Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Βάσεις Anunnaki πριν από τον Κατακλυσμό - Αρχαία πόλη στην Αφρική 200.000 ετών


Βάσεις Anunnaki πριν από τον Κατακλυσμό - Αρχαία πόλη στην Αφρική 200.000 ετών

Εάν οι αρχαίοι Anunnaki επισκέφτηκαν όντως τη Γη πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια... θα βρούμε στοιχεία της κυριαρχίας τους στη Γη σήμερα; Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, στοιχεία για την ύπαρξη των αρχαίων Anunnaki μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο.
Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά σε μια αρχαία πόλη 200.000 ετών που ανακαλύφθηκε στην Αφρική.
Πιστεύετε στην ύπαρξη των αρχαίων Anunnaki;

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ακράδαντα ότι πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ζούσαν στη Γη πολύ ανεπτυγμένα όντα, τα οποία πολλοί αποκαλούν Anunnaki: «αυτοί που κατέβηκαν από τον ουρανό».
Υποτίθεται, σύμφωνα με ορισμένους συγγραφείς, οι αρχαίοι Anunnaki ήταν (και εξακολουθούν να είναι;) πολύ προηγμένοι «εξωγήινοι» πολιτισμοί από έναν άπιαστο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.
Αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα έφτασαν στη Γη πριν από 400.000 χρόνια και έθεσαν τα θεμέλια για τον ανθρώπινο πολιτισμό.
Αλλά ποιοι/ήταν οι Anunnaki; Είναι απλώς μυθολογικές εφευρέσεις ανθρώπων πριν από χιλιάδες χρόνια; Ή μήπως υπάρχουν ενδείξεις ότι πράγματι υπήρχαν στη Γη;
Είναι ενδιαφέρον ότι αν κοιτάξουμε πίσω στις αμέτρητες ανακαλύψεις που έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες, συνειδητοποιούμε ότι η ιστορία όπως τη γνωρίζουμε είναι εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα.
Στην πραγματικότητα, έχουν γίνει αμέτρητες αρχαιολογικές και ιστορικές ανακαλύψεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση και αμφισβητούν τους επιστήμονες και τις απόψεις τους για την ανθρώπινη προέλευση και ιστορία.


Κάθε φορά που «αγγίζω» το θέμα των Anunnaki, έχω ανάμεικτα συναισθήματα από διαφορετικούς αναγνώστες.
Πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα αρχαία πλάσματα υπήρχαν πραγματικά στη Γη, ενώ άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι οι Anunnaki δεν είναι τίποτα άλλο από μυθολογικά πλάσματα και αποκύημα της φαντασίας ενός αρχαίου ανθρώπου.
Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τους Anunnaki θα πρέπει να διαβάσει τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα Zecharia Sitchin.
Το 1976, ο Σίτσιν δημοσίευσε τις προσωπικές του μεταφράσεις των Σουμερίων κειμένων σε μια σειρά βιβλίων με τίτλο The Earth Chronicles.
Σύμφωνα με τον Sitchin, οι πήλινες πλάκες περιγράφουν μια εξωγήινη φυλή γνωστή ως Anunnaki που ήρθε στη Γη για να εξορύξει χρυσό.
Ο Σίτσιν πρακτικά προτείνει ότι οι εξωγήινοι επισκέφτηκαν τη Γη στο παρελθόν επειδή ο πλανήτης τους χρειαζόταν χρυσό για να επιβιώσει.
Αλλά αν οι αρχαίοι Anunnaki υπήρχαν πραγματικά, δεν θα υπήρχαν στοιχεία για την κληρονομιά τους στη Γη;

Μια αρχαία πόλη που ανακαλύφθηκε στην Αφρική θα μπορούσε να είναι ο κρίκος που λείπει για τους Anunnaki.
[βιβλίο με τίτλο "Ναοί των Αφρικανικών Θεών":  αρχαιολογικές και επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν από τον Michael Tellinger, τον Johan Heine και μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων, δείχνουν ότι οι Σουμέριοι και ακόμη και οι Αιγύπτιοι κληρονόμησαν όλη τους τη γνώση από έναν παλαιότερο πολιτισμό που έζησε στο νότιο άκρο της Αφρικής πριν από περισσότερα από 200.000 χρόνια.]
Ο ερευνητής και συγγραφέας Μάικλ Τέλινγκερ ανακάλυψε τα ερείπια μιας τεράστιας μητρόπολης, που εκτιμάται ότι έχει έκταση περίπου 1.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που βρίσκεται 150 χιλιόμετρα δυτικά του λιμανιού του Μαπούτο, (επαρχία της Μοζαμβίκης) σύμφωνα με την αρχική έρευνα.
Αυτή η αρχαία μητρόπολη θεωρείται από πολλούς ότι είναι μέρος ενός ακόμη μεγαλύτερου συγκροτήματος που καλύπτει μια ακόμη μεγαλύτερη έκταση 10.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, αλλά η πιο συναρπαστική λεπτομέρεια είναι η ηλικία της: πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 160.000 και 200.000 ετών.
Όταν ο Heine μου παρουσίασε για πρώτη φορά τα αρχαία πέτρινα ερείπια στη νότια Αφρική, δεν μπορούσε να φανταστεί τις απίστευτες ανακαλύψεις που θα κάναμε τα επόμενα χρόνια. Οι φωτογραφίες, τα τεχνουργήματα και τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει δείχνουν την ύπαρξη ενός εξαφανισμένου πολιτισμού που δεν υπήρξε ποτέ πριν και προηγήθηκε όλων των άλλων - όχι κατά εκατό χρόνια, όχι κατά μερικές χιλιάδες χρόνια ... αλλά κατά πολλές χιλιάδες χρόνια, », λέει ο Τέλινγκερ.


Είναι περίεργο το γεγονός ότι κοντά σε αυτές τις αρχαίες μητροπόλεις, η παρουσία αρχαίων ορυχείων χρυσού υποδηλώνει την παρουσία ενός προηγμένου πολιτισμού που, το 200.000 π.Χ., μπόρεσε να εξορύξει χρυσό για έναν μυστηριώδη σκοπό.
Ο Tellinger εξηγεί ότι αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς δείχνει πώς ένας «χαμένος» πολιτισμός άκμασε στην περιοχή, έχοντας τη δυνατότητα να εξάγει τεράστιες ποσότητες χρυσού από πολλά ορυχεία στην περιοχή, όλα σε μια εποχή που οι επιστήμονες μας λένε ότι οι άνθρωποι δεν ήταν αναπτύχθηκε.προκειμένου να πραγματοποιηθούν τέτοια «σύνθετα» έργα.

Το ερώτημα όμως είναι ποιος χρειαζόταν χρυσό το 200.000 π.Χ.;
Πώς εξορύχθηκε και είναι δυνατόν η σχετική γειτνίαση με τη θάλασσα να ήταν ο λόγος που χτίστηκε εξαρχής η γιγάντια μητρόπολη;
Χρησιμοποιήθηκε ο χρυσός στο εμπόριο και στη γλυπτική; Ή μήπως -όπως υποδηλώνει η αρχαία θεωρία των αστροναυτών- ο χρυσός χρησιμοποιήθηκε για πολύ περισσότερους «τεχνολογικούς» σκοπούς από ό,τι οι επιστήμονες είναι διατεθειμένοι να δεχτούν;

Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ανοιχτόμυαλο άτομο, αλλά ομολογώ ότι μου πήρε περισσότερο από ένα χρόνο για να καταλάβω ότι έχουμε να κάνουμε με τις πιο αρχαίες κατασκευές που έχτισαν ποτέ άνθρωποι στη Γη. λέει ο Τέλινγκερ.
Είναι ενδιαφέρον ότι πριν από περίπου 250.000 χρόνια, σύμφωνα με τον Sitchin, οι αρχαίοι Anunnaki ένωσαν τα εξωγήινα γονίδια τους με αυτά του Homo Erectus και δημιούργησαν ένα είδος γνωστό ως Homo sapiens, με αποτέλεσμα ένα γενετικά είδος δύο θαλάμων.
Ωστόσο, οι άνθρωποι ήταν υβριδικό είδος και δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν.
Καθώς η ζήτηση για ανθρώπους ως εργατικό δυναμικό αυξανόταν, οι αρχαίοι Anunnaki χειραγωγούσαν ξανά την αρχαία ανθρωπότητα ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί μόνη της.

Γεγονότα που οδήγησαν στην πλημμύρα
450.000 χρόνια πριν

Στο Nibiru, ένα μακρινό μέλος του ηλιακού μας συστήματος, η ζωή απειλείται από αργή εξαφάνιση λόγω της διάβρωσης της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Καθαιρούμενος από τον Anu, ο κυβερνήτης του Alalu φεύγει με ένα διαστημόπλοιο και καταφεύγει στη Γη. Ανακαλύπτει ότι υπάρχει χρυσός στη Γη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία της ατμόσφαιρας του Nibiru.
445.000
Με επικεφαλής τον Ένκι, γιο του Ανού, οι Ανουνάκι αποβιβάστηκαν στη Γη και ίδρυσαν τον Ερίντου - Earth Station I - για να εξάγουν χρυσό από τα νερά του Περσικού Κόλπου.
430.000
Το κλίμα της γης μαλακώνει. Νέοι Anunnaki φτάνουν στη Γη, ανάμεσά τους η ετεροθαλής αδερφή του Enki, Ninhursag, ο επικεφαλής γιατρός.
416.000
Όταν σταματά η εξόρυξη χρυσού, η Ανού φτάνει στη Γη με τον Ενλίλ, τον νόμιμο κληρονόμο. Αποφάσισε να εξορύξει ζωτικής σημασίας χρυσό στη νότια Αφρική. Ως αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο Ενλίλ λαμβάνει τη διοίκηση της αποστολής της Γης και ο Ένκι πηγαίνει στην Αφρική. Φεύγοντας από τη Γη, η Anu αμφισβητείται από τον εγγονό του Alalu.
400.000
Επτά λειτουργικοί οικισμοί στη νότια Μεσοποταμία: διαστημικό λιμάνι (Sippar), κέντρο ελέγχου αποστολής (Nippur), μεταλλουργικό κέντρο (Shuruppak). Το μετάλλευμα παραδίδεται με πλοίο από την Αφρική. το εξευγενισμένο μέταλλο αποστέλλεται σε τροχιακά πλοία που πιλοτάρουν το Igigi και στη συνέχεια μεταφέρεται σε διαστημόπλοια που φτάνουν περιοδικά από το Nibiru.
380.000
Ζητώντας την υποστήριξη των Igigi, ο εγγονός του Alalu προσπαθεί να καταλάβει την εξουσία στη Γη. Οι Enlit κερδίζουν τον Πόλεμο των Παλαιών Θεών.
300.000
Οι Ανουνάκι που εργάζονται στα ορυχεία χρυσού είναι σε εξέγερση. Ο Enki και ο Ninhursag δημιουργούν τους Primitive Workers χειραγωγώντας γενετικά έναν θηλυκό πίθηκο. αναλαμβάνουν τη χειρωνακτική εργασία των Ανουνάκι. Ο Ενλίλ κάνει επιδρομές στα ορυχεία, οδηγεί τους Πρωτόγονους Εργάτες στο Εντίν της Μεσοποταμίας. Έχοντας λάβει την ικανότητα να κάνει παιδιά, ο Homo Sapiens αρχίζει να πολλαπλασιάζεται.
200.000
Η ζωή στη Γη παγώνει κατά τη διάρκεια μιας νέας εποχής των παγετώνων.
100.000
Το κλίμα θερμαίνεται ξανά. Οι Ανουνάκι (Βιβλικοί Νεφελίμ), προς ολοένα και μεγαλύτερη ενόχληση του Ενλίλ, παντρεύονται τις κόρες ενός άνδρα.
75.000
Η «κατάρα της Γης» ξεκινά - μια νέα εποχή των παγετώνων. Τα οπισθοδρομικά είδη ανθρώπου περιφέρονται στη γη. Ο άνδρας του Cro-Magnon επιζεί.
49.000
Ο Ένκι και ο Νινχουρσάγκ ανεβάζουν τους Ανουνάκι για να κυριαρχήσουν στο Σουρουππάκ. Ο Ενλίλ είναι θυμωμένος. Σχεδιάζοντας την καταστροφή της ανθρωπότητας.
13.000
Συνειδητοποιώντας ότι το πέρασμα του Νιμπίρου κοντά στη Γη θα προκαλούσε ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα, ο Ενλίλ βάζει τους Ανουνάκι να ορκιστούν ότι θα κρατήσουν μυστική την επικείμενη καταστροφή από την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι Anunnaki είναι σίγουρα η απόλυτη απόδειξη ότι υπάρχουν κρίκοι που λείπουν από την προέλευση της ανθρώπινης φυλής.
Το βρίσκω σίγουρα πολύ ενδιαφέρον να διαβάζω για ευρήματα όπως το Mr. Tellinger και άλλες αρχαίες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Ενώ παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο εάν οι αρχαίοι Anunnaki υπήρχαν στη Γη και παρενέβησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, η αλήθεια είναι ότι πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο δείχνουν αυτό που φαίνεται να είναι συνδέσεις ή ενδείξεις που μπορεί να παραπέμπουν σε μία μόνο πηγή των γνώσεών τους.


200,000-Year-Old Prehistoric Municipality Discovered In Africa: Anunnaki Buildings Before The Flood?
https://aubtu.biz/65233/
============

ANUNNAKI ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Μύθοι διάφορων πρωτόγονων λαών όπως η αφρικανική φυλή των Ζουλού, οι Ινδιάνοι Χόπι της Βόρειας Αμερικής, οι Ίνκας, οι Μάγια, οι Αζτέκοι, οι Νάζκα, οι Αιγύπτιοι και πολλοί άλλοι πολιτισμοί αφηγούνται την ιστορία ότι οι Θεοί τους προήλθαν από τα αστέρια.
Το 1849, όταν η Austen Henry Layard ανακάλυψε τα ερείπια μιας πόλης της Μεσοποταμίας που ονομάζεται Νινευή, ανακάλυψε θησαυρούς στη βιβλιοθήκη του Ashurbanipal και τα πράγματα άλλαξαν για την αρχαιολογία και την ιστορία της θρησκείας σε όλο τον κόσμο. Εκεί βρήκαν ένα έγγραφο χαραγμένο σε ψημένο πηλό που ονομάζεται Enuma Elish, Ήταν το έπος της δημιουργίας του σύμπαντος από τους Σουμέριους και πώς οι θεοί Anunnaki παρενέβησαν στην πορεία της ανθρωπότητας και ακόμη και στη δημιουργία του. Αυτό το έγγραφο κρατήθηκε μυστικό για να μην προκληθεί χάος και αυτή η μυθολογία δεν διδάσκεται σε σχολεία πουθενά στον κόσμο. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι μέρος των αμερικανικών εισβολών στο Ιράκ δεν οφειλόταν μόνο στο πετρέλαιο, αλλά μάλλον στην καταστροφή μέρους αυτών των αρχείων που υπήρχαν στο μουσείο της Βαγδάτης. Με τον ερχομό του έτους 2012 οι μυθολογίες των Σουμερίων έγιναν πιο στοχευμένες αλλά ακόμα κι έτσι από τη μοναδική οπτική γωνία του Nibiru (πλανήτης X). Σε μια άλλη περίοδο χρησιμοποίησαν τα Σουμεριακά έγγραφα για να αποδείξουν ότι η Βαβυλώνα, ο Κήπος της Εδέμ, ο μεγάλος κατακλυσμός, τα Σόδομα και οι Γομοάρα, η λατρεία του Βάαλ και ότι άλλα πράγματα που υπάρχουν στη Βίβλο ήταν αληθινά, αλλά δεν απηύθυναν αναφορά στους Σούμερους, Ακκάδους, Πέρσες και σε όλους. εκείνη την περιοχή με την αξιοπρέπεια και τον μυθολογικό, ιστορικό, ανθρωπολογικό πλούτο που τους άξιζε.
Σύμφωνα με το Enuma Elish, το έπος του σχηματισμού του κόσμου που έχει περισσότερα από 18 χιλιάδες χρόνια ύπαρξης, η Θεά Τιαμάτ ήταν το αρχέγονο Χάος και το υδάτινο σύμπαν ήταν η μήτρα της, και έτσι γέννησε άλλους Θεούς και πλανήτες.
Σύμφωνα με τους Σουμέριους, το ηλιακό μας σύστημα αποτελούνταν από 12 ουράνια σώματα: Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Σελήνη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Νιμπίρου. Αυτός ο δωδέκατος πλανήτης θα ήταν η κατοικία των Θεών Ανουνάκι και η ακανόνιστη τροχιά του θα διέσχιζε τη μέση του ηλιακού μας συστήματος, κάτι που προκάλεσε αρκετούς κατακλυσμούς κατά τη διάρκεια των χιλιετιών. Αυτό είναι χαραγμένο, ζωγραφισμένο σε πήλινη πλάκα από 18.000 χρόνια προ Χριστού. Πώς γνώριζε ήδη αυτός ο πολιτισμός τον Πλούτωνα, αν τον ανακάλυψε η σύγχρονη επιστήμη το 1945;
Οι ιστορίες των Σουμερίων λένε όλα όσα συμβαίνουν στη Γένεση αλλά με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και μιλούν ακόμη και για τη σύνθεση των πλανητών. Λέει ότι πριν από 450 εκατομμύρια χρόνια, αφού το σύμπαν είχε ήδη σχηματιστεί και η ζωή είχε εγκατασταθεί σε διαφορετικούς γαλαξίες, ο Θεός Palulu πήρε τον Nibiru επειδή αμφισβήτησε και έχασε τη μάχη εναντίον του βασιλιά Anu, και βρήκε τη Γη τυχαία, βρίσκοντας εδώ ένα πολύτιμο μέταλλο για τους Θεούς που θα ήταν ο Χρυσός και στη δεύτερη θέση ο Χαλκός. Στη συνέχεια, ένας από τους γιους του Anu, ο Enki στάλθηκε σε μια αποστολή να εξορύξει αυτό το μετάλλευμα στη Γη, με την πάροδο του χρόνου έφερε άλλους Anunnaki και κάποιοι έφτιαξαν μια βάση στον Άρη και ονομάστηκαν Igigi's (οι νεφελίμ της Τορά). Μαζί με τους άλλους Anunnki ήρθε ο διάδοχος του θρόνου του Anu του Θεού Enlil που ονομαζόταν επίσης ο άρχοντας των στρατευμάτων,
Ο Ένκι ίδρυσε την πρώτη πόλη των Σουμερίων Eridu (μακριά πατρίδα), η οποία τροφοδοτούνταν με νερό από τους ποταμούς Τίγρη, Ευφράτη, Βίσωνα και Τυφώνα με ένα ιδιόμορφο υδραυλικό σύστημα που την έκανε να θυμίζει πολύ την περιγραφή του Πλάτωνα για τον Ατλαντικό με ομόκεντρους κύκλους. Ο χρόνος στο Nibiru περνά πολύ πιο αργά από ό,τι στη Γη Η περιστροφή του Nibiru είναι πολύ αργή και κάθε μέρα των Θεών ισοδυναμεί με 3600 από τις μέρες μας, έπιναν επίσης μια αμβροσία με κρασί που παρέτεινε τη ζωτικότητά τους. Στην πραγματικότητα, η μυθολογία λέει ότι έφεραν κρασί, σιτάρι, πρόβατα και άλλα ζώα και λαχανικά στη Γη. Αφού συνειδητοποίησε ότι οι Anunnki και Igigi δημιουργούσαν μια εξέγερση δουλεύοντας στα ορυχεία στη νοτιοανατολική Αφρική και στο Abzu, ο Enki αποφασίζει να κάνει ένα γενετικό πείραμα.
Ήταν η σύζυγος της θεάς Ninki, γνωστής και ως Ninhursag και την προσκαλεί να γίνει σύντροφός του σε ένα γενετικό πείραμα. Ο Θεός παρατήρησε ένα είδος πρωτευόντων στις πεδιάδες και αποφάσισε να συνδυάσει το γονίδιο Anunnaki Dingir (Θεός) με αυτό ενός πρωτεύοντος της Γης. Έγιναν πολλές προσπάθειες μέχρι που ο Enki αποφάσισε να βάλει το σπέρμα του στο ωάριο του πρωτεύοντος θηλαστικού και να βάλει αυτό το γονιμοποιημένο ωάριο μέσα στη μήτρα του Ninhursag (η οποία μάλιστα έχει αρκετά επίθετα γενεσιουργού μητέρας). Δημιούργησαν λοιπόν τον πρώτο άνθρωπο και καθώς είχε το χρώμα του Πηλού τον ονόμασαν Adappa (τον Αδάμου των Εβραίων και τον Αδάμ των Χριστιανών), αμέσως μετά έκαναν έναν άνθρωπο θηλυκό. Και τα δύο τοποθετήθηκαν στον Κήπο του Εντίν, ένα μέρος που βρισκόταν ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη, Ευφράτη, Βίσωνα και Τυφώνα στην περιοχή του νότιου Περσικού Κόλπου, η περιοχή αυτή ονομαζόταν τόπος ανάβασης στον ουρανό,
Βλέποντας ότι η εμπειρία είχε λειτουργήσει, αναπαρήγαγαν άλλα ανθρώπινα όντα για να δουλέψουν στη Νότια Αφρική στα ορυχεία για να προσελκύσουν μέταλλα, κάποιοι έμαθαν την τέχνη και τη γεωργία. Ο Θεός Ενλίλ εξοργίστηκε και ανέφερε στον Ανού, δηλώνοντας ότι το να μπλέξεις με την αρχική ροή της φύσης και να αναμίξεις το ανώτερο γένος ενός Ντινγκίρ Ανουνάκι με αυτό ενός απλού γήινου ήταν μια πλήρης παραβίαση του διαγαλαξιακού κώδικα των Θεών και του σύμπαντος. Ο Adappa και ο σύντροφός του υποβλήθηκαν σε πολλές δοκιμασίες και ο ίδιος ο Anu θαυμάστηκε με την συλλογιστική τους ικανότητα και επέτρεψε στον Enki να συνεχίσει τα πειράματά του, τα οποία προκάλεσαν μεγάλη οργή στον Enlil και ξεκίνησαν διαφωνίες για απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη. Ο Ένκι είχε άλλους γιους τον Μαρντούκ, τον Νινγκσζίντα και τον Ναμπού. Και ο Ενλίλ είχε τους Ασνάν, Νιναζού, Νεργκάλ, Νινούρτα και Ινάννα (Ishtar, Αστάρτη) και αυτοί οι Θεοί αναμίχθηκαν και τεκνοποίησαν με μερικούς ανθρώπους, βλέποντας ότι είχε συμβεί αυτό, οι εργάτες των Igigi επαναστάτησαν και έκαναν το ίδιο παίρνοντας γυναίκες με τη βία και δημιουργώντας γίγαντες, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη οργή στους Dingir (Θεούς). Ένας κύκλος Niburu πλησίαζε, έτσι ο Enlil έπεισε την Anu ότι όλη η ανθρωπότητα έπρεπε να αφανιστεί και να μην σωθεί. Ο Anu συμφώνησε και στη συνέχεια έγινε ένα συμβούλιο μεταξύ των Dingir Anunnaki και των Igigi's Anunnaki και αποφάσισαν ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να ξέρει τι θα τους συνέβαινε, ότι την κατάλληλη στιγμή οι Θεοί θα σηκωθούν στα πυρίμαχα άρματά τους και θα εγκατέλειπαν την ανθρωπότητα στη μοίρα του τον κατακλυσμό και τις φυσικές καταστροφές. που προκάλεσε μεγάλη οργή στους Ντινγκίρ (Θεούς). Ένας κύκλος Niburu πλησίαζε, έτσι ο Enlil έπεισε την Anu ότι όλη η ανθρωπότητα έπρεπε να αφανιστεί και να μην σωθεί. Ο Anu συμφώνησε και στη συνέχεια έγινε ένα συμβούλιο μεταξύ των Dingir Anunnaki και των Igigi's Anunnaki και αποφάσισαν ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να ξέρει τι θα τους συνέβαινε, ότι την κατάλληλη στιγμή οι Θεοί θα σηκωθούν στα πυρίμαχα άρματά τους και θα εγκατέλειπαν την ανθρωπότητα στη μοίρα του τον κατακλυσμό και τις φυσικές καταστροφές. που προκάλεσε μεγάλη οργή στους Ντινγκίρ (Θεούς). Ένας κύκλος Niburu πλησίαζε, έτσι ο Enlil έπεισε την Anu ότι όλη η ανθρωπότητα έπρεπε να αφανιστεί και να μην σωθεί. Ο Anu συμφώνησε και στη συνέχεια έγινε ένα συμβούλιο μεταξύ των Dingir Anunnaki και των Igigi's Anunnaki και αποφάσισαν ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να ξέρει τι θα τους συνέβαινε, ότι την κατάλληλη στιγμή οι Θεοί θα σηκωθούν στα πυρίμαχα άρματά τους και θα εγκατέλειπαν την ανθρωπότητα στη μοίρα του τον κατακλυσμό και τις φυσικές καταστροφές.
Ο Ένκι όμως, όντας πολύ έξυπνος, βρήκε τρόπο να παρακάμψει τον κώδικα, εμφανίστηκε το βράδυ έξω από την καλύβα του Ζιουζούντρα (Νώε των Εβραίων και Νώε των Χριστιανών) και του έδωσε οδηγίες για το πώς να φτιάξει ένα σκάφος, άφησε μια ταμπλέτα και υλικό για το όλο εγχείρημα και πώς θα πρέπει να συλλέξει δείγμα αίματος από τα ζώα για να έχει έναν τρόπο γενετικής αναπαραγωγής τους αργότερα. Επειδή όμως ο Ένκι δεν μπορούσε να μιλήσει σε άνθρωπο, κατέγραψε το μήνυμα σε φωνητική μηχανή και δεν εμφανίστηκε στον Ζιουζούντρα, λέγοντας ότι αν έφευγε από την καλύβα του Τζούκος όπου έμενε, θα χανόταν μπροστά στη μανία ενός Θεού. Και έτσι ο Ένκι έσωσε την ανθρώπινη φυλή. Αυτό προκάλεσε μεγάλη εξέγερση στους άλλους Θεούς, με αποτέλεσμα ο Ένκι να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Ερίντου, Νιπούρ, Ούρκου, Λαγκάς, Βαβυλώνα,
Ένα αξιοπερίεργο για την αιγυπτιακή γλώσσα, είναι ότι οι Θεοί στην Αίγυπτο ονομάζονται NeterUR, η μετάφραση neter σημαίνει προερχόμενος από, το UR δεν είναι λέξη που βρίσκεται στην αιγυπτιακή γλώσσα αλλά πόλη των Σουμερίων. Ο θρύλος των Σουμερίων λέει ότι ο Ένκι ήταν μια περιοχή της χερσονήσου του Σινά, στην Αφρική όπου υπήρχε ένας ποταμός-θάλασσα (Νείλος) και ότι ύψωσε τη γη από τα νερά και ονόμασε τον εαυτό του κύριο αυτής της περιοχής με το επίθετο Ptah-Ra. Και εκεί, παρά τη θέληση των θεών Anunnaki, βοήθησε τον άνθρωπο να αναπτύξει τις θεϊκές ικανότητες που υπάρχουν στον εαυτό του, οι οποίες είχαν καταπιεστεί έτσι ώστε να περιορίζονται και να λένε ότι αυτοί, συμπεριλαμβανομένου του Anu, πατέρα των Θεών, ήταν Υπό -Θεοί μιας μεγαλύτερης δύναμης, που δημιούργησε ολόκληρο το σύμπαν, και αυτή η δύναμη ήταν το αρχέγονο Χάος, η Θεά Τιαμάτ, όλα προήλθαν από αυτήν, και όλα επιστρέφουν σε Αυτή, είναι αθάνατη, περισσότερο από τους Θεούς Ανουνάκι, είναι τα πάντα.
Όταν έμαθε μια τέτοια πρωτοβουλία, δεν άργησε ο Ενλίλ, που ποτέ δεν του άρεσε η ανθρωπότητα, να κηρύξει πόλεμο στον Ένκι, βάζοντας τον λαό της Ανατολής ενάντια στην Αίγυπτο, σε αυτή τη διαδικασία ο Μαρντούκ, γιος του Ένκι, που πάντα είχε λαχτάρα για εξουσία. και η πολεμίστρια ψυχή του θείου του Ενλίλ, οργάνωσε πραξικόπημα και πήρε τη Βαβυλώνα για τον εαυτό του, σκότωσε τον Ντούμουζι (Ταμούζ) τον σύζυγο του Ιστάρ και έκλεψε επίσης τα Όπλα της εξουσίας που είχε κρύψει ο Παλουλού. Λέγεται επίσης ότι εισέβαλε στο μεγάλο βουνό σε σχήμα πυραμίδας που ανήκε στη μητέρα του Ninhursag, το οποίο χτίστηκε στην πεδιάδα της Γκίζας (υποπτεύεται ότι είναι η μεγάλη πυραμίδα) για να έχει την πηγή ενέργειας και επικοινωνίας μεταξύ των κόσμων. Η διαμάχη που υπήρχε μεταξύ των δύο Ένκι και Ενλίλ αποδείχθηκε ότι ήταν κληρονομιά στα παιδιά τους. Η Inanna τρελάθηκε και πήγε να ζητήσει βοήθεια από τον rishkigal που ήταν η ερωμένη της αβύσσου (Kur-nu-gia) που ήταν η Γη από την οποία οι ψυχές δεν επέστρεφαν.
Και εκεί η Inanna πέρασε από δοκιμασίες για να έχει δύναμη, να γδύσει όλους τους φόβους της και να κηρύξει πόλεμο στον Marduk, εκτός από την Inanna, ο αδελφός της Ninurta ήθελε να πάρει την εξουσία από τον Marduk και τότε ήταν που οι Θεοί αντιμετώπισαν τον εαυτό τους με τα όπλα της δύναμης, και Ο Marduk απελευθέρωσε τον «κακό άνεμο» που σκότωσε ολόκληρο τον πληθυσμό των Σοδόμων και των Γομόρρων. Στο ποίημα της Inanna που κλαίει αναφέρεται ότι το έδαφος έγινε γυαλί, τα φυτά δεν φύτρωναν πια εκεί και ότι το νερό μετατράπηκε σε μια δηλητηριώδη υγρή φωτιά που έλιωνε και έκαιγε όποιον το άγγιζε και ότι η Inanna έκλαψε επειδή έχασε τους εραστές της. ομορφιά της φύσης και το λάπις λάζουλι που δόθηκε προς τιμήν στα πέτρινα γαλάζια μάτια της.
Έτσι οι Θεοί συνειδητοποίησαν ότι οι άμεσες διαφωνίες τους θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλους κατακλυσμούς, ότι η Γη δεν ήταν προετοιμασμένη για τέτοιου είδους δύναμη. Έτσι, κάθε Θεός διάλεξε μια Επικράτεια της Γης για να κυβερνήσει, αλλά έκαναν παιδιά με ανθρώπους και τους τοποθέτησαν ως βασιλιάδες, και όταν ήθελαν να διαφωνήσουν μεταξύ τους, δημιουργούσαν πολέμους με τους ίδιους τους ανθρώπους και επενέβαιναν άμεσα, δίνοντας περισσότερη διαίσθηση, ιχνηλατώντας στρατηγική, χειραγωγώντας μυαλά και προκαλώντας κάποια φυσικά φαινόμενα.
Ο Ενλίλ συνέβαλε επίσης στην αρχή του Ζωροαστρισμού, δείχνοντας ότι υπάρχει ανταγωνισμός.) Η κουλτούρα των Σουμερίων διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο με τη διαίρεση των Dingir (Θεών), ένα πέτρινο σκάφος που ονομάζεται Fuente Magma βρέθηκε στη λίμνη Titicca στη Βολιβία από τον αρχαιολόγο Don Max Portugal Zamora τη δεκαετία του '50 (όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να γεράσουν και επίσης πιστεύουν ότι οι θεοί τους κατέβηκαν από τον παράδεισο) και σε αυτό το βάζο είχαν Σουμεριακά γραπτά (Να θυμόμαστε ότι ο Σούμερ ήταν στην περιοχή του
Περσικός Κόλπος στη Μέση Ανατολή). Αυτή δεν είναι η μόνη περιοχή του κόσμου όπου μπορούν να βρεθούν ακκαδικοί ή σφηνοειδής πίνακες, ακόμη και σε ορισμένες περιοχές με πέτρες στα βουνά και τα οροπέδια της Βραζιλίας μπορούν να βρεθούν. Αυτοί οι Θεοί ταξίδεψαν και διένειμαν τη γνώση τους σε όλο τον κόσμο.
Εκτός από τον Enuma Elish, Codex of Hanurabi, έχουμε επίσης το Έπος του Gilgamesh και άλλα γραπτά των Σουμερίων που μιλούν για την επιστήμη τους, την πολύ προηγμένη ανάπτυξή τους, ακόμη περισσότερο από αυτή της σύγχρονης επιστήμης. Ένας σπουδαίος μελετητής της σφηνοειδής, της εβραϊκής και της αιγυπτιακής γραφής ονόματι Ζαχαρία Σίτσιν πέρασε χρόνια της ζωής του μελετώντας αυτόν τον πολιτισμό και τον Αιγύπτιο και συμπύκνωσε μέρος αυτού του έργου σε μια συλλογή βιβλίων που ονομάζεται "Χρονικά της Γης". Εκτός από αυτούς, πολλοί σοβαροί συγγραφείς έχουν ασχοληθεί με το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το The War of Gods and Men και το The Lost Book of Enki σε όλους. Και τα δύο από τον Zecharia Sitchin

Δεν υπάρχουν σχόλια: