Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

"Δύο σε ένα" πέτυχαν σήμερα οι αναρχικοί: διοργάνωσαν συγκέντρωση που απαιτούσε να αθωωθούν κατηγορούμενοι σε μια αίθουσα της Ευελπίδων και ταυτόχρονα να καταδικαστούν άλλοι που δικάζονταν σε διπλανή!!! (Βίντεο)

Όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και ελάχιστα την στάση των αριστερών, αναρχικών, αντιεξουσιαστών, και λοιπών "αντι"... απέναντι στην δικαιοσύνη μπορεί να καταλάβει πόσο για γέλια και για κλάματα είναι οι δήθεν ιδεολόγοι. Από την μια θέλουν ανεξάρτητη δικαιοσύνη, από την άλλη θέλουν "φωτιά στα κελιά" και άμεση απελευθέρωση των κρατουμένων και από την άλλη ζητούν καταδίκες για άλλους! Δηλαδή τα δικαστήρια οφείλουν να αποφασίζουν ότι θέλουν αυτοί... Οτιδήποτε άλλο είναι "φασισμός"! Έπιασαν τον (αναρχικό) γιο του Βούτση για ένοπλες ληστείες; Έξω! Πιάνουν τα "παιδιά" με βόμβες, όπλα και άλλα; Αθώοι! Από την άλλη κατηγορούν και ζητούν την καταδίκη της "ξανθιάς του Α.Παντελεήμονα" επειδή δήθεν μαχαίρωσε λαθρομετανάστες!

Το κακό ξέρετε πιο είναι όμως; Όχι η αντιφατική στάση των χαϊδεμένων παιδιών του συστήματος, αλλά το ότι συνήθως τους περνάει... ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, πολιτικάντηδες όλοι βάζουν το χεράκι τους για να βοηθήσουν τους "επαναστάτες"...

Δείτε τα καλέσματα των "αλληλέγγυων": για καταδίκη    για αθώωση

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και μετρήστε πόσα αδικήματα κάνει ο όχλος των αναρχοαριστερών μέσα στον χώρο των δικαστηρίων μπροστά σε αστυνομία και δικαιοσύνη:
ethel-sinadelfos

Δεν υπάρχουν σχόλια: