Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Τεράστιο UFO σε σχήμα πούρου γυρίστηκε πάνω από την πρώτη γραμμή της Ουκρανίας

Τεράστιο UFO σε σχήμα πούρου γυρίστηκε πάνω από την πρώτη γραμμή της Ουκρανίας 
Φεβρουάριος 28, 2024


Στο πλαίσιο των συνήθων επιχειρήσεων επιτήρησης, ένα drone από το 406ο Τάγμα κατέγραψε μαγευτικά πλάνα ενός UFO σε σχήμα πούρου που αιωρείται πάνω από την πρώτη γραμμή [τις γραμμές του μετώπου] της Ουκρανίας.
Η ιδιαιτερότητα αυτού του αντικειμένου είναι η απουσία πτερυγίων ή αναγνωρίσιμων μέσων πρόωσης, γεγονός που το διακρίνει από συμβατικά αεροσκάφη όπως αεροπλάνα ή ελικόπτερα.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με την ταυτότητά του, που κυμαίνονται από ένα αερόστατο αναγνώρισης ή drone μέχρι την πιο υποθετική [εικαστική] πιθανότητα ότι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο διεξάγει παρατηρήσεις στην περιοχή.
Τα σύντομα πλάνα διάρκειας 17 δευτερολέπτων αυτού του μυστηριώδους αντικειμένου έχουν κεντρίσει την περιέργεια τόσο των περιστασιακών θεατών όσο και των έμπειρων ειδικών, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ίντριγκας στην τρέχουσα κατάσταση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Σε όλη την ιστορία των θεάσεων UFO, πύραυλοι [βλήματα] σε σχήμα πούρου έχουν αναφερθεί παγκοσμίως.
Αυτά τα μεγάλα αντικείμενα συχνά συγκρίνονται με «μητρικά πλοία» που έρχονται από πολύ μακριά και μπορεί να περιέχουν μικρότερους ιπτάμενους δίσκους ή τριγωνικά πλοία.
Μερικοί συγκρίνουν ακόμη και αυτά τα αεροσκάφη "πούρα" με τα ποντοπόρα [θαλάσσια] στρατιωτικά αεροπλανοφόρα.
Ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες και αναλύσεις, ένα πράγμα παραμένει βέβαιο: ο ουρανός πάνω από την Ουκρανία κρύβει μυστικά που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί πλήρως.
Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: