Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Θάνατοι μυστήριο σε κολέγιο της Κίνας

KINA, Qingdao City.  Θάνατοι μυστήριο στο ιδιωτικό κολέγιο Qingdao Qiushi Vocational School.
19χρονη σπουδάστρια του κολεγίου, πήδηξε από το τέταρτο πάτωμα εστιατορίου ξενοδοχείου -από παράθυρο τουαλέτας- και σκοτώθηκε ακαριαία, μετά από βραδινή έξοδο με καθηγητές και συμφοιτητές της.
Είναι ο τρίτος περίεργος θάνατος -μέσα σε ένα χρόνο-  ατόμου που έχει σχέση με αυτό το κολέγιο.
Στις 28-7-2011, μια 28χρονη καθηγήτρια μουσικής του κολεγίου, βιάστηκε και δολοφονήθηκε, το γυμνό πτώμα της  βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα του κολεγίου.
Στις 24-11-2011 ένας σπουδαστής του κολεγίου πήδηξε από ένα κτίριο και πέθανε ακαριαία. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα, ο σπουδαστής δεν είχε λόγους για να αυτοκτονήσει, ήταν ένα φυσιολογικό νηφάλιο άτομο  και δεν είχε συγκρούσεις και φιλονικίες με τους συμφοιτητές του, κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε, αντίθετα πιστεύουν ότι η πτώση οφείλεται σε άλλους λόγους…
Πριν από αυτούς τους θανάτους και άλλα άτομα έχασαν με μυστηριώδη τρόπο τη ζωή τους στο κολέγιο.
στο τελευταίο περιστατικό θανάτου της 19χρονης Liu Xiao'ao υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Η Liu βγήκε για βραδινό φαγητό με έξι καθηγητές της και πέντε συμφοιτητές της. Οι καθηγητές προσκάλεσαν σε γεύμα τους φοιτητές, για να συζητήσουν για μια εκδήλωση –επέτειο του κολεγίου.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στο βραδινό αυτό γεύμα καταναλώθηκαν 40 μπουκάλια μπύρας.
Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν ειδοποιήθηκε αμέσως για το θάνατο του παιδιού του, ενημερώθηκε μια μέρα μετά το περιστατικό.
Θεωρεί αδύνατο να αυτοκτόνησε η κόρη του, αφού ήταν ένα χαρούμενο άτομο συνήθως δεν κατανάλωνε  αλκοόλ και είχε πολλά όνειρα για το μέλλον.
προσπαθεί να καταλάβει το κίνητρο για τη χορήγηση της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στους  φοιτητές.

Οι υπεύθυνοι του κολεγίου αρνήθηκαν να τον δεχτούν και μόνο ο διευθυντής, τον δέχθηκε έξι μέρες μετά το θάνατο, χωρίς λέξη παρηγοριάς του μίλησε αυστηρά για να μη κατηγορηθούν οι καθηγητές.

Το κολέγιο έχασε την καλή φήμη του   και λέγεται πως εκβιάζει τους καθηγητές να προσελκύσουν νέους φοιτητές για να μην απολυθούν.

19-11-12 Chinese Girl Falls Off Building After Dinner With Teachers
The woman who died last month, Liu Xiao'ao, and five other female students were invited out on October 27, the school's 20th anniversary
Kong said Liu and the other students were invited because the teachers wanted to discuss the school's anniversary celebration.
Police told him that the students and teachers had consumed a total of 40 bottles of beer. Police said she had alcohol in her body but they did not say how much.
"What are the teachers attempting on the girls by sharing so many bottles of beer with them?" asked the father.
πηγή20-11-12   19yo Chinese girl dies in restaurant after hanging out with male teachers
πηγή
23-11-12   Tutor sacked over student death in Qingdao

Δεν υπάρχουν σχόλια: