Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ"

Ακόμα ένα συνέδριο του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Στο Αμύνταιο (ΣΟΡΟΒΙΤΣ κατά τους Σκοπιανούς) Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και φυσικά για λόγους οικονομίας οι φιλοσκοπιανοί ζήτησαν από τον ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ Δήμαρχο του Αμυνταίου κ.Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου .

Οι πάντα ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ για 20-30 ψήφους... (βλέπε φώτο με καλλικάντζαρους "μακεδόνες") δεν διστάζουν να ευνοούν ακόμα κι αυτούς που φέρνουν το ΜΙΣΟΣ και τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ σε περιοχές...που έχουν πληρώσει με πολύ αίμα τις ξένες εδαφικές διεκδικήσεις.
Βέβαια η Ελλάδα πέρασε από ένοπλο εμφύλιο για χάρη κάποιων που ήθελαν να γίνουν αρχηγοί του κράτους δια της βίας οπότε ο κ.Θεοδωρίδης...ΔΕΝ αισθάνθηκε ότι η καθαρά ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ του στάση ευνοεί αυτούς που σε συνεργασία με τους Σκοπιανούς εθνικιστές της FYROM διεκδικούν εδάφη της Μακεδονίας από τους Έλληνες "κατακτητές".

ΟΙ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι TRENDY στην Ελλάδα.

Στο συνέδριο που συμμετείχαν περί τα 60-80 άτομα παρά τις εντατικές προσπάθειες των αυτονομιστών να εμφανιστούν πολλοί περισσότεροι. Φυσικά υπήρξε μία αναβάθμιση καθώς πριν από ένα χρόνο τα συνέδρια (αχαχούχα) ελάμβαναν χώρα σε σουβλατζίδικα και η συμμετοχή δεν ξεπερνούσε τα 20 άτομα καθώς δεν προσέρχονταν ούτε οι υποτιθέμενοι ηγέτες του σπουδαίου αυτού πολιτικού σχηματισμού.

(Προσέξτε τον ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟ Βαλλιανάτο αριστερά στην φωτογραφία και το πανό που ζητάει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ! Η μακακία πάει σύννεφο γι'αυτό και είναι φυσική η παρουσία του Γρηγόρη στις πρώτες θέσεις.)

Φυσικά παραβρέθηκε το τ.ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ,του ιδιοφυούς ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος είναι γνωστός για τις εξειδικευμένες γνώσεις Συνταγματικής πρωκτολογίας αλλά και ειδικός σε θέματα Ιστορίας και Εξωτερικής Πολιτικής.

Επίσης παραβρέθηκε Αλβανός "Μακεδόνας" πολιτικός , κάποιος ξένος ευρωβουλευτής ενώ έγινε γνωστή η αλλαγή ηγεσίας στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ με άλλο γνωστό αστέρι και μπατίρη με τον οποίο κάνει μπίζνες ο κολλητός του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην ηγεσία της ΔΕΗ. (σ.σ. διαβάστε εδώ Μπίζνες της ΔΕΗ με «Ουράνιο Τόξο» και Αλβανούς «Μακεδόνες» )

Η ΔΕΗ επιδιώκει να κάνει μπίζνες σε περιοχή της Αλβανίας που κατοικείται από απόγονους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και χρειάζεται την μεσολάβηση των απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ οι οποίοι ίσως βρεθούν να λαμβάνουν μίζες εφ'όρου ζωής χωρίς να κουνήσουν το μικρό τους δαχτυλάκι κάτι που αξίζει να χρεωθεί ο Ελληνικός Λαός για την προσφορά των αυτονομιστών στη ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Σχετικά με τον φιλοσκοπιανό Δήμαρχο Αμυνταίου Κωνσταντίνο θεοδωρίδη υπάρχει μία λεπτομέρεια που αξίζει να σημειώσουν μερικοί.


Ο κ.Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης είναι κατ'επάγγελμα...ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ και για να ΜΗΝ πεινάσει... θα πρέπει να φιλήσει τα πόδια του ΠΑΥΛΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος εργάζεται στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας Φλώρινας.
Εννοείται δηλαδή ότι ΑΝ διανοηθεί να ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ τον κ.Βοσκόπουλο ο οποίος είναι ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ και τυγχάνει και πρώτος ξάδερφος του ΝΟΜΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ.Ιωάννη Βοσκόπουλου ... θα ΥΠΟΦΕΡΕΙ επαγγελματικά και οικονομικά.

Οι εργολάβοι του ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ επιδεικνύουν μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ συμπάθεια στους "πατριωτικούς" αγώνες του Παύλου Βοσκόπουλου και είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την έυνοιά του.

Και ο εργαλάβος Δημοσίων Έργων κ.Παρλάνης από το Ανύνταιο έτρεξε ως μάρτυρας ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του Βοσκόπουλου σε δικαστήριο σχετικά με το Σκοπιανό Αναγνωστικό ABECEDAR που εκδικάστηκε στην Έδεσσα του Ν.Πέλλας.

Στην Ελλάδα για κάνει κανείς δουλειά με το Δημόσιο πρέπει να χώσει ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ τη γλώσσα του στους πισινούς μερικών "τίμιων πατριωτών".

Ο ίδιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κ.Θεοδωρίδης ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ και σε περίεργο διαγωνισμό τον οποίον έχουν καταγγείλει "ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ" και "ΣΟΥΡΩΤΗ" όπως έγραψε και η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η υπόθεση αφορά το μεταλλικό νερό του Ξυνού Νερού όπου επίσης υπάρχουν μερικά μέλη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ που κινητοποιούνται κατά παραγγελία κατά της Ελληνικής "καταπίεσης".

Οι αυτονομιστές συνήθως προκαλούν φθορές σε προτομές σλαβόφωνων Μακεδονομάχων διότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους ανυπαρξία σε ψήφους αναζητά διέξοδο στη δημοσιότητα με πράξεις βίας και βεβήλωσης μνημείων που ενοχλούν τον μέσο φιλειρηνικό Έλληνα.

Τέλος προσθέτουμε ότι με το ΑΜΥΝΤΑΙΟ συνδέεται και ο φιλοσκοπιανός φωστήρας συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης ο οποίος αποπειράθηκε να περάσει στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, φιλοσκοπιανό ανθελληνικό κείμενο γεμάτο σκόπιμες ανακρίβειες κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της συνεργασίας του με την παλαιότερη εφημερίδα της Μακεδονίας.

Συμπληρωματικά ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για διεκδίκηση ακίνητης περιουσίας από αυτονομιστές που είχαν αρνηθεί την Ελληνική του ιθαγένεια δεν ξεπέρασαν τις 8.000 παρά τις εκτιμήσεις του Γκρούεφσκι ότι στα Σκόπια ζουν εξόριστοι πάνω από 200.000 ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ "Μακεδόνες".

Αυτό που φυσικά είναι ορατό ότι οι εξόριστοι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου μαζί με τους εγχώριους συγγενείς τους... είναι σίγουρα λιγότεροι από τους φανατικούς αναγνώστες και πιθανούς ΝΕΦΕΛΙΜ ψηφοφόρους του Λιακόπουλου.

Όμως όπως στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν ΛΙΓΟΙ ΚΑΚΟΙ ώστε να υποφέρουν χιλιάδες ΚΑΛΟΙ.

Ακολουθεί το άρθρο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για τον φιλοσκοπιανό Δήμαρχο Αμυνταίου...

-Οκτ 24, 2008

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ

Πόλεμος για το Ξινό Νερό

Πόλεμος ξέσπασε για το Ξινό Νερό μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προσφορών για την εξεύρεση στρατηγικού εταίρου από την ομώνυμη Δημοτική Επιχείρηση Φυσικού Νερού και Αναψυκτικών νομού Φλώρινας.

Της Μαρίας Μαθιοπούλου

Οι εταιρείες Σουρωτή και Τσάνταλης, που κατέθεσαν προσφορές, αλλά δεν προκρίθηκαν, εμφανίζονται δυσαρεστημένες από τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η διαδικασία, η οποία ανέδειξε κερδισμένη τη Μαλαματίνα.

Αμφότερες οι επιχειρήσεις έχουν ζητήσει από τον δήμαρχο Αμυνταίου Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη τα πρακτικά της αξιολόγησης και των αποφάσεων, καθώς και πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της διαδικασίας, αφού, όπως επισημαίνεται από τη Σουρωτή, η μόνη ενημέρωση προήλθε από τον τύπο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της Γιάννη Ιωαννίδη, η Σουρωτή εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. Η εταιρεία θεωρεί πως η διαδικασία είναι διαβλητή, τόσο όσον αφορά το χρόνο της δημοσιοποίησης της πρόσκλησης, εν μέσω θερινής ραστώνης, όσο και αναφορικά με το περιεχόμενό της, καθώς δεν δόθηκαν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές και κριτήρια αξιολόγησης, τα οποία έπρεπε να πληρούν οι συμμετέχοντες. “Υπήρξε περίεργη σπουδή τόσο στην αξιολόγηση όσο και στη λήψη των αποφάσεων”, εξηγεί ο κ. Ιωαννίδης. Η Τσάνταλης δεν θέλησε να μιλήσει στη “Μ” για τις επόμενες κινήσεις της.

ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ

Πράγματι, τόσο η Σουρωτή όσο και η Τσάνταλης διαμαρτυρήθηκαν σχεδόν για τα πάντα όσον αφορά τη διαδικασία και ζήτησαν εξηγήσεις”, σημειώνει με τη σειρά του ο δήμαρχος Αμυνταίου, σπεύδοντας να τονίσει πως δεν υπήρξε τίποτε μεμπτό και πως όλα έγιναν σύμφωνα με το νόμο. Τονίζει πως για τη συνεργασία έχουν ληφθεί αποφάσεις της επιτροπής αξιολόγησης, του διοικητικού συμβουλίου της Ξινό Νερό, του τοπικού συμβουλίου, της λαϊκής συνέλευσης και του δημοτικού συμβουλίου. Στην παρούσα φάση αναμένεται η έγκριση από το τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που ελέγχει τη νομιμότητα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. “Υπήρξε σύμπτωση απόψεων συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων στο δημοτικό συμβούλιο”, τονίζει ο κ Θεοδωρίδης, εξηγώντας πως η προσφορά που προκρίθηκε ήταν η πλέον συμφέρουσα.Η Μαλαματίνα, σε συνεργασία με την Ξινό Νερό, θα δημιουργήσουν μονάδα εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, επένδυσης 8-8,5 εκατ. ευρώ. Στην εταιρεία που θα δημιουργηθεί για τη διαχείριση της νέας μονάδας η Ξινό Νερό θα κατέχει το 40%, ποσοστό που θεωρήθηκε καταλυτικό για την πρόκριση της Μαλαματίνας. Όρος της συμφωνίας ήταν επίσης το ποσοστό της δημοτικής επιχείρησης να μην πέσει κάτω από το 23% κατά τη διάρκεια της 25ετούς σύμβασης και να απασχοληθούν στη νέα μονάδα τουλάχιστον 18 εργαζόμενοι από την περιοχή.

copyright © 2007.

Πηγή:macedonia-greece

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρώσος αναλυτής προβλέπει σύντομα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και διάλυση της Δολαρίας!
Russian analyst predicts decline and breakup of U.S.

24/11/2008 19:31 MOSCOW, November 24 (RIA Novosti) - A leading Russian political analyst has said the economic turmoil in the United States has confirmed his long-held view that the country is heading for collapse, and will divide into separate parts.

Professor Igor Panarin said in an interview with the respected daily Izvestia published on Monday: "The dollar is not secured by anything. The country's foreign debt has grown like an avalanche, even though in the early 1980s there was no debt. By 1998, when I first made my prediction, it had exceeded $2 trillion. Now it is more than 11 trillion. This is a pyramid that can only collapse."

The paper said Panarin's dire predictions for the U.S. economy, initially made at an international conference in Australia 10 years ago at a time when the economy appeared strong, have been given more credence by this year's events.

When asked when the U.S. economy would collapse, Panarin said: "It is already collapsing. Due to the financial crisis, three of the largest and oldest five banks on Wall Street have already ceased to exist, and two are barely surviving. Their losses are the biggest in history. Now what we will see is a change in the regulatory system on a global financial scale: America will no longer be the world's financial regulator."

When asked who would replace the U.S. in regulating world markets, he said: "Two countries could assume this role: China, with its vast reserves, and Russia, which could play the role of a regulator in Eurasia."

Asked why he expected the U.S. to break up into separate parts, he said: "A whole range of reasons. Firstly, the financial problems in the U.S. will get worse. Millions of citizens there have lost their savings. Prices and unemployment are on the rise. General Motors and Ford are on the verge of collapse, and this means that whole cities will be left without work. Governors are already insistently demanding money from the federal center. Dissatisfaction is growing, and at the moment it is only being held back by the elections and the hope that Obama can work miracles. But by spring, it will be clear that there are no miracles."

He also cited the "vulnerable political setup", "lack of unified national laws", and "divisions among the elite, which have become clear in these crisis conditions."

He predicted that the U.S. will break up into six parts - the Pacific coast, with its growing Chinese population; the South, with its Hispanics; Texas, where independence movements are on the rise; the Atlantic coast, with its distinct and separate mentality; five of the poorer central states with their large Native American populations; and the northern states, where the influence from Canada is strong.

He even suggested that "we could claim Alaska - it was only granted on lease, after all."

On the fate of the U.S. dollar, he said: "In 2006 a secret agreement was reached between Canada, Mexico and the U.S. on a common Amero currency as a new monetary unit. This could signal preparations to replace the dollar. The one-hundred dollar bills that have flooded the world could be simply frozen. Under the pretext, let's say, that terrorists are forging them and they need to be checked."

When asked how Russia should react to his vision of the future, Panarin said: "Develop the ruble as a regional currency. Create a fully functioning oil exchange, trading in rubles... We must break the strings tying us to the financial Titanic, which in my view will soon sink."

Panarin, 60, is a professor at the Diplomatic Academy of the Russian Ministry for Foreign Affairs, and has authored several books on information warfare.
other articles
13:01 24/11/2008 U.S. Global Trends report predicts gloomy future