Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

100 ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, κοινωνικό πείραμα στο 100 Happy Day ChallengeΗ Ευτυχία είναι μια στιγμή?    Το 100 Happy Day Challenge προτείνει σε όσους συμμετέχουν, να φωτογραφίσουν τη στιγμή που τους χάρισε ευτυχία στη διάρκεια μιας μέρας και να τη δημοσιεύσουν.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να επαναλάβουν αυτή τη διαδικασία για 100 συνεχόμενες μέρες. Μπορούν να κοινοποιήσουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram, Facebook ή Twitter με το hashtag #100HappyDays.
αλλά η δημοσιοποίηση δεν είναι προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες, μπορούν να στείλουν με email τις φωτογραφίες ευτυχίας τους, κατευθείαν στους διοργανωτές του «παιχνιδιού» χωρίς να τις μοιραστούν με κανέναν άλλο διαδικτυακό τους φίλο.

Το 100 Happy Day Challenge είναι μια νέα social media πρόκληση. Είναι απάντηση στη γεμάτη στρες πολυάσχολη ζωή μας που περιέχει κινδύνους, προκλήσεις και προθεσμίες.
Η social media πρόκληση, μας ζητά να εκτιμήσουμε τις μικρές χαρές της ζωής μας, να κάνουμε ένα «διάλειμμα» και να φωτογραφίσουμε κάτι που έδωσε χρώμα στη μέρα μας και μας έκανε ευτυχισμένους.
Η κοινωνική πτυχή του «παιχνιδιού» είναι να επικεντρωθούμε πάνω σε μικρά πράγματα που μας δίνουν χαρά –έστω για μια στιγμή- και δεν μας δίνει δικαιολογία για να πανηγυρίσουμε μια νίκη ή να επιδείξουμε τα ακριβά ψώνια που κάναμε ή ακόμα τη δυνατότητά μας για συχνές διακοπές σε εξωτικά μέρη.
Η στιγμή ευτυχίας μπορεί να βρίσκεται στη συνάντηση με έναν παλιό φίλο ή στη γεύση ενός νόστιμου κέικ που απολαμβάνουμε στο κοντινό καφενείο, η στιγμή ευτυχίας μπορεί ακόμα να βρίσκεται στην εξυπηρέτηση που κάνουμε σε κάποιον άγνωστο.
το «παιχνίδι» αφορά μια φωτογραφία «ευτυχίας» τη μέρα για 100 συνεχόμενες ημέρες.
Το 70% των συμμετεχόντων αποχωρούν από το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ απασχολημένοι για να φωτογραφίσουν τη μικρή στιγμή ευτυχίας της κάθε μέρας.
Η νέα social media πρόκληση είναι ένας τρόπος για να ανακαλύψουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και να απαλλαχτούμε έστω για μια στιγμή από την αγχωτική κατάσταση

της ζωής μας.


Why would I do that?
People successfully completing the challenge claimed to:
- Start noticing what makes them happy every day;
- Be in a better mood every day;
- Start receiving more compliments from other people;
- Realize how lucky they are to have the life they have;
- Become more optimistic;
- Fall in love during the challenge.

21-4-14 Photographing our daily delights: 100-day happiness challenge has social media users posting shots of one thing per day that brings them joy

 
Can you be happy for 100 days in a row?

Latest social media stunt shows people are too busy to be happy
πηγή
http://100happydays.com/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2609273/Photographing-daily-delights-100-day-happiness-challenge-social-media-users-posting-shots-one-thing-day-brings-joy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: