Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008

ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Ντόρα: προκλητικός φαρισαϊσμός

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάνθηκε: βρίσκεται «σε κρίση το πολιτικό σύστημα» γιατί οι «πολιτικοί δεν μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας»!!!

Οι αρχιερείς του ψεύδους (όλο το μητσοτακέικο»), των δολοπλοκιών και τα πειθήνια όργανα του αμερικανισμού παραδίδουν μαθήματα «ειλικρίνειας», πολιτικής και ηθικής τελειότητας!!!

Πάντα στην ιστορία η μεγαλύτερη πολιτική φρενοβλάβεια αποτυπώνεται με αποφθέγματα των πλέον κυνικών φρενοβλαβών αμοραλιστών.

Οι μεγαλύτεροι ψεύτες είναι αυτοί που γαβγίζουν για την «αλήθεια».

Παρατηρείστε τα μεγάλα ραρύγγια της ψευτιάς (της κάστας των μεγαλοδημοσιογράφων-πρακτόρων) και θα καταλάβετε.

Για την «αλήθεια» κόπτονται και αυτοί και μάλιστα με ναρκισσιστική παράκρουση…

Με την ίδια έπαρση και η Ντόρα διαπιστώνει αυτό που γνωρίζουν και οι πέτρες: Το ψεύδος των πολιτικών!!!

Φυσικά η πολιτική κρίση δεν είναι το αποτέλεσμα του ψεύδους των πολιτικών. Το ψεύδος είναι το αποτύπωμα της κοινωνικής και πολιτικής σήψης.

Αλλά η Ντόρα δεν θέλει να εξηγήσει, απλώς διαπιστώνει το αυτονόητο: το πολιτικό ψεύδος, εμφανίζοντας τον εαυτό της έξω από αυτό το ψεύδος!!!

Το αφοριστικό αυτό απόφθεγμα της Ντόρας, είναι μια αντεξήγηση.

Είναι μια διαπίστωση που συγκαλύπτει την ουσία των πραγμάτων και επιπλέον σταματά με την αυθαίρετη εντολή της εκεί που θέλει να παίξει αυτή: Στην ύπουλη υπονόμευση του Καραμανλή!!!

Η κοινότοπη αυτή διαπίστωση της Ντόρας είναι μελετημένα ύπουλη και επιχειρεί να εγκλωβίσει την «κοινή γνώμη» στη σεναριογραφία των ΜΜΕ. Δηλαδή ότι ο Καραμανλής δεν «μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας».

Επιχειρεί η Ντόρα να καταγράψει πάνω στο έδαφος της κοινότοπης διαπίστωσης τη δική της παρουσία, εγχέοντας στο κοινό τις εξαγνιστικές καθαρτήριες ουσίες της «αλήθειας».

Στα βήματα του πατέρα της βαδίζει, αυτού του «αρχάγγελου της κάθαρσης». Οι τακτικές απλώς έχουν γίνει πιο δόλιες και πιο ύπουλες.

Ο στόχος κοινός: Το γκρέμισμα του Πρωθυπουργού και η «αρπαγή» του πρωθυπουργικού θώκου. Μόνο που οι δολοπλοκίες της αμερικανόδουλης θα πέσουν στο κενό.

Θα αποδειχτούν μια ιστορική φάρσα. Υποτιμούν τη σοφία του ελληνικού λαού.

Πηγή:resaltomag

Δεν υπάρχουν σχόλια: