Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ:Αφγανιστάν: Τους σκότωσαν με οξύ επειδή ήταν φίλοι

Δύο Αφγανοί έφηβοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, φονεύθηκαν με οξύ στο νότιο Αφγανιστάν επειδή ήταν φίλοι, όπως δήλωσαν σήμερα κυβερνητικές και αστυνομικές πηγές.

«Την Παρασκευή βρέθηκαν στην περιοχή Εσφάντι οι σοροί ενός αγοριού 15 ετών και ενός κοριτσιού 12 ετών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζοράουαρ Ζαχίντ, επικεφαλής της αστυνομίας της επαρχίας Γκάζνι, όπου είναι έντονη η παρουσία των Ταλιμπάν.

«Τα πρόσωπα και τα σώματά τους ήταν καμένα με οξύ, από το οποίο προφανώς πέθαναν», εκτίμησε προσθέτοντας ότι «δεν είναι γνωστά τα αίτια αυτής της βάρβαρης πράξης» .

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που ανακάλυψαν τις σορούς, οι δύο έφηβοι μάλλον δολοφονήθηκαν επειδή ήταν φίλοι, χωρίς απαραιτήτως να υπήρχε σεξουαλική σχέση μεταξύ τους.

Η ταυτότητα των θυμάτων είναι ακόμη άγνωστη. Οι σοροί τους έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της Γκάνζι.

Στη νότια αυτή επαρχία του Αφγανιστάν καταγράφονται συχνά δολοφονίες γυναικών, οι οποίες κατηγορούνταν ότι είχαν «παράνομες» σχέσεις με άνδρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά μας λένε πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι...Καταρχήν αυτά τα όντα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν άνθρωποι!
Προσωπικά δεν αισθάνομαι πως ανήκω στο ίδιο επίπεδο με αυτά τα κτήνη από τις πρωτόγονες χώρες...Όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν οι σύγχρονοι χίπηδες - αριστεριστές (τα πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων) πως οι δήθεν άνθρωποι αυτοί έχουν δικαίωμα να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας, η πρωτόγονη συμπεριφορά τους που είναι ταυτόσημη με τους κανόνες ζούγκλας από τις κοινωνίες που προέρχονται αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο από τις βάρβαρες πράξεις τους πως δεν έχουν καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ θέση στην ανθρώπινη κοινωνία!