Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΕΚΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ή πώς η Ρωσία μπορεί ακόμα να καταστρέψει το ΝΑΤΟ από τον τάφο με ατομικές βόμβες

The Globalists Death Wish: Το «σύστημα νεκρού χεριού» της Ρωσίας είναι έτοιμο να αποτεφρώσει αυτόματα την Ουάσιγκτον, το ΝΑΤΟ και την Αμερική, ακόμα κι αν ολόκληρη η αλυσίδα διοίκησης της Ρωσίας είναι ανίκανη
από τον Stefan Stanford, All News Pipeline :

Με τον πυρηνικό πόλεμο να φλυαρεί παράφορα στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και οποιοσδήποτε πυρηνικός πόλεμος ξεσπάσει πιθανότατα να χτυπήσει πρώτα τους ψυχοπαθείς της Ουάσιγκτον και κυριολεκτικά να αποτεφρώσει εκατομμύρια Αμερικανούς στη διαδικασία, σκεφτήκαμε ότι θα υπενθυμίστε σε αυτούς τους ψυχοπαθείς της Ουάσιγκτον DC για το « Dead Hand System » της Ρωσίας , γνωστό και ως « Perimeter », σε αυτή την ιστορία.

Όπως αναφέρει η wikipedia για το « Dead Hand », το σύστημα παραμένει σε ισχύ μέχρι σήμερα, και ενώ λέγεται ότι ενεργοποιείται μόνο σε περιόδους κρίσης, ποιος δεν θα υποστήριζε ότι βρισκόμαστε σε τέτοια εποχή αυτή τη στιγμή; Και όπως ανέφερε το λήμμα της wikipedia, το "Dead Hand" είναι ένα ασφαλές ρωσικό σύστημα που θα εκτοξεύει αυτόματα πυρηνικά όπλα στους εχθρούς της Ρωσίας, ακόμη και αν ολόκληρη η ρωσική αλυσίδα διοίκησης έχει αδυναμία. 
Το « Dead Hand » είναι ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου πυρηνικών όπλων της εποχής του Ψυχρού Πολέμου (παρόμοιο σε σύλληψη με το αμερικανικό σύστημα επικοινωνίας πυραύλων έκτακτης ανάγκης AN/DRC-8) που κατασκευάστηκε από τη Σοβιετική Ένωση. Το σύστημα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στη μετασοβιετική Ρωσική Ομοσπονδία.
Ένα παράδειγμα αποτροπής αστοχίας και αμοιβαίας βεβαιωμένης καταστροφής, μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα την εκτόξευση των ρωσικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBMs) στέλνοντας μια προκαταχωρημένη εντολή ανώτατης αρχής από το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, Strategic Missile Force Management σε θέσεις διοίκησης και μεμονωμένα σιλό εάν ανιχνευθεί πυρηνικό χτύπημα από αισθητήρες σεισμικής, φωτός, ραδιενέργειας και πίεσης, ακόμη και όταν τα στοιχεία διοίκησης έχουν καταστραφεί πλήρως.
Από τους περισσότερους λογαριασμούς, είναι συνήθως απενεργοποιημένος και υποτίθεται ότι ενεργοποιείται σε περιόδους κρίσης. Ωστόσο, από το 2009, λέγεται ότι παραμένει πλήρως λειτουργικό και ικανό να εξυπηρετεί το σκοπό του όταν χρειάζεται.
Με αυτή την ιστορία του Σεπτεμβρίου του 2014 στο Business Insider με τίτλο «Η Ρωσία μπορεί ακόμα να έχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πυρηνικής εκτόξευσης που στοχεύει στο βόρειο ημισφαίριο» , αναφέροντας πόσο απίστευτα καταστροφική θα ήταν μια επίθεση με «νεκρό χέρι» στην Αμερική και τη Δύση, ο Μπάιντεν και οι ψυχοπαθείς του καλύτερα να το διαβάσετε πριν μας σπρώξετε σε έναν πόλεμο που πολύ λίγοι θα επιβιώσουν αν αυτή η ιστορία είναι σωστή.
« Και οι δύο πλευρές βάζουν τώρα όπλα σε μια θέση που μπορεί να φτάσει το ένα στο άλλο σε επτά, οκτώ λεπτά », είπε στο National Geographic ο Τομ Νίκολς, καθηγητής στο Ναυτικό Πολεμικό Κολέγιο. Αυτό μείωσε «το χρόνο για μια απόφαση σχετικά με το αν θα ξεκινήσει ή όχι ένας πυρηνικός πόλεμος, για το αν θα αποτεφρωθεί ή όχι ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο από λεπτά σε δευτερόλεπτα ».
Για να αποτρέψουν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πρώτου χτυπήματος των ΗΠΑ, οι Σοβιετικοί δημιούργησαν ένα σύστημα που ονομάζεται Perimeter, γνωστό και ως «Dead Hand».
Το Dead Hand ήταν ένα σύστημα υπολογιστή που μπορούσε να εκτοξεύσει αυτόνομα όλα τα πυρηνικά όπλα της ΕΣΣΔ μόλις ενεργοποιηθεί, σε ολόκληρη τη Σοβιετική Ένωση.

Το Dead Hand ήταν ένα όπλο τελευταίας ανάγκης. Δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει ότι ακόμη και αν η σοβιετική ηγεσία εξαφανιζόταν, μια πυρηνική απάντηση θα μπορούσε να εξαπολυθεί εναντίον της Δύσης και του ΝΑΤΟ ως αντίποινα .

Μετά την ενεργοποίηση του Dead Hand από σοβιετικούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, « το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ελέγχει τις γραμμές επικοινωνίας για να διαπιστώσει εάν υπάρχει κάποιος ζωντανός και υπεύθυνος για τον σοβιετικό στρατό», είπε ο Alok Jha, συγγραφέας του «The Doomsday Handbook», στο National Geographic «Αν δεν είναι ζωντανοί, αναλαμβάνει».
Εάν το Dead Hand δεν ανίχνευε σημάδια διατηρημένης στρατιωτικής ιεραρχίας, το σύστημα θα πραγματοποιούσε έλεγχο για σήματα πυρηνικής επίθεσης, όπως αλλαγή στην πίεση του αέρα, ακραίο φως και ραδιενέργεια.
Εάν το σύστημα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι είχε λάβει χώρα ένα πυρηνικό χτύπημα, το Dead Hand θα προχωρούσε στην εκτόξευση όλων των εναπομεινάντων πυρηνικών όπλων από όλα τα σιλό σε ολόκληρη τη Σοβιετική Ένωση σε στόχους σε όλο το βόρειο ημισφαίριο.Σύμφωνα με τον Joe Rogan και τον Dave Smith, όπως αναφέρεται σε αυτή τη νέα ιστορία στο Zero Hedge , «η πιο σημαντική προτεραιότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι η Αμερική και η Ρωσία να μην πάνε σε πόλεμο . Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό. Αυτό είναι. Θα καταστρέψουμε το ανθρώπινο είδος αν το κάνουμε αυτό . Και όμως υπάρχει αυτός ο πόλεμος ακριβώς στα σύνορα της Ρωσίας. Και δεν υπάρχει καμία προσπάθεια για διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει προσπάθεια».
Καθώς ο Smith συνεχίζει να περιγράφει πώς ακριβώς το αντίθετο είναι το σενάριο που βλέπουμε τώρα, με δυτικές δυνάμεις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου να εμποδίζουν στην πραγματικότητα οποιεσδήποτε πιθανότητες ειρήνης, γιατί ο Τζο Μπάιντεν και οι παγκοσμιοποιητές φαινομενικά επιθυμούν τόσο πολύ να αποτεφρώσουν την Αμερική , δυνητικά να οδηγήσει σε θανάτους 90% ή περισσότερο του πληθυσμού των ΗΠΑ εάν ένας  ηλεκτρομαγνητικός παλμός EMP καταργήσει το ηλεκτρικό δίκτυο, στέλνοντας αυτό το έθνος των σχεδόν 330 εκατομμυρίων ανθρώπων πίσω στον 18ο αιώνα και στην υποδομή που είχαμε τότε;

Όπως προειδοποίησε πρόσφατα ο βετεράνος του πολέμου Elijah J. Magnier σε ένα tweet, όπως αναφέρεται επίσης στην ιστορία του Zero Hedge , «Οι #ΗΠΑ προκαλούν απεγνωσμένα τη #Ρωσία να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα. Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί με τον τρόπο που περιμένει η Αμερική ή ακόμα και το #Κίεβο. Ωστόσο, η αμερικανική κυβέρνηση αναγκάζει τον Πρόεδρο Πούτιν να αντιδράσει πιο σκληρά από ποτέ. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί, πιστεύω .»
Και με έναν από τους τρόπους με τους οποίους ο Μπάιντεν και οι ψυχοπαθείς του σίγουρα δεν θα περίμεναν ότι η Ρωσία θα αντιδρούσε όταν το « Νεκρό χέρι » εξαπολύθηκε σε 100 εκατομμύρια Αμερικανούς, έχουμε επίσης αναφερθεί στο ANP πολλές φορές για το πόσο προηγμένα είναι τα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας. είναι πάνω από την Αμερική. 
Από το άρθρο με τίτλο « Τα εξωτικά πυρηνικά όπλα της Ρωσίας και οι επιπτώσεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ».
6-3-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: