Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση μελισσών σε κουτάβι που υπέστη τσιμπήματα σε όλο του το σώμα και μετά έπαθε αλλεργικό σοκΗΠΑ, Μίτσιγκαν, χιλιάδες μέλισσες τσίμπησαν ένα 10-μηνών πίτμπουλ που έτσι, βίωσε τον υπέρτατο πόνο.
Οι ιδιοκτήτες του το μετέφεραν σε κτηνίατρο που του έδωσε αντιβιοτικά. Το άτυχο ζώο, παρουσίασε έντονη αλλεργική αντίδραση, το σώμα του γέμισε πληγές και έχασε το τρίχωμά του.

Τότε οι άκαρδοι ιδιοκτήτες του, το εγκατέλειψαν στο κτηνιατρείο.

Το κέντρο διάσωσης Lovin Pups στο Μίσιγκαν, (που εδρεύει στην περιοχή μεταξύ Grand Rapids και Allegan) ανέλαβε την δύσκολη κτηνιατρική περίθαλψη που χρειάζεται και συγκεντρώνει χρήματα για να το σώσει.

Η Carri Shipala, ιδρύτρια του καταφυγίου Luvnpupz  (Lovin Pups rescue) είπε στο Detroit Free Press: "δώσαμε στο κουτάβι το όνομα Stinger, αντιμετώπισε χιλιάδες μέλισσες (ground bees, στο βίντεο που αναρτήσαμε στο Facebook, φαίνεται πόσο υποφέρει κουλουριασμένο στη γωνία του κλουβιού του, καθώς ανακάμπτει από το οδυνηρό περιστατικό."

"  Αν και στα περισσότερα σκυλιά που βρίσκονται στην κατάσταση του Stinger γίνεται ευθανασία -χωρίς καν να τους δοθεί η ευκαιρία να έρθουν στο κέντρο διάσωσης- εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τον Stinger να αναρρώσει και να βρει μια νέα οικογένεια.

Ο Stinger αναρρώνει στην Κτηνιατρική Κλινική " Allegan Veterinary Clinic" αλλά έχει μπροστά του μακρύ δρόμο για την ανάκαμψη της υγείας του.

προχθές διαγνώστηκε με ψώρα - μια ιδιαίτερα μεταδοτική ασθένεια του δέρματος -που προστέθηκε στα βάσανά του.

Η υποκείμενη κατάσταση του δέρματος του, μπορεί να έχει επιδεινωθεί από τα τσιμπήματα των μελισσών.

Σε ένα μήνα θα γίνει επανεξέταση της υγείας του και επαναξιολόγηση της εκπαίδευσής του, ώστε να κριθεί, εάν είναι έτοιμος για υιοθεσία.
Δεν υπάρχουν σχόλια: