
Ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής, Ιπποκράτης, ενθάρρυνε τους ασθενείς να το τρώνε, καθώς αυτή ενίσχυε τη διάθεση.
Κατά τον 4ο αιώνα π.Χ., ήταν γνωστό ότι μια από τις αγαπημένες θεραπείες του Μ. Αλεξάνδρου ήταν πάγος αναμειγμένος με μέλι και νέκταρ.
Στη σύγχρονη εποχή οι ελληνικές συνταγές παγωτού έχουν μοναδικές γεύσεις, όπως Καϊμάκι, κατασκευασμένες από μαστίχα.
Πηγή:Καθημερινή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου