Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Η φωτιά έχει ανάψει,Κι όπου νάναι θα σας κάψει...


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Η φωτιά έχει ανάψει,
Κι όπου νάναι θα σας κάψει...
(Δημοτικό τραγούδι)


Σήμερα ήταν χιλιάδες. Αύριο θάναι δεκάδες χιλιάδες, μεθαύριο εκατοντάδες χιλιάδες και γρήγορα θα γίνουν ένα τεράστιο τσουνάμι ΟΡΓΗΣ, που θα κατακλύσει τους δρόμους σπέρνοντας το μήνυμα της Νέας Αντίστασης στην καινούργια τριπλή κατοχή: της Νέας Τάξης, του Ευρω-Διευθυντηρίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Η σημερινή αυθόρμητη κοσμοσυρροή στην παρέλαση σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει τόσα χρόνια στην πατρίδα μας.
Όλο και περισσότεροι παύουν να ακούν απαθείς τα παπαγαλάκια και τους "εμπειρογνώμονες" της υποταγής και τις στρατιές των υπαλλήλων αυτών που ρήμαξαν την χώρα.

Όλο και περισσότεροι γίνονται αυτοί που διαλέγουν να αποδράσουν από την αποχαυνωτική ομηρία των καθεστωτικών ΜΜΕ και την εθνομηδενιστική προπαγάνδα.

Οι χιλιάδες των πολιτών που γέμισαν ασφυκτικά τα πεζοδρόμια της πλατείας Συντάγματος και της Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια, χειροκροτώντας και φωνάζοντας "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ήταν εκεί για να πουν:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ


Την ώρα που οι εθνομηδενιστές προσπαθούν να καταργήσουν την εθνική μας μνήμη, τα τουρκικά πλοία παρελαύνουν ανενόχλητα μέχρι το Σούνιο, ο Νταβούτογλου επισκέπτεται επιδεικτικά τα Σκόπια ανήμερα της 25ης Μαρτίου, και οι "εταίροι" μάς παραπέμπουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να μας αποτελειώσουν, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ.

Η χώρα βρέθηκε ξανά σε ανάλογο ξεπεσμό και τότε, μετά την ήττα του 1897 και την αδιαφορία της διεφθαρμένης πολιτικής ηγεσίας, ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς έγραψε τον «Προφητικό», τον όγδοο από τους δώδεκα λόγους του. Η τελευταία στροφή του είναι η ελπίδα για την Ανάσταση, αυτήν που αργότερα ήρθε, αυτήν που περιμένουμε και σήμερα:

«και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσεις πιο βαθιά
στου Κακού τη σκάλα,-
για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί
θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!
Τα φτερά,
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!».


Η Ελλάδα σαν έθνος-κράτος δεν κινδυνεύει αν «μεθύσουμε ξανά με τ’ αθάνατο κρασί του ‘21». Ο Ελληνισμός ποτέ δεν θα χαθεί… Γιατί είναι μια φυλή «συνότζιαιρη (συνόκαιρη, σύγχρονη) του κόσμου» και «κανένας εν εβρέθηκε για να την ιξιλείψει (εξαλείψει)»!

[Κείμενο-Φωτογραφίες: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης/Hellenic Nexus]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

www.kathimerini.gr

Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα ρατσιστικά συνθήματα, που εκφράστηκαν χθες, από ομάδα ενστόλων του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, διέταξε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος κ. Αθ. Μπούσιος, προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

Στη διάθεση της Υπηρεσίας του ετέθη από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι, παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.

Η εντολή δόθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού βίντεο, που αναρτήθηκε από νωρίς το πρωί σε σελίδες του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος, ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

redhawk είπε...

Θα τους τα κλάσετε!!!!!!!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_2328.html

Αποκάλυψη! Ιδού ο αξιωματούχος που ενέπνευσε τα ρατσιστικά συνθήματα!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_9034.html