Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

''Σκούπα'' για τα κανάλια λένε οργισμένοι οι Πολίτες του Κέντρου !

Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης θα δώσουν οδηγίες προφύλαξης για τους κατοίκους του κέντρου. Μόλις 200 απελάσεις μετά από χιλιάδες προσαγωγές από την επιχείρηση ''σκούπα''.  Οργισμένοι οι κάτοικοι των περιοχών του κέντρου της Αθήνας που έχουν μετατραπεί σε γκέτο μεταναστών είχαν κλεισει τους δρόμους στα Πατήσια

 Μεγάλος ντόρος έγινε όλη τη βδομάδα με την επιχείρηση “σκόυπα” της ΕΛΑΣ με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο των μεταναστών που ζουν στη χώρα. Ωστόσο, από τις περίπου 2.000 προσαγωγές που έγιναν, οι μετανάστες που τελικά θα απελαθούν φαίνεται να μην ξεπερνούν τους 200. Οι προσαχθέντες τελικά είχαν στην πλειοψηφία τους τα απαραίτητα έγγραφα. Αν και μεχρι στιγμής τουλάχιστον η επιχείρηση δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς, σύμφωνα με την Αστυνομία οι επιχειρήσεις σκούπα πρόκειται να συνεχιστούν για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών, αλλά και χώρων στους οποίους διαμένουν και οι οποίοι αποτελούν εστίες μόλυνσης.


Οργισμένοι οι κάτοικοι των περιοχών του κέντρου της Αθήνας που έχουν μετατραπεί σε γκέτο μεταναστών είχαν κλεισει τους δρόμους στα Πατήσια την περασμένη εβδομάδα ζητώντας να βρεθεί άμεσα μία λύση, αφού καθημερινά ζουν με το φόβο μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.
 
trikalagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: