Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

ο Alex Jones και ο Matt Drudge μιλούν για συνομωσίες κατά της ανθρωπότητας

Ο κορυφαίος συνωμοσιολόγος δημοσιογράφος Alex Jones στην ραδιοφωνική του εκπομπή The Alex Jones Show, στις 21-5-13 ανέφερε πως, μυστικά όπλα καιρού μπορεί να προκάλεσαν την καταστροφή στην Οκλαχόμα στις 20 Μαΐου από τον γιγαντιαίο ανεμοστρόβιλο.

ο Alex Jones αφού έκανε παρένθεση για την τροποποίηση του καιρού σε άλλες περιπτώσεις
[ όπως για τις ασφαλιστικές εταιρείες που χρησιμοποιούν μεθόδους τροποποίησης καιρού για να αποφύγουν να καλύψουν οικονομικά τα χιονοδρομικά κέντρα για την έλλειψη χιονιού

τις πλημμύρες στο Τέξας πριν από δεκαπέντε χρόνια, που σκότωσαν περισσότερους από τριάντα ανθρώπους σε μια νύχτα και αποδείχθηκε ότι ήταν ευθύνη της Πολεμικής Αεροπορίας ] 
Εξήγησε στο κοινό του, πως δεν γνωρίζει σίγουρα, εάν όπλα καιρού που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ευθύνονται για την καταστροφή, αλλά η κυβέρνηση έχει δυνατότητα να δημιουργήσει και να κατευθύνει ανεμοστρόβιλους.

Σύμφωνα με τον Jones, εάν υπάρξουν μαρτυρίες από ανθρώπους που εντόπισαν ελικόπτερα και μικρά αεροσκάφη μέσα και γύρω από τα σύννεφα να ψεκάζουν ή να κάνουν παρόμοια πράγματα, τότε μπορούμε να φανταστούμε ότι έχουν σχέση με τον γιγαντιαίο ανεμοστρόβιλο. Α
λλιώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει συμβεί.

Ο Alex Jones έχει υιοθετήσει πολλές ακραίες θεωρίες συνομωσίας και έχει σύμμαχο τον Matt Drudge.

Ο ισχυρός δημοσιογράφος Matt Drudge στην ιστοσελίδα του, Drudge Report website έχει link με τουλάχιστον 244 διαφορετικά άρθρα της ιστοσελίδας Jones' Infowars website από τον Απρίλιο του 2011.

Το 2006,
το περιοδικό TIME αναφέρει πως ο Drudge είναι ένας από τους 100 σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο, και το Drudge Report website που συνδυάζει κουτσομπολιό, πολιτικές ίντριγκες και επικαιρότητα αποτελεί ισχυρή δύναμη στην πολιτική ειδησεογραφία.

Στις 22-10-2007 ο δημοσιογράφος Jim Rutenberg από τη
New York Times δήλωσε πως σύμφωνα με την εταιρεία Nielsen/Net Ratings, το Drudge Report επισκέπτονται τρία εκατομμύρια χρήστες σε ένα μήνα (περίπου το ένα τοις εκατό του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών) ενώ η επιρροή του αποδεικνύεται ανθεκτική στην αύξηση των blogs.

Ο Drudge σε συζήτηση για τα σχόλια του Jones, σχετικά με τις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης, ανακοίνωσε στους φίλους του, ότι το 2013 θα είναι το" έτος του Alex Jones. "

21-5-13 Alex Jones Explains How Government "Weather Weapon" Could Have Been Behind Oklahoma Tornado

The Government "Can Create And Steer Groups Of Tornadoes," But Jones Isn't Sure That Happened In Oklahoma
πηγή
http://mediamatters.org/blog/2013/05/21/alex-jones-explains-how-government-weather-weap/194167

Δεν υπάρχουν σχόλια: