Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για μερικά κοσμήματα στο ΛΑΘΡΟΓΚΕΤΟ της Πάτρας! Οι 2 είναι ανήλικοι. ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ

Ένας ακόμη ηλικιωμένος κατέληξε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα των αδίστακτων ληστών που του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του για να αρπάξουν ό,τι είχε και δεν είχε! Το νέο περιστατικό βίας σε βάρος ηλικιωμένου συνέβη στην Πάτρα, αλλά οι δράστες –δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι- δεν απέφυγαν το «δόκανο» της Αστυνομίας.

Οι κακοποιοί ήταν τέσσερις και παραβίασαν την εξώπορτα για να μπουν στο σπίτι του 80χρονου που ζει μόνος. Μόλις τον είδαν, όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν χωρίς έλεος για να τον εξουδετερώσουν. Όταν τα κατάφεραν, έψαξαν βιαστικά το σπίτι, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

 Όμως, ο γέροντας ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως η περιοχή ζώστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν εκεί κοντά. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τρεις από τους δράστες ηλικίας 18, 16 και 15 χρόνων, ενώ ο τέταρτος κατάφερε να διαφύγει. Οι συλληφθέντες θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: