Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων παιδεραστών υιοθέτησε αγόρια μόνο και μόνο για να κάνει παιδική πορνογραφία

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων παιδεραστών υιοθέτησε αγόρια μόνο και μόνο για να κάνει παιδική πορνογραφία

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 από: Ethan Huff

( Natural News ) Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην κομητεία Walton, Ga., κοντά στην Ατλάντα αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών.

Ο William Dale Zulock, 32 ετών, και ο Zachary Jacoby Zulock, 35 ετών, φέρεται να υιοθέτησαν νεαρά αγόρια με τον ρητό σκοπό να τα παρενοχλήσουν και να κινηματογραφήσουν τα εγκλήματα για να τα διανείμουν ως παιδική πορνογραφία.

Οι δύο διεστραμμένοι συνελήφθησαν και έγινε έφοδος στο σπίτι τους στο Λόγκανβιλ που δεν είχε εταιρική εταιρεία, αφού το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουόλτ πληροφορήθηκε για πιθανή λήψη παιδικής πορνογραφίας στους υπολογιστές των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ένας από τους υπόπτους παραδέχτηκε τη συλλογή παιδικής πορνογραφίας. Ένας άλλος ύποπτος στην Οξφόρδη ταυτοποιήθηκε επίσης.

«Ο ύποπτος είπε στους βουλευτές ότι ο άλλος ύποπτος έκανε το παιδικό πορνό με τουλάχιστον ένα παιδί που έμενε στο σπίτι του», ανέφερε το WSBTV.com (μέσω Yahoo ).

«Το Τμήμα Οικογενειακών και Παιδικών Υπηρεσιών της κομητείας Walton ενώθηκε με τους αναπληρωτές "deputies in responding" στο σπίτι για να βοηθήσουν στην προστασία των δύο παιδιών στο σπίτι». (Σχετικό: Good Morning America και άλλοι είναι άμεσα υπεύθυνοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, επειδή συνεχίζουν να προωθούν ανοιχτά την περιποίηση των παιδιών και τη διαστροφή των LGBT παιδιών.)

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι πρέπει να επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιά;

Σύμφωνα με αναφορές, τα παιδιά είναι πλέον ασφαλή – όσο μπορεί μετά τη φρίκη που πέρασαν. Οι ερευνητές, εν τω μεταξύ, συλλέγουν στοιχεία που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την απόκλιση και την παιδεραστία των γκέι.

Οι δύο θετοί «πατέρες» σε αυτή την υπόθεση ήταν νόμιμοι κηδεμόνες ενός ζευγαριού αδερφών, τους οποίους το ζευγάρι κινηματογράφησε ενώ διέπραττε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις εναντίον των αγοριών.

Οι ομοφυλόφιλοι κρατούνται τώρα στη φυλακή της κομητείας Walton με την κατηγορία της βαριάς παιδικής παρενόχλησης, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και του δελεασμού ενός παιδιού για άσεμνους σκοπούς.

Ο Γουίλιαμ Ζούλοκ έχει επίσης μια πρόσθετη κατηγορία για παιδική παρενόχληση, πιθανώς λόγω βίντεο που τον δείχνουν ρητά να διαπράττει σεξουαλικά εγκλήματα κατά των παιδιών.

"Είμαι βέβαιος ότι το Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών DSS, έκανε μια διεξοδική έρευνα για αυτούς τους θετούς γονείς - ΟΧΙ", έγραψε ένας σχολιαστής σχετικά με την εξαιρετικά διεφθαρμένη φύση των κυβερνητικών υπηρεσιών τοποθέτησης παιδιών.

«Το DSS (Department of Social Services) θα λάβει σχεδόν οποιονδήποτε ως ανάδοχο ή θετό γονέα, επειδή είναι ΤΟΣΟ απελπισμένοι για οικογένειες για αυτά τα παιδιά. Αυτού του είδους τα προβλήματα είναι ενδημικά σε κάθε Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών κάθε πολιτείας. ΟΛΑ αυτά τα τμήματα έχουν ξεπεράσει τα όριά τους, αλλά ποιος θέλει να ξοδέψει χρήματα για παιδιά;».

«Είμαι εγγεγραμμένος ανάδοχος και έχω υιοθετήσει δικά μας παιδιά», απάντησε ένας άλλος. «Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς έχουν πάρα πολλά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι σε περιπτώσεις δεν είναι αδύνατοι με κανένα μέτρο, είναι απλώς τεμπέληδες και νοιάζονται ΜΟΝΟ για τον φόρτο εργασίας τους».

«Υπάρχουν χιλιάδες ζευγάρια που θα υιοθετούσαν αυτά τα παιδιά αμέσως, αλλά από τη στιγμή που το σύστημα έχει καταργήσει τα δικαιώματα των γονέων, τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα και έχουν θεσμοθετηθεί σε αυτό το σημείο».

Ένας άλλος έγραψε ότι οι δύο ομοφυλόφιλοι πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή για πάντα και να μην τους επιτραπεί ποτέ ξανά να βγουν δημόσια - ειδικά γύρω από παιδιά.

«Αηδιαστικό πράγμα να κάνεις στα παιδιά γενικά, αλλά να το κάνεις σε αυτά τα παιδιά που είχαν ήδη τα χειρότερα διαλείμματα στη ζωή είναι ασυγχώρητο», έγραψε κάποιος άλλος.

«Πότε τα child predators θα πληρούν τις προϋποθέσεις για ισόβια κάθειρξη ή θανατική ποινή;» ρώτησε ένας άλλος. «Εμείς ως κοινό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις φωνές μας για να συμβεί η αλλαγή».

Πολλοί άλλοι εξέφρασαν την απόλυτη φρίκη για την ιστορία, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πλήρως την εξαθλίωση ανθρώπων όπως οι δύο παιδόφιλοι γκέι που θα διέπρατταν τέτοιες φρικαλεότητες εναντίον αθώων παιδιών.

«Καταλαβαίνω ότι οι τρόφιμοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τα child predators και αυτοί οι δύο το έκαναν στα υιοθετημένα παιδιά τους», έγραψε ένας άλλος.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την πονηρή λατρεία των LGBT μπορείτε να βρείτε στο Groomers.news .

14-8-22  https://www.naturalnews.com/2022-08-14-gay-couple-adopted-boys-child-perversion.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: