Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κουκουλώνουν γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη στην Κομοτηνή!!!

Κρύβουν τον... εχθρό της Άγκυρας;

Σήμερα (25 Σεπτεμβρίου), στην Κομοτηνή, με παρουσία δικαστικού επιμελητή, συνεργεία ανέλαβαν να σκεπάσουν τις γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη!

Ο λόγος, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, αλλά έχει προκαλέσει πλείστα όσα ερωτηματικά αυτή η ενέργεια.

Είναι γνωστό πως η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στο νομό Ροδόπης είναι κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά της Άγκυρας (έγραψαν σχετικά τουρκικές εφημερίδες) αλλά και του Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Μάλιστα, δεν δίστασαν ελεγχόμενα ΜΜΕ της Τουρκίας να αναφερθούν στον "εχθρό των Τούρκων" και την υποψηφιότητά του στην Κομοτηνή, ζητώντας επίμονα την μεταφορά ψηφοφόρων από την Τουρκία (κατοικούν στην Τουρκία αλλά έχουν πολιτικά δικαιώματα και στην Ελλάδα, πρόκειται για Έλληνες μουσουλμάνους) με λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση "τούρκων" στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σαφέστατα, η ενέργεια της απόκρυψης των γιγαντοαφισών του κυρίου Καρατζαφέρη (αρχηγού του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΛΑ.Ο.Σ.) αποτελεί μία πράξη η οποία υποδηλώνει, αν μη τι άλλο, φόβο της Ελληνικής πολιτείας για πιθανή εκτράχυνση της πολιτικής και της γενικότερης ατμόσφαιρας στην ακριτική Κομοτηνή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: