διότι έχουμε προγόνους που έχυσαν αίμα για την πατρίδα, και των "πολιτογραφούμενων Ελλήνων", που πρέπει να κάνουν τουμπεκί γιατί δεν έχουν ιδέα τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα - πράγματα που ο ΓΑΠ προσπαθεί να εξισώσει).

Γιατί ρε γαμώτο πολλοί από εμάς είμαστε τόσο ραγιάδες; Εκτός και αν εγώ είμαι τρομακτικά ρομαντικός και αφελής.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: