Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Αφήστε τα ΟΥΚ ήσυχα γιατί όταν έρθει η ώρα αυτοί θα σας ξελασπώσουν απο τα Ορκ που υπερασπίζεστε και θα σας κάνουν τον τάφο για “ευχαριστώ”


Πετάχτηκε το Σύριζα και ζήτησε αφοπλισμό των ΟΥΚ με αφορμή τα φανταστικά συνθήματα που ακούστηκαν απο τους ΟΥΚάδες μας.

Φυσικά τα ανάλογα, ίδια και χειρότερα συνθήματα που ακούγονται απο σκοπιανούς, τούρκους και αλβανούς ουδέποτε τους ενόχλησαν, αντιθέτως τους ερεθίζουν μάλλον και γι αυτό και τα δέχονται.

Ξέρω απο βίντεο και φωτογραφία, έκανα χρόνια αυτή την δουλειά. Έχω σοβαρές αμφιβολίες για το βίντεο του οποίου τα πρόσωπα των ΟΥΚάδων την ώρα που φέρονται να λένε τα συνθήματα δεν φαίνονται λεπτό παρα μόνο στο τέλος οπου όμως δεν λένε τίποτα. Την ώρα που οι ΟΥΚάδες περνάνε εκφράζοντας υποτίθεται τα συνθήματα, πολύς κόσμος χειροκροτά ενθουσιασμένος οπότε δύο εκδοχές υπάρχουν: α) Μέσα στις φωνές των ΟΥΚ ακούγονται σε κάποια φάση και άλλες οπότε ο κόσμος επιδοκιμάζει τα συνθήματα άρα είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα, άρα ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να καταλύσουν την ελευθερία έκφρασης του κόσμου, άρα η πλειοψηφία υπερισχύει, άρα τουμπεκι, και β) ο κόσμος φαίνεται οτι χειροκροτούσε την παρέλαση αμέριμνος και άρα ουδέποτε άκουσε τέτοια συνθήματα γιατί πολύ απλά ποτέ δεν ειπώθηκαν. Επίσης εξαιρετική εντύπωση μου κάνει που το πολύ χαμηλής ποιότητας βίντεο έχει παρ’ όλα αυτά πεντακάθαρο ήχο, και μάλιστά παρά το γεγονός οτι το πρακτοράκι άτομο έτρεχε και κουνούσε το κινητό ή την κάμερα, ή τι στο διάτανο ήταν, για να προλάβει την παρέλαση και τα “συνθήματα”, ο ήχος δεν έχει παρά ελάχιστες αυξομοιώσεις. Και άλλα πολλά που βαριέμαι να τα γράφω. Μάτια και αυτιά έχετε, κρίνετε μόνοι σας.

Και ακόμα και να τα λένε όταν εκπαιδεύονται, δεν κατάλαβα; Μιλάμε για ΟΥΚ, για άλλη ψυχολογία, ότι είναι απαραίτητο γι αυτούς να λένε θα τα λένε. Σε όποιον δεν αρέσει να μην ακούει. Ελευθερία του λόγου έχουμε, εδώ ακούμε ελεύθερα όσους υπερασπίζονται τα άκρα, την καταστροφή, τους βιασμούς, την λαθρομετανάστευση, την τρομοκρατία, και δεν θα ακούμε τα ΟΥΚ; Δημοκρατία έχουμε και όποιος γουστάρει θα εκφράζεται ελεύθερα. Όποιος δεν γουστάρει δημοκρατία και διαφορετικότητα απόψεων, παρα μόνο επιθυμεί να ακούγονται μόνο οι δικές του θέσεις, τρεχάλα και πίσω στην τρύπα του.

Γιατί οι ΟΥΚάδες λουκρητίες της μισθοδοσίας, είναι αυτοί που όταν γίνει το μπαμ, -και κάποτε θα γίνει ΜΗΝ έχει κανείς αυταπάτες γι αυτό- θα σας ξελασπώσουν κάτω απο απίστευτες θυσίες, ωστε τα Ορκ που τώρα εσείς εκτελώντας υπηρεσία υπερασπίζεστε,όταν έρθει η ώρα αντί να σας πούνε ευχαριστώ όπως περιμένετε, θα σας κάνουν τον τάφο. Το καταλάβατε; Τον τάφο. Και μετά θα απορείτε με ορθάνοιχτα μάτια καθώς θα δέχεστε τις συνέπειες, γιατί δεν σας είπαν ευχαριστώ, ή μήπως νομίζετε πως θα την κάνετε για κανα εξωτερικό και θα σωθείτε; Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας κύριοι και όλα τα γραπτά πλέον μένουν. Όπως εσείς στοχοποιείτε ανθρώπους και απόψεις με ταμπέλες, απειλές, φωτογραφίες και διευθύνσεις, θα μείνουν στοιχεία και για εσάς. Ποιοι νομίζουν ρε οτι είναι στο απυρόβλητο; Ποιοι πάνε να δημιουργήσουν προβοκάτσιες και διπλωματικά επεισόδια όπως έκαναν και με τους μουσουλμάνους, και με την κάθε γειτονική χώρα που εκείνη θα έπρεπε να απολογείται στην Ελλάδα για ότι έχει κάνει, και ΟΧΙ το αντίθετο; Και ζητάει απο τους αλβανούς συγνώμη ο Έλληνας πρέσβης; Πάτε καλά ρε;

Είστε ερασιτέχνες ρε. Έχετε στήσει στο παρελθόν ένα κάρο σκηνικά. Άρθρα με γιαγιούλες και μαύρους με εισιτήρια στο λεωφορείο που αποδείχτηκε τελικά οτι ήταν κλεμμένη ιστορία, φανταστικά χαράγματα απο χρυσαυγίτες-φαντάσματα που αποδείχτηκαν μούφα, υποτιθέμενους βιασμούς νεαρών αλλοδαπών κορασίδων που αποδείχτηκαν πάρτυ με φιλικές συμμετοχές και στο τέλος τις φάγατε κιόλας, υποτίθεται σκισμένα κοράνια που αποδείχτηκαν αναγνωστικά για την τουαλέτα, με υποτίθεται θιγμένους μουσουλμάνους που ήταν τελικά σεσημασμένοι σωματέμποροι και βιαστές.

Ήθελα να ξερα, δεν βαρεθήκατε; Ή μήπως τώρα με το Μπασόκ το καθεστώς νομίζει οτι βρήκε την υγεία του επειδή οι μπουνταλάδες της ΝΔ έσκυβαν με ταπεινότητα; Πόσο ρε θα υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου;

Άντε ρε τραβάτε παραπέρα, τιμή σας που έκατσα και δυο λεπτά απο την ζωή μου να γράψω για εσάς. So fucking boring.

από bananiagr και ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: