Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο Ραγκούσης θα περάσει πάνω από 50.000 πτώματα!»

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το υπουργείο ότι έθεσε στον γενικό γραμματέα τους προβληματισμούς τους, ωστόσο, είπε ότι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους.

Ο κ. Λυμπερόπουλος είπε συγκεκριμένα ότι αν η κυβέρνηση κάνει έστω και μια κίνηση χωρίς να τους ειδοποιήσει, θα περάσει πάνω από 50.000 πτώματα, ενώ τόνισε ότι οι ταξιτζήδες θα είναι παρόντες σε όλες τις κινητοποιήσεις, ξεκινώντας από σήμερα.

Εκτός από τους αυτοκινητιστές, έξω από το υπουργείο Μεταφορών συγκεντρώθηκαν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

Έξω μάλιστα από το υπουργείο βρέθηκαν από νωρίς ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ, ενώ επικράτησε μικροένταση όταν οι διαδηλωτές ζήτησαν την αποχώρησή τους.Δεν υπάρχουν σχόλια: