Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έπιασαν στα σύνορα Βούλγαρο με κλοπιμαία

Μπόλικο θράσος διέθετε ένας αλλοδαπός που έκλεψε μια αντλία ποτίσματος από ένα κτήμα σε αγροτική περιοχή των Σαπών Ροδόπης. Δεν φτάνει που την έκανε… βόλτες με το αυτοκίνητό του, επιχείρησε και να την βγάλει… νόμιμα από την χώρα! Όμως, δεν είχε τα απαραίτητα παραστατικά και η κλοπή αποκαλύφθηκε.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού είχε καταγγείλει την κλοπή, αλλά οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη, ως τη στιγμή που έπεσε μόνος του στα χέρια τους προσπαθώντας να επιστρέψει στην πατρίδα του από το συνοριακό φυλάκιο διέλευσης στον Κυπρίνο! Η κλεμμένη αντλία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και ο 48χρονος Βούλγαρος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ληστεία σε εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας έκαναν δύο άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων, για να αρπάξουν δυο κουλούρες με καλώδια! Οι δράστες ακινητοποίησαν τον φύλακα χτυπώντας τον και έκλεψαν τα καλώδια με τα οποία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μετσόβου.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: