Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μαμά έφτιαξε ένα έξυπνο μαξιλάρι, για να κάνει μπάνιο τη νεογέννητη κόρη της. Χρησιμοποίησε μόνο ένα pool noodle μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και η ιδέα της έγινε ανάρπαστη, ιδανική λύση για μωρά που κλωτσούν στο μπάνιο


στη Δυτική Αυστραλία η κ.Courtney Frew κατασκεύασε μόνη της ένα μαξιλάρι για την τρίμηνη κόρη της Scarlett, για να ξαπλώνει και να απολαμβάνει ασφαλής το μπάνιο της.
όταν πόσταρε τη φωτο της μικρής--- που καθόταν αναπαυτικά στο "έξυπνο μαξιλάρι" της και επέπλεε στο νερό του μπάνιου, χαλαρή και ασφαλής--- στη σελίδα "Kmart Mums Australia Facebook page",  κέρδισε 10.000 like,  ενώ 1.000 άτομα μοιράστηκαν τα σχόλια τους.
η κ.Frew μίλησε στο femail της Dailymail για την έξυπνη δημιουργία της.
Χρησιμοποίησε μόνο ένα pool noodle μέσα σε μια μαξιλαροθήκη.
Το "έξυπνο μαξιλάρι" υποστηρίζει το σώμα του μωρού στη διάρκεια του μπάνιου του και κάνει εύκολη αυτή την αγχωτική διαδικασία   (αφού δεν χρειάζεται, να κρατάει συνέχεια η μητέρα το κεφάλι  του μωρού της, όταν του κάνει μπάνιο)
Το μωρό ξαπλωμένο στο μαξιλάρι που επιπλέει, απολαμβάνει το μπάνιο  του και χαλαρώνει τόσο που συχνά αποκοιμιέται...
η κ.Frew λέει ότι το "έξυπνο μαξιλάρι" υποστηρίζει το σώμα του παιδιού με φυσικό τρόπο και μπορείς να το πλύνεις άνετα και να ρίξεις νερό πάνω του, ενώ πάλλεται και κλωτσάει...
πηγή 20-9-17
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4901704/Mother-shares-Kmart-hack-baby-s-bath-time-pool-noodle.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: