Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Oι Aνεξάρτητοι Έλληνες εμπιστεύονται το πρακτορείο Reuters και όχι τον Λουκά Παπαδήμο                                                    Σαφείς αιχμές κατά του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου άφησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters που υποστηρίζει ότι ο τέως πρωθυπουργός «ζήτησε επιτακτικά από τον κ. Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ για να αφυπνιστούν οι Έλληνες».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δέχονται τη διάψευσή του κ. Παπαδήμου και θεωρούν... αξιόπιστο το ειδησεογραφικό πρακτορείο με τον κ. Κουίκ να αναφέρει ότι «μεταξύ του ειδησεογραφικού πρακτορείου και του κ. Παπαδήμου είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αξιοπιστία αποδίδουμε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο με την παγκόσμια αναγνώριση και εγκυρότητα».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Παπαδήμο λέγοντας ότι επιδίδεται σε ανυπόγραφα έγγραφα (non papers) «ενώ οι δημοσιογράφοι του Reuters βάζουν πάντα τις υπογραφές τους σε ό,τι γράφουν». Τέλος, κάλεσε τους πολίτες «να διώξουν τον φόβο από μέσα τους, και να εμπιστευτούν όσους αγωνίζονται και όχι όσους παραδίδονται».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To εβραϊκό πρακτορείο ρόιτερς.