Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ρεσιτάλ τρομολαγνείας από Λάκη και ΜάκηΤάδε έφη Λάκης Λαζόπουλος χθες στην όλως τυχαίως έκτακτη προεκλογική εκπομπή του (να δώσει μία ώθηση- όπως πάντα - να μπει κι ο Αλεξάκης στη Βουλή)
"Και οι πλούσιες οικογένειες έχουν παιδιά που σκέφτονται,πρέπει να ακούσουμε την νεολαία που είναι στραμμένη προς αυτές τις θέσεις"

Τι νομίζατε δεν έχουν προβλήματα τα παιδιά με τα Τρουσάρντι, τις Ρόβερ και τις σπουδές στην Αγγλία; Δεν είναι πρόβλημα να μην ξέρεις που να τσακίσεις τα λεφτά του νεόπλουτου μιζαδόρου μπαμπά σου; Πως είπατε; Εσείς ξεφορτώνετε καφάσια στου Ρέντη και το βράδυ πάτε νυχτερινό; Και πρόβλημα το θεωρείτε αυτό; Τσάμπα γυμναστική και γλυτώνετε και τα Joe Wider, αφήστε που δεν ξενιτεύεστε για σπουδές στο εξωτερικό.

Επίσης έδειξε από ρεπορτάζ που αναφέρθηκε ότι ένας από τους κατηγορούμενους έφτυσε την κάμερα και τους δημοσιογράφους,και έλεγε ότι κάμερα έφτυσε,όχι την σημαία,όχι ένα ιερό σύμβολο.

(Αμνησία δεν έχουμε πάθει ακόμα Λάκη μας. Ξέχασες ατιμούτσικο τι έλεγες περιχαρής όταν τα ιδια "παιδιά" της Εκάλης- παρεπιπτόντως από πότε οι ενήλικοι κατ'επιλογή αποκαλούνται "παιδιά";- έκαιγαν την ελληνική σημαία; Μόνο κάψτε κι άλλες δεν είπες..)

Ή μήπως αν οι νεολαίοι ήταν εθνικιστές,θα ούρλιαζες για "φασισμό" ; Έτσι γιατί πάνω από όλα είναι "δημοκράτης" ο Ταπαίρνογλου παπαγάλος.

"Τα "παιδιά" αντιδρούν και καλά κάνουν...τί σημασία έχει αν ειναι απο εύπορη οικογένεια;" λέει ο Λάκης.

Είπαν να πνίξουν την ανία τους μιας και προβλήματα για καθημερινή επιβίωση δεν έχουν Λάκη; Τα παιδιά του Αρμάνι, της Ντονατέλα και των κάμπριο δεν μας είπες από που υποκινούνται Λάκη;

Συνέχεια με Μάκη στον Κίτρινο Τύπο:

"τα παιδάκια με τα γκαζάκια" "τα δικά μας παιδιά"

Τα δικά σου παιδιά θα είναι "αριστερούλη" Μάκη... παιδιά της Εκάλης και των Πόρσε... δεν θα είναι σίγουρα όμως τα παιδιά του ελληνικού λαού, τα παιδιά της βιοπάλης.

Άιντε φλούφληδες τρομολάγνοι... μισθωμένοι παπαγάλοι των ξένων υπηρεσιών... ο Έλληνας έχει αντίληψη και το παραμύθιασμά σας δεν απευθύνεται σε πολίτες της Ναμίμπια.

1 σχόλιο:

Bodydesign είπε...

Εάν ήθελε να λέγεται και κύριος ο Λάκης δεν θα έπρεπε να δώσει ανοιχτό μικρόφωνο στον κ.Παπαθεμελή;
Καλεσμένος πρόεδρος κόμματος;Σε διάλογο και υπονοούμενα χωρίς μικρόφωνο στον κ.Παπαθεμελή ρε συ Λάκη απαράδεκτε;
Υπονοούμενα για μεγαλοκαναλάρχες για γραμμή σε κάποια κόμματα ενώ ο κόσμος νομίζεις ότι δεν κατάλαβε την δική σου γραμμή για το ΣΥΡΙΖΑ ρε συ Λάκη;
¨Οχι ρε συ Λάκη,σε πήρε χαμπάρη ο κόσμος εδώ και πάρα πολύ καιρό για τα παιχνίδια που παίζεις!!
Όσο για τον κ. Τσίπρα(που του αφιέρωσες ολόκληρη εκπομπή)μην νομίζεις!!Δεν πέτυχες και πάρα πολλά!!
ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΦΟΥΣΚΑ ΛΑΚΗΗΗ!!