Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ! ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΡΑΣΙ!...


germanoi-drama

Την ώρα που εκπρόσωποι των αμερικανών έβλεπαν τον Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, μια πολυπληθής γερμανική κουστωδία παρέλαυνε στην Δράμα, με την επίσημη αιτιολογία ότι θα παρέχει τεχνογνωσία στους Έλληνες επιχειρηματίες!

Ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Hans-Joachim Fuchtel, επικεφαλής της αντιπροσωπείας βουλευτών, τουριστικών πρακτόρων, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων γερμανικών τουριστικών ιδρυμάτων και οργανισμών, επισκέφτηκε την περιοχή και ειδικότερα στο σύγχρονο οινοποιείο του κτήματος Τέχνη Οίνου στο Μικροχώρι Δράμας, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας.

Ωστόσο, όπως με χαρά μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα, «οι Έλληνες του "έβαλαν τα γυαλιά" σχετικά με την κατάρτιση και την παράδοση που διαθέτουν στην παραγωγή κρασιού».

Ρε παιδιά, κάποιος μας κάνει πλάκα! Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν πως, την ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν από την οικονομική εξαθλίωση, μένουν άστεγοι και πεινάνε, ήρθε ολόκληρος συρφετός από τη Γερμανία στην «ετοιμοθάνατη» Ελλάδα, για να μάθει τους Έλληνες να φτιάχνουν κρασί!

ΟΚ... μας πείσατε! Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

makaleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: