Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ο Μπάϊντεν δεν διαφέρει από τον Θάνατο, έναν από τους ιππείς της Αποκάλυψης που περιγράφεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης-Μεντβέντεφ

11 Απρ, 2024
Το σχόλιο του Μπάιντεν για την Ουκρανία αποκαλυπτικό – Μεντβέντεφ
Ο ισχυρισμός ότι η σύγκρουση με τη Μόσχα θα μπορούσε να τερματιστεί με περισσότερα αμερικανικά όπλα είναι μια έκκληση για σφαγή, δήλωσε ο πρώην Ρώσος πρόεδρος

φωτο--Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Φούμιο Κισίντα στις 10 Απριλίου 2024.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποστηρίζει τη συνέχιση του ανθρώπινου πόνου απαιτώντας περισσότερη στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία, υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ο Μπάιντεν επανέλαβε την έκκλησή του προς το Κογκρέσο των ΗΠΑ την Τετάρτη να αποδεσμεύσει επιπλέον βοήθεια 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία. Μετά από αυτό, ρωτήθηκε από τον Τύπο πώς πίστευε ότι η σύγκρουση θα τελειώσει.
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία τελειώνει με τον αρχηγό της Βουλής να επιτρέπει τη διεξαγωγή ψηφοφορίας» Ο Μπάιντεν απάντησε, αναφερόμενος στον πρόεδρο Μάικ Τζόνσον, ο οποίος εδώ και εβδομάδες στέκεται εμπόδιο στο νομοσχέδιο για την εξωτερική βοήθεια ασφάλειας που περιλαμβάνει περισσότερα χρήματα για το Κίεβο.
Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, τα λόγια του Μπάιντεν ισοδυναμούν με το να λέει: «Συνεχίστε να σκοτώνετε ο ένας τον άλλον. Όσο περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν, τόσο το καλύτερο. Θέλω περισσότερους θανάτους».
Η πολιτική κάνει τον ηγέτη των ΗΠΑ να μοιάζει με τον Θάνατο, έναν από τους ιππείς της Αποκάλυψης που περιγράφεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, ισχυρίστηκε ο Ρώσος αξιωματούχος, ο οποίος επί του παρόντος υπηρετεί ως αναπληρωτής επικεφαλής του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη.

Ο Μπάιντεν έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει το Κίεβο με όπλα και χρήματα για «όσο χρειαστεί» για να νικήσει τη Ρωσία. Η Μόσχα λέει ότι οι ΗΠΑ τροφοδοτούν τις εχθροπραξίες επειδή θέλουν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στη Ρωσία και θα συνεχίσουν τον αγώνα «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό».
Ο Μπάιντεν δεν εξήγησε γιατί αναμένει ότι το εκκρεμές πακέτο βοήθειας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από τα προηγούμενα.
Την ίδια ημέρα, η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα διεθνούς ασφάλειας Celeste Wallander δήλωσε στο Σώμα ότι η χρηματοδότηση της Ουκρανίας πρέπει να συνεχιστεί, διότι διαφορετικά τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν από την Ουάσιγκτον για τη σύγκρουση τα προηγούμενα χρόνια θα είχαν σπαταληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: