Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑ ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ με ΔΙΦΑΛΛΙΑΑνώνυμος συγγραφέας, πριν από ένα χρόνο, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Reddit (for "Ask Me Anything") για τη σπάνια ανατομία του (πάσχει από Διφαλλία). Τώρα για να τιμήσει την επέτειο της μεγάλης του αποκάλυψης, δημοσίευσε ένα ηλεκτρονικό αυτοβιογραφικό κείμενο (απομνημόνευμα), όπου διηγείται την ανατριχιαστική σεξουαλική του εκμετάλλευση και την ψυχική οδύνη που έχει υποστεί, ως αποτέλεσμα της κατάστασής του.
Τον Ιανουάριο, στο Reddit, o ανώνυμος χρήστης συστήθηκε ως "DoubleDickDude" (DDD) και απάντησε όλες τις ερωτήσεις στο Reddit AMA "Ask Me Anything" σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του, με δύο πλήρως λειτουργικά πέη (σπάνια ιατρική κατάσταση που ονομάζεται Διφαλλία)
Τώρα στο απομνημόνευμα 76 σελίδων,  με τίτλο  "Double Header: My Life With Two Penises", ο άνθρωπος που έχει δύο, χωρίς περιτομή πέη 18 εκατοστών, ισχυρίζεται ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με περισσότερους από 1.000 άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα διατηρεί NSFW Twitter και Tumblr λογαριασμούς αφιερωμένους  στους ερωτικούς του συντρόφους, ενώ συμφώνησε να μιλήσει στο περιοδικό Rolling Stone (www.rollingstone.com) για το πώς άλλαξε η ζωή του, στο χρόνο μετά από τη Reddit AMA αποκάλυψή του και γιατί αποφάσισε να γράψει το απομνημόνευμα.
Παρά το γεγονός ότι, ο ανοιχτά αμφιφυλόφιλος άνθρωπος ανέβασε φωτογραφίες από τα γεννητικά του όργανα στο Reddit (και δημοσιοποίησε το επιπλέον εξάρτημά του), λέει ότι, ποτέ δεν θα αποκαλύψει την ταυτότητά του, γιατί η ζωή του μετά δεν θα είναι ποτέ η ίδια.
«Αν πήγαινα και μιλούσα δημόσια και μπροστά στην κάμερα, από εκείνη τη στιγμή θα ήμουν ο τύπος με τα δύο πέη και όχι εγώ»
Η κατάσταση - όπου ένα αγόρι γεννιέται με δύο πλήρως λειτουργικά πέη, - ικανά να λειτουργούν ανεξάρτητα - παρουσιάζεται στο ένα περίπου, στα έξι εκατομμύρια αγόρια στις ΗΠΑ.
Στα περισσότερα αγόρια, αφαιρείται χειρουργικά το ένα γεννητικό μόριο σε νεαρή ηλικία, αλλά ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο "DoubleDickDude" (DDD), δεν το έκανε.
Αποκάλυψε στο Reddit ότι, ήταν ευτυχής που οι γονείς του επέλεξαν να μην αφαιρεθεί χειρουργικά το ένα γεννητικό του μόριο, και πρόσθεσε: "Εκτός από την ηθική υποστήριξη, αυτό που πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι ένα ιδιαίτερο άτομο, είναι ότι πιθανόν, δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εμένα στη ζωή.
Ανέφερε επίσης ότι έχει μια σπουδαία μαμά και οι γονείς του ήταν  υποστηρικτικοί κατά τη διάρκεια της «κόλασης»  που πέρασε στα εφηβικά του χρόνια.
Ο άνδρας, που πιστεύεται ότι είναι αμερικάνος,  αποκάλυψε προηγουμένως στο "Ask Me Anything" ότι  έχει ένα ζευγάρι όρχεων που χωρίζεται με δύο πλήρως σχηματισμένα πέη που ξεχωριστά είναι σε θέση να επιτύχουν στύση και κορύφωση.
Ο ανώνυμος άνδρας, που τώρα έχει ένα φίλο, είχε στις αρχές του χρόνου, μια αμφιφυλόφιλη polyamorous σχέση με έναν άνδρα και μια γυναίκα, που κράτησε περίπου τρεις μήνες.  Εξήγησε δε ότι, θα μπορούσε να ουρήσει ή να εκσπερματώσει με τα δύο μόρια ταυτόχρονα.
Στα νέα απομνημονεύματά του ο ίδιος περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο η Διφαλλία τον έχει οδηγήσει σε μια σειρά από σεξουαλικές συνευρέσεις με περισσότερους από 1.000 άνδρες και γυναίκες. Είπε στο Rolling Stone ότι μερικές φορές θέλει να «εκπλήσσει» τους εταίρους του στο κρεβάτι και οι γυναίκες είναι πάντα πιο επικριτικές από τους άνδρες.
Πρόσθεσε ότι, το επιπλέον πέος του μπορεί να τον οδηγήσει σε σεξουαλικά όργια καθώς ο ίδιος μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πέη του  ταυτόχρονα, με δύο διαφορετικές εραστές ή με το ίδιο πρόσωπο.
Όταν οι χρήστες του Reddit τον ρώτησαν  για την πιο αξέχαστη σεξουαλική επαφή του, περιέγραψε λεπτομερώς μια πράξη που περιελάμβανε άλλα έξι άτομα - τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες-
Ο ανώνυμος άνθρωπος πέρασε έξι ώρες για να απαντά ερωτήσεις όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Reddit με τα δύο γεννητικά μόρια του, στις αρχές του έτους.
Ένα από τα μόνα μειονεκτήματα της κατάστασής του, είναι ότι ο προστάτης του γεμίζει σπερματικό υγρό που πρέπει να αδειάζει κάθε λίγες ημέρες.
Όταν ήταν νεότερος ένας ουρολόγος εκτελούσε αυτή τη διαδικασία, όπου μέσα από τον πρωκτό του έφθανε και πατούσε τον προστάτη, αλλά είπε ότι τώρα μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί  ή μπορεί να το κάνει ο φίλος του .
Ο άνθρωπος είπε ότι η ασυνήθιστη ανατομία του, του  έδωσε τη δυνατότητα να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους που αισθάνονται μόνοι και χαμένοι.
Ελπίζει ότι με τα νέα απομνημονεύματά του - γραμμένα με το ψευδώνυμο Diphallic Dude - θα ενθαρρύνει τους αναγνώστες να αγαπήσουν και να αποδεχτούν το σώμα τους
***********************************************************
  Diphallia is a rare medical condition where a boy is born with two penises.
  It often accompanies other congenital abnormalities such as vertebral or anorectal (structure of the anus and rectum) duplication.
  An estimated one in every six million boys in America are born with the condition.
  There is also a higher risk of spina bifida (pictured), a developmental congenital condition which causes some vertebrate protecting the spinal cord not fully form and remain open.
 In most cases the penises are the same size and sit side by side. In some men, the smaller penis will sit above the larger.
  A man with two penises can urinate from one or both.
  The first reported case was made by physician Johannes Jacob Wecker in 1609. He said that he observed a male corpse in Bologna, Italy with the condition

πηγή 31-12-14

Δεν υπάρχουν σχόλια: