Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ πάνω σε ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ έκαναν ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΑυστραλία, στην ανατολική Victoria,  στο νεκροταφείο Glenmaggie που βρίσκεται   κοντά στη λίμνη Glenmaggie, εντοπίστηκαν δύο γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία επάνω στις ταφόπλακες. Η φωτογραφία τους που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την οργή στους κατοίκους και βέβαια στα μέλη της οικογένειας των θανόντων.
Οι δυο γυναίκες, στην ηλικία των 40 ετών, έμεναν σε ένα πάρκο για τροχόσπιτα, μόλις 100 μέτρα από τη λίμνη Glenmaggie, που είναι τουριστικός προορισμός.
στη συγκλονιστική φωτογραφία φαίνεται ότι, ξάπλωσαν πάνω σε δύο ταφόπλακες του νεκροταφείου, φορώντας μόνο το μπικίνι τους και έκαναν ηλιοθεραπεία ανέμελες κάτω από τον καυτό ήλιο.
κάτοικοι και μέλη από τις οικογένειες των θανόντων εκφράζουν με
Facebook μηνύματα την οργή τους και ισχυρίζονται ότι αυτή η αηδιαστική πράξη  δείχνει ασέβεια.
μια γυναίκα δημοσίευσε  στο
fb: «Αυτή η φωτογραφία είναι τόσο αηδιαστική, η  λίμνη Glenmaggie είναι συνήθως ένας τουριστικός προορισμός, αλλά το νεκροταφείο είναι αρκετά μικρό και πολύ παλιό. Ο πατέρας μου και οι παππούδες μου είναι θαμμένοι εκεί, στην άλλη πλευρά.»
Αλλά άλλοι υπερασπίστηκαν το περιστατικό, όπως  μια γυναίκα που γράφει « αφού δεν προκάλεσαν καμία βλάβη ή ζημιά δεν έκαναν ποινικό αδίκημα.  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η πράξη τους έγινε από κακή πρόθεση, βέβαια ήταν μια κακή απόφαση, αλλά οι άνθρωποι μεγαλοποιούν κάποιο ασήμαντο περιστατικό»
το Seven News έκανε ρεπορτάζ για το περιστατικό και αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες έκαναν διακοπές στο πάρκο με τροχόσπιτα που βρίσκεται κοντά στη λίμνη και το νεκροταφείο.
ο
Peter Coleman, μέλος του Glenmaggie Cemetery Trust αναφέρει στο Seven News, ότι, έχει τρεις γενιές αγαπημένων, θαμμένους σε αυτό το νεκροταφείο και η κοινότητα της περιοχής είναι συντετριμμένη από το γεγονός.
οι γυναίκες αυτές, λόγω και της ηλικίας τους, θα πρέπει να είναι αηδιασμένες με τον εαυτό τους.
«Προσωπικά, θα ήθελα να βγουν και να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη από όλους τους ντόπιους.»
Οι γυναίκες που εντοπίστηκαν να κάνουν ηλιοθεραπεία επάνω στους τάφους κατηγορούνται για «ασέβεια»
Χρήστες  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι εξοργισμένοι από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και λένε ότι αυτή η πράξη είναι αηδιαστική.

Πηγή 3-1-15Δεν υπάρχουν σχόλια: