Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

"Το πεπρωμένο μας είναι να δίνουμε μαθήματα στους Έλληνες" ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως...

"Υunana ders vermek kaderimizdir"!. Η παραπάνω επιγραφή "κοσμεί" τουρκική στρατιωτική μονάδα σε νησί του Αιγαίου και σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει "Το πεπρωμένο μας είναι να δίνουμε μαθήματα στους Έλληνες"...

"Υunana ders vermek kaderimizdir"!.


Η παραπάνω επιγραφή "κοσμεί" τουρκική στρατιωτική μονάδα σε νησί του Αιγαίου και σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει "Το πεπρωμένο μας είναι να δίνουμε μαθήματα στους Έλληνες"..

Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε αφιερώσει την φωτογραφία προκλητικού patch των Τούρκων αεροπόρων στο "στρατηγικά ψύχραιμο" δίδυμο Μπεγλίτη/Βενιζέλου.

Αυτή την φορά νομίζω ότι ήρθε η σειρά να κάνουμε μια αφιέρωση στον κύριο ΑΝΥΠΕΞ ο οποίος δήλωσε μόλις εχθές πως «με την Τουρκία μοιραζόμαστε πολύτιμες εμπειρίες (....) από το πρόσφατο παρελθόν και αναφέρομαι στη συνεργασία που είχαμε στη χρονική περίοδο 1999-2004».

Αφιερωμένη λοιπόν, στις πολύτιμες οθωμανικές εμπειρίες του κυρίου Δρούτσα..


Για παλαιότερες "πολύτιμες εμπειρίες" κυβερνητικών παραγόντων μπορείτε να κάνετε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο.
enkripto
greeknation

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το πεπρωμενο αυτων των αλλαξοπιστων γραικυλων και χριστιανων που προσκυνησαν για το χρημα το ισλαμ και τον σελτζουκο ειναι να παιρνουν μαθηματα πολιτισμου απο τους γεννητορες τους ελληνες.

αν δεν υπηρχαμε εμεις,δεν θα υπηρχαν ως τουρκεμενοι να φτιαξουν τον "πολιτισμο" τους που εξαφανιζει τον πολιτισμο απο οπου περνα.

τους δινουμε περιεχομενο υπαρξης.