Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ μέσα σε ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟΟ φωτογράφος Dan McGeorge, έπαιρνε φωτογραφίες από ένα ουράνιο τόξο, πάνω από το Hotel Del Coronado στην Καλιφόρνια στις 31 Ιανουαρίου 2015.
Τότε, ένα μυστηριώδες νεαρό ζευγάρι εμφανίστηκε μπροστά στον Dan McGeorge. Οι δύο νέοι τον παρακάλεσαν να τους φωτογραφίσει γιατί μόλις αρραβωνιάστηκαν. Μετά συνέχισαν το δρόμο τους.
Αργότερα, ο Dan McGeorge καθώς έβλεπε τις φωτογραφίες της ημέρας, παρατήρησε ότι, άθελά του, ο φακός του είχε συλλάβει  την πρόταση του ζευγαριού, σε ένα από τα πλάνα του τοπίου του, με το ουράνιο τόξο.
Τώρα κάνει μια online καμπάνια (στην ιστοσελίδα του www.DanMcGeorge.com.) για να εντοπίσει το ζευγάρι και να τους δωρίσει το υπέροχο πλάνο, που θα αποτελούσε μια τρομερή εικόνα για τις προσκλήσεις του γάμου τους.
όπως είπε ο McGeorge στο  Fox 5, έχει αναρτηθεί μια μεγεθυσμένη εικόνα του ζευγαριού στην παραλία, καθώς κρατάει τρυφερά ο ένας τον άλλον, τη  στιγμή της πρότασης γάμου. Την εικόνα αυτή τη μοιράζονται οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και έτσι το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί και θα συνδεθεί μαζί τους.

πηγή 11-2-15 FOX5 San Diego – San Diego news

Δεν υπάρχουν σχόλια: