Σάββατο 13 Απριλίου 2024

συνταγματάρχης Alexander Plaksin--μελέτη των UFO στη Ρωσία, αναπαράγεται εξωγήϊνη τεχνολογία?

Ο συνταγματάρχης Alexander Plaksin μίλησε για τη σημασία της μελέτης των UFO: «Χωρίς αυτό, η Ρωσία δεν θα υπήρχε πλέον»
1 Δεκεμβρίου 2023
Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε μεγάλο αριθμό διαφορετικών συνεντεύξεων με πρώην σοβιετικούς στρατιώτες, αξιωματικούς πληροφοριών και συμμετέχοντες σε μυστικά έργα. Αποδεικνύεται ότι τα στρατιωτικά τμήματα της ΕΣΣΔ έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο πρόβλημα των UFO. Υπήρχαν διάφορα τμήματα και έργα που σχετίζονται με αυτή την ομάδα φαινομένων. Ένας από τους λαμπρότερους εκπροσώπους αυτής της βιομηχανίας είναι ο συνταγματάρχης Alexander Aleksandrovich Plaksin. Από το 1979 έως το 1991, κατείχε τη θέση κορυφαίου ειδικού του Υπουργείου Άμυνας της ΕΣΣΔ για το πρόβλημα των ανώμαλων αεροδιαστημικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μελέτη των UFO ξεκίνησε με ένα περιστατικό στα τέλη της δεκαετίας του '50, όταν μια άγνωστη συσκευή έπεσε κοντά στην Dubna. Πολλά κομμάτια συντριμμιών βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής, τα οποία στάλθηκαν σε διάφορα ερευνητικά ινστιτούτα για μελέτη. Εργαστηριακές μελέτες επέτρεψαν να συμπεράνουμε ότι το ιπτάμενο αντικείμενο δεν είχε ηλεκτρονικά επί του σκάφους και ελεγχόταν με άγνωστο τρόπο. Ταυτόχρονα, ήταν ένα κράμα υψηλής τεχνολογίας που δεν χρησιμοποιήθηκε από καμία παγκόσμια δύναμη εκείνη την εποχή.

φωτο--Αλέξανδρος Plaksin.
Εκείνη την εποχή εμφανίστηκαν οι πρώτες προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός οργάνου που μελετά τέτοια φαινόμενα. Ο Στάλιν ήταν ένας έξυπνος ηγέτης, αλλά στο περιβάλλον του, οι ιστορίες των στρατιωτών της πρώτης γραμμής για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη. Ως αποτέλεσμα, κάτω από τον Iosif Vissarionovich, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα των UFO. Αλλά αργότερα, μετά από πολλά περιστατικά, έδωσαν τελικά προσοχή σε αυτή τη σφαίρα του άγνωστου.

Καταφέραμε να κατανοήσουμε κάποιες τεχνολογίες και μάλιστα καταφέραμε να μάθουμε πως να τις αναπαράγουμε.  Αυτό ισχύει κυρίως για τη διαστημική βιομηχανία και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Ο Plaksin συμμετείχε προσωπικά σε 16 περιπτώσεις μελέτης της συντριβής διαφόρων συσκευών. Μόνο σε μια από αυτές αποδείχθηκε ότι είχε πέσει ένα γήινο πλοίο. Στα υπόλοιπα, τα τεχνικά μέσα δεν ανήκαν στους ανθρώπους. Ο Αλέξανδρος Αλεξάντροβιτς [Alexander Alexandrovich] διαβεβαιώνει ότι στη δεκαετία του 1970, σοβιετικοί ειδικοί έσωσαν τη ζωή ενός από τους εξωγήινους που συνετρίβη. Και γι 'αυτό, βοήθησε στην ανάπτυξη ενός τμήματος υπό το Υπουργείο Άμυνας των λεγόμενων "ψυχικών μάχης".«боевых экстрасенсов».

Δυστυχώς, το 1983, ο εξωγήινος πέθανε. Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι μέθοδοί του συνέχισαν να ασκούνται σε στενούς κύκλους, αλλά από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, τα πειράματα περιορίστηκαν. Το αποτέλεσμα μετά το θάνατο του αλλοδαπού δεν ήταν ικανοποιητικό. Όσον αφορά το τεχνικό ζήτημα της έρευνας, σίγουρα έχει διεξαχθεί. Ωστόσο, από ολόκληρο το φάσμα των τεχνολογιών που κατέληξαν στα χέρια μηχανικών, φυσικών και επιστημόνων, δεν μπορούσαν όλα να εξηγηθούν και να κατανοηθούν.

Για παράδειγμα, το 1985, ένα σφαιρικό UFO συνετρίβη λίγα χιλιόμετρα από το Kemerovo. Μια ομάδα ειδικών έφτασε στο σημείο της συντριβής. Η περιοχή ήταν αποκλεισμένη, ευτυχώς, δεν υπήρχαν οικισμοί κοντά και ήταν δυνατό σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταφερθούν τα συντρίμμια στο Protvino κοντά στη Μόσχα, όπου υπήρχε ένα ερευνητικό ινστιτούτο που ασχολείται με τη μελέτη των UFO.

Ο Alexander Plaksin πιστεύει ότι αρκεί να συγκρίνουμε τον εξοπλισμό που συμμετείχε στη σύγκρουση Ρωσίας-Τσετσενίας και αυτόν που χρησιμοποιείται τώρα για να κατανοήσουμε τη σημασία της μελέτης εξωγήινων οχημάτων: «Χωρίς αυτό, η Ρωσία δεν θα υπήρχε πλέον. Αυτές οι ανακαλύψεις καθιστούν δυνατή την αποτροπή οποιουδήποτε εχθρού».

Φυσικά, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τυφλά τα πάντα για εξωγήινη τεχνολογία. Οι ίδιοι οι Ρώσοι μηχανικοί επινοούν πολλά πράγματα και τα [εφαρμόζουν] ζωντανεύουν. Αλλά είναι ο συνδυασμός παραγόντων όπως οι τελευταίες ανακαλύψεις, η ιδιοφυΐα των ειδικών και η κατανόηση των αρχών λειτουργίας  των UFO που καθιστούν δυνατή τη δημιουργία τεχνολογιών που δεν έχουν ανάλογα στον κόσμο. Έτσι λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στη Νότια Κορέα και σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Ως εκ τούτου, οι Αμερικανοί ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την αναζήτηση και τη μεταφορά εξωγήινης τεχνολογίας.

φωτο--Η κατανόηση των αρχών των UFO θα ανοίξει πολλές ευκαιρίες για την ανθρωπότητα. 

Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτή η κατεύθυνση εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σημαντικές και ελπιδοφόρες σήμερα. Τα UFO παρουσιάζουν φανταστικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Μόνο λίγα δείγματα επίγειας τεχνολογίας πλησιάζουν σε ένα τέτοιο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, το πρώτο κράτος ικανό να κυριαρχήσει πλήρως σε τέτοιες τεχνολογίες θα είναι σε θέση να ελέγξει ολόκληρο τον κόσμο. Και ευτυχώς για εμάς, μέχρι στιγμής από αυτή την άποψη, η Ρωσία είναι μπροστά από τους ανταγωνιστές που δεν είναι σε θέση να αναπαράγουν τα όπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: