Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ο Έλον Μασκ κατασκευάζει τη «Διαστημική Κιβωτό».Το σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε

Το σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε

Ο Έλον Μασκ κατασκευάζει τη «Διαστημική Κιβωτό»
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Μασκ έκοψε μέρος της αρχικής εικόνας, η οποία δείχνει ότι οι ένοπλοι στρατιώτες δεν αφήνουν ανθρώπους στην κιβωτό, αλλά μόνο τα ζώα «από κάθε είδος και ανά ζευγάρια» φορτώνονται σε αυτήν.
Ο Έλον Μασκ δημοσίευσε πρόσφατα στο κοινωνικό του δίκτυο μια ανάρτηση που απεικονίζει τη «Διαστημική Κιβωτό» (πίνακας του 1968 του Ιάπωνα καλλιτέχνη Shigeru Komatsuzaki. Σε αυτήν την εικόνα, ο πύραυλος Ark είναι παρόμοιος στην εμφάνιση με το διαστημόπλοιο Starship του Musk.
«Το διαστημόπλοιο θα μεταφέρει ζωντανά όντα από τη Γη στον Άρη», έγραψε ο Μασκ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

το σχετικό τιτίβισμα
https://twitter.com/Cesar_Opinions/status/1599677994620325888

Η εικόνα δείχνει έναν πύραυλο, ο οποίος στην εμφάνιση μοιάζει με το διαστημόπλοιο Starship που δημιούργησε ο Μασκ.

Ο Έλον Μασκ υπέγραψε την ανάρτησή του με τις λέξεις: «Starship παραδίδει πλάσματα από τη Γη στον Άρη». Έτσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX δοκιμάζει την εικόνα του βιβλικού πατριάρχη Νώε, που σώζει ανθρώπους και ζώα. Να θυμίσω ότι ο Μασκ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η κατάκτηση του Άρη, όπως και άλλων πλανητών, είναι απαραίτητη για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

μερικά σχόλια στο τιτίβισμα

-Elon can you please express your savior complex in a less embarrassing way

-Armed white soldiers in front of a crowd of black people are the beginning of trips from Earth to Mars.

-Those aren't white those are the greys

-Elong musk has a net worth of 50 billion that’s enough to give everyone on earth 1 billion dollars. Why is he not doing that?

-Are both the elephants male?

-------------Elon’s Ark: Mars-bound Starship could save Earth’s creatures, billionaire claims

Το Starship θα μεταφέρει γήινα όντα στον Άρη - Elon Musk Και αυτό είναι μια απεικόνιση της "Space Ark" 1968 .

Elon's Ark: Το διαστημόπλοιο που συνδέει τον Άρη θα μπορούσε να σώσει τα πλάσματα της Γης, ισχυρίζεται ο δισεκατομμυριούχος

Ο Έλον Μασκ παρομοίασε τον πύραυλο Starship του SpaceX που κατευθύνεται στον Άρη με την Κιβωτό του Νώε, ικανό να σώσει πλάσματα από την εξαφάνιση εάν η Γη γίνει ποτέ αβίωτη.

Ο τεχνολογικός δισεκατομμυριούχος μοιράστηκε μια εικόνα του Ιάπωνα καλλιτέχνη Shigeru Komatsuzaki Σιγκέρου Κοματσουζάκι (1915-2001)από το 1968 με τίτλο Space Ark «Διαστημική Κιβωτός», η οποία δείχνει ζευγάρια ζώων να περπατούν σε σειρά σε ένα φουτουριστικό διαστημόπλοιο.

[μια από τις πιο παραγωγικές φιγούρες της επιστημονικής φαντασίας στην Ιαπωνία από τη δεκαετία του '50 μέχρι το θάνατό του το 2001.Ενώ γύρω του η βιομηχανία κόμικς στην Ιαπωνία άρχιζε να απογειώνεται, ο Komatsuzaki επέλεξε να συνεχίσει να δημιουργεί μεγάλες εικονογραφήσεις για διάφορες εταιρείες μοντέλων που δημιουργούσαν στρατιωτικά κιτ].

«Το Starship μεταφέρει όντα της Γης στον Άρη», έγραψε στο Twitter το αφεντικό της SpaceX .

Η SpaceX ολοκλήρωσε πρόσφατα μια δοκιμή στατικής πυρκαγιάς (static fire test of the booster)  του πυραύλου Booster 7 του Starship στις εγκαταστάσεις Starbase της εταιρείας στο Τέξας, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει αρκετές πτητικές δοκιμές προηγούμενων πρωτοτύπων Starship.

Πιθανότατα θα υπάρξει τουλάχιστον μία ακόμη δοκιμή στατικής πυρκαγιάς του ενισχυτή πριν το SpaceX επιχειρήσει την πρώτη τροχιακή πτήση του Starship.

Εάν πετύχει, θα είναι ο πιο ισχυρός πύραυλος που έχει πετάξει ποτέ, ξεπερνώντας τον πύραυλο φεγγαριού που εκτοξεύτηκε πρόσφατα από το Space Launch System (SLS) της Nasa.

Όταν ενεργοποιούνται και οι 33  raptor engines κινητήρες , το Starship αναμένεται να παράγει περισσότερα από 7,25 εκατομμύρια κιλά ώθησης – περίπου διπλάσιο από αυτό του SLS της Nasa.

5-12-22   https://finance.yahoo.com/news/elon-ark-mars-bound-starship-121137010.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKiKe3FwIeuv7QfYcUY3ISk1aMnGPdgSWViakq-QaU8fGKPZtcdbbV_RVsEw2iqLWl-e7kTduA4HFGI0kn6EJbtmvoJA4Apiyf0gJ11AgOgrIAXLfmgfmDXzLus0NPjAuBoOdEI6ZEZx0D2Kj_PEHXMtRL0W13JWbQYUOYV7FMqr

========================
σχετική μας ανάρτηση

19 Σεπτεμβρίου 2022
Το σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε. Η πρόβλεψη του Yuval Noah (Νώε) Harari
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/09/yuval-noah-harari.html

 σύμφωνα με τον Yuval Noah Harari, ανώτερο σύμβουλο του Klaus Schwab και του WEF, η παγκόσμια «ελίτ» θα ξεφύγει από μια επικείμενη παγκόσμια μαζική εξαφάνιση χάρη σε μια «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε».

Ο Harari, του οποίου το μεσαίο όνομα τυχαίνει να είναι Νώε, έκανε μια πρόβλεψη για την τεχνολογική Κιβωτό του Νώε ενώ συμμετείχε σε μια συζήτηση στο Warwick Economics Summit στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον Harari, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα χαθεί ενώ η «ελίτ» του κόσμου θα γλιτώσει από την παγκόσμια μαζική εξαφάνιση.

Αποκάλυψε ότι οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης που είναι υπεύθυνοι για τον πλανήτη αυτή τη στιγμή σχεδιάζουν να ξεφύγουν – ή έτσι νομίζουν – από αυτό που πρόκειται σύντομα να συμβεί στον κόσμο.

Ο Χαράρι εξήγησε ότι ενώ δισεκατομμύρια peons (ταπεινοί, πρόσωπο που κρατείται σε αναγκαστική δουλεία σε πλοίαρχο για την εξόφληση ενός χρέους) χάνονται από μια σειρά πλανητικών καταστροφών που βρίσκονται σύντομα στο κατώφλι, οι παγκοσμιοποιητές θα εμπλακούν στην ψεύτικη ιδέα της κιβωτού του Νώε, που είναι απλώς μεταανθρωπισμός με διαφορετικό όνομα.

«Η τεχνολογία είναι προφανώς το κλειδί», είπε ο Χαράρι, ενώ αναφέρθηκε στα επερχόμενα γεγονότα ως «κλιματική αλλαγή» και αποκαλώντας τα «την πιο πιεστική απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».

«Χρειαζόμαστε ανθρώπους να εργαστούν στις τεχνολογικές πτυχές, αλλά χρειαζόμαστε τους πολιτικούς να το κατευθύνουν με τον σωστό τρόπο προς όφελος του μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων και ολόκληρου του οικοσυστήματος».

Σύμφωνα με τον Harari, οι λεγόμενες «ελίτ» θα προστατεύονται από πλανητικούς κατακλυσμούς ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα θα χαθεί.

Ο Χαράρι έκανε τις παρατηρήσεις μιλώντας για την «κλιματική αλλαγή», την οποία περιέγραψε ως «την πιο πιεστική απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Harari περιέγραψε την «κλιματική αλλαγή» ως συνάρτηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από τον άνθρωπο.

Αυτός εξήγησε:

«Η τεχνολογία είναι προφανώς το κλειδί.

Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα εξαρχής.

Είναι επίσης ένα κλειδί για τη λύση, αλλά η τεχνολογία από μόνη της δεν είναι ποτέ λύση, καθώς οποιαδήποτε τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για κακό.

Εξαρτάται από το πώς το χρησιμοποιείτε και ποια ενδιαφέροντα λαμβάνετε υπόψη.

Άρα, ναι, χρειαζόμαστε ανθρώπους που εργάζονται στις τεχνολογικές πτυχές, αλλά χρειαζόμαστε τους πολιτικούς να το κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση προς όφελος του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού ανθρώπων και ολόκληρου του οικοσυστήματος.

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους στον τεχνολογικό ουτοπισμό είναι ότι το "Ω, η τεχνολογία θα το λύσει" δεν θα λειτουργήσει.

Είναι ένα σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε, όπως η Βίβλος με τον Κατακλυσμό, κατέληξαν να κατασκευάσουν μια κιβωτό αλλά χωρούσαν μόνο πέντε άτομα περίπου.

Σχεδόν όλοι πνίγηκαν.

Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος μπροστά στην κλιματική αλλαγή να μην υπάρχει «εμείς» όταν οι άνθρωποι μιλούν για το πώς θα είναι το μέλλον μας.

Δεν υπάρχει «το μέλλον μας».

Η ανθρωπότητα θα μπορούσε να χωριστεί σε μια πλειοψηφία (ίσως) ανθρώπων που θα υποφέρουν τρομερά και σε μια μειοψηφία που θα έχει τους πόρους, τον πλούτο και την τεχνολογία για να προστατευθεί.

Και ακόμη και σε ένα είδος τεχνολογικής κιβωτού ο Νώε θα ευδοκιμήσει».

Συνέχισε αναφέροντας το σύγχρονο σύνθημα «εμπιστεύσου την επιστήμη».

Τέλος πάντων, δεν εμπιστεύομαι την ψεύτικη επιστήμη.

Αυτή η φανταστική Κιβωτός του Νώε μπορεί να σαλπάρει ήδη από αύριο.

Θα ήταν μόνο σημαντικό για μένα να εξαφανιστούν όλοι τους προς την κατεύθυνση του Άρη για πάντα.

Ο Yuval Noah Harari λέει ότι οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν μια «τεχνολογική κιβωτό του Νώε» (μεταανθρωπισμός) για να αποφύγουν το γεγονός μαζικής εξαφάνισης που εξαπολύουν

επανέλαβε ότι η τεχνολογία είναι η λύση για να ξεπεράσουμε την κλιματική αλλαγή – αλλά θα είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγους εκλεκτούς.

Ο κύριος σύμβουλος του βασιλιά της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab λέει ότι «ελίτ» φιγούρες από όλο τον κόσμο έχουν αναπτύξει μια «τεχνολογική κιβωτό του Νώε» που πιστεύουν ότι θα τους σώσει από μια παγκόσμια μαζική εξαφάνιση που θα φτάσει σύντομα.

Ως μια γρήγορη σημείωση: οι καταστροφές που οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι έρχονται –και ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι σκόπιμα μηχανικές– περιλαμβάνονται στο λάβαρο της κλιματικής αλλαγής. Στην πραγματικότητα, ο όρος κλιματική αλλαγή είναι ο όρος-ομπρέλα που χρησιμοποιούν οι παγκοσμιοποιητές όταν αναφέρονται σε αυτό που έρχεται.

Πραγματικά φέρνουν την ατζέντα τους ανοιχτά με αυτού του είδους τη ρητορική. Η εικόνα αυτού που κάνουν γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη μέρα με τη μέρα, και είναι σχεδόν τόσο δυστοπική όσο γίνεται.

Ο στόχος είναι να γίνετε αθάνατοι με ανθρωπογενή μέσα, κάτι που  δεν θα συμβεί ποτέ . Όσο και αν προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τη θνησιμότητα τους, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θα κλαίνε και θα τρίζουν τα δόντια τους όταν το σχέδιο δεν υλοποιηθεί όπως σκοπεύουν.

Καθώς οι «ελίτ» προσπαθούν μάταια να σωθούν από τη θεία κρίση μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε μη ανθρώπινα ρομπότ, θα αναφέρουμε τις τελευταίες ανόητες προσπάθειές τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: