Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Η Balenciaga ζητά συγγνώμη για τη διαφήμιση ‘kiddy porn’ και μηνύει τους παραγωγούς διαφημίσεων, πίσω από την αμφιλεγόμενη λήψη "BDSM teddy bear" Το σκάνδαλο διευρύνεται...

Η μάρκα μόδας Balenciaga κατέθεσε μήνυση 25 εκατομμυρίων δολαρίων για αμφιλεγόμενη διαφήμιση εν μέσω αντιδράσεων "BDSM teddy bear"
πηγή 27 Nov, 2022
η Επωνυμία πολυτελείας Balenciaga μηνύει παραγωγούς διαφημίσεων, θέλει 25 εκατομμύρια δολάρια από τους φωτογράφους πίσω από την αμφιλεγόμενη λήψη "BDSM teddy bear"
[Ο όρος BDSM είναι ένα σύνθετο αρκτικόλεξο που αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις "Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism"]
Η μάρκα υψηλής ραπτικής Balenciaga μηνύει την εταιρεία παραγωγής North Six, τον σκηνογράφο Nicholas Des Jardins και την ομώνυμη εταιρεία του για 25 εκατομμύρια δολάρια για μια αμφιλεγόμενη φωτογράφιση με παιδιά που κρατούσαν αρκουδάκια με ρούχα δουλείας "BDSM teddy bear", σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν την Παρασκευή 25-11-22.
Η μάρκα "θα ζητήσει αποζημίωση για τις εκτεταμένες ζημίες που προκάλεσαν οι κατηγορούμενοι σε σχέση με μια διαφημιστική καμπάνια που η Balenciaga τους προσέλαβε για να παράγουν"

"Ως αποτέλεσμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς των εναγομένων, τα μέλη του κοινού, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, συνέδεσαν ψευδώς και με φρικτό τρόπο την Balenciaga με το αποκρουστικό και βαθιά ενοχλητικό θέμα της δικαστικής απόφασης", αναφέρεται στην κατάθεση. "Οι εναγόμενοι (κατηγορούμενοι) ευθύνονται έναντι της Balenciaga για κάθε ζημία που προκύπτει από αυτή την ψευδή συσχέτιση"
Οι τσάντες μας με τα βελούδινα αρκουδάκια δεν θα έπρεπε να έχουν παρουσιαστεί με παιδιά σε αυτή την καμπάνια.  Η Balenciaga απέσυρε την καμπάνια την περασμένη εβδομάδα εν μέσω εκτεταμένης διαμάχης, επιμένοντας ότι οι ανησυχητικές εικόνες δεν είχαν εγκριθεί από τη διοίκηση και υποσχόμενη να τιμωρήσει τους υπεύθυνους. Στις διαφημίσεις εμφανίζονται παιδιά που κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με εξοπλισμό δουλείας "BDSM", ενώ μια άλλη εικόνα από την πρόσφατη συνεργασία της μάρκας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas περιλαμβάνει ένα κακώς κρυμμένο δικαστικό έγγραφο από μια υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, μια στιλιστική επιλογή που η μάρκα υποστήριξε ότι ήταν "κακόβουλη ή, τουλάχιστον, εξαιρετικά απερίσκεπτη"
"Ζητάμε συγγνώμη για την εμφάνιση ανησυχητικών εγγράφων στην καμπάνια μας", ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα. "Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας αυτό το θέμα και θα κινηθούμε νομικά εναντίον των υπευθύνων που δημιούργησαν το σκηνικό και συμπεριέλαβαν μη εγκεκριμένα αντικείμενα για τη φωτογράφιση της καμπάνιας μας Άνοιξη 23"
"Καταδικάζουμε σθεναρά την κακοποίηση των παιδιών σε οποιαδήποτε μορφή", συνεχίζει η ανάρτηση.  "Στεκόμαστε υπέρ της ασφάλειας και της ευημερίας των παιδιών 
Ο φωτογράφος Gabriele Galimberti πήρε επίσης αποστάσεις από την εκστρατεία μετά από αυτό που περιέγραψε ως δημόσιο "λιντσάρισμα" για τις απωθητικές εικόνες, επιμένοντας ότι δεν είχε τον έλεγχο "της κατεύθυνσης της εκστρατείας και της επιλογής των αντικειμένων που προβάλλονται" σε μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.
Ενώ οι φωτογραφίες καταδικάστηκαν έντονα στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας ενός από τα παιδιά-μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν στην καμπάνια υπερασπίστηκε τη φωτογράφιση, λέγοντας στην Daily Mail ότι οι εικόνες είχαν "βγει εντελώς εκτός πλαισίου" και ότι "κανένας γονέας δεν θα ενθάρρυνε ενεργά το παιδί να συμμετάσχει σε κάτι που ήταν πορνογραφικό και νομίζω ότι η δημοσιότητα γύρω από αυτό που συνέβη έχει ξεφύγει από κάθε αναλογία"
===========
Η Balenciaga ζητά συγγνώμη για τη διαφήμιση ‘kiddy porn’«παιδικό πορνό».

πηγή RT    23 Nov, 2022
Επωνυμία μόδας κατηγορείται ότι ενέκρινε τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών με φωτογράφιση με θέμα τη δουλεία (bondage-themed photoshoot)

Η πολυτελής μάρκα μόδας Balenciaga απηύθυνε συγγνώμη για την προωθητική της καμπάνια με παιδικά μοντέλα και αρκουδάκια σε στιλ BDSM που προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο. Η εταιρεία απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον αγνώστων υπεύθυνων μερών.
Το προωθητικό υλικό δημιουργήθηκε για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι της Balenciaga με τσάντες αρκουδάκι και δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Παρουσίαζε κορίτσια, που έμοιαζαν πριν από την εφηβεία, αγκαλιάζοντας ή στέκονταν δίπλα σε βελούδινα παιχνίδια που φαινόταν να είναι ντυμένα με ενδυμασία τύπου BDSM.
Η δήλωση, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στα Instagram Stories της εταιρείας, ανέφερε ότι είχε αποσύρει τις αμφιλεγόμενες διαφημίσεις από όλες τις πλατφόρμες.
«Οι βελούδινες τσάντες αρκούδας μας δεν θα έπρεπε να παρουσιάζονται με παιδιά σε αυτήν την καμπάνια» , έγραφε. «Καταργήσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες».
Ένα tweet που έγινε viral αυτή την εβδομάδα ανέφερε ότι η Balenciaga είχε χρησιμοποιήσει ως στήριγμα ένα νομικό έγγραφο που αναφερόταν σε «εικονική παιδική πορνογραφία». Η φωτογραφία, ωστόσο, ήταν από μια διαφορετική φωτογράφιση που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο σε συνεργασία με την Adidas.
Μερικοί σχολιαστές με μάτια αετού είπαν ότι ανέφερε τη δίκη του 2002 Ashcroft v. Free Speech Coalition. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε τμήματα της ομοσπονδιακής νομοθεσίας που απαγορεύει την παιδική πορνογραφία, η οποία, όπως υποστήριξαν οι ενάγοντες, ήταν αντίθετη με την Πρώτη Τροποποίηση. Η απόφαση συμφωνούσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να απαγορεύσει εικόνες που δεν ήταν άσεμνες και η παραγωγή των οποίων δεν συνεπαγόταν κακοποίηση παιδιών.
Ορισμένα μέσα ενημέρωσης προσδιόρισαν τη σελίδα ως προερχόμενη από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την υπόθεση Ηνωμένες Πολιτείες κατά Ουίλιαμς το 2008. Αυτή η απόφαση επικύρωσε μια άλλη ομοσπονδιακή πράξη που στόχευε κατά της παιδικής πορνογραφίας, η οποία αμφισβητήθηκε για λόγους ελευθερίας του λόγου.
Η εταιρεία αναγνώρισε ότι τα έγγραφα που εμφανίζονται στο διαφημιστικό υλικό της ήταν «ανησυχητικά» και υποσχέθηκε νομική δράση «κατά των υπευθύνων».
Τη διαμάχη τόνισε ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, στην εκπομπή του τη Δευτέρα. Κατηγόρησε τη μάρκα ρούχων επειδή έκανε «υποστηρίξεις παιδικής πορνογραφίας» με τη διαφημιστική καμπάνια. Προκάλεσε οποιονδήποτε να προσφέρει μια πιο εύλογη εξήγηση για το τι υποτίθεται ότι μεταδίδουν οι εικόνες και επιτέθηκε στο Instagram επειδή επέτρεψε τέτοιες φωτογραφίες στην πλατφόρμα του.
Μερικοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι η Balenciaga είχε σκουπίσει τη ροή του Instagram εν μέσω της διαμάχης, αλλά αυτές αμφισβητήθηκαν από το Newsweek. Η εταιρεία εκκαθάρισε τη σελίδα της στις αρχές Οκτωβρίου για να υποστηρίξει τους διαδηλωτές στο Ιράν, και προηγουμένως το έκανε για άλλους πολιτικούς λόγους, καθώς και για να σηματοδοτήσει τη συνταξιοδότηση του εικονιδίου της μόδας Jean Paul Gaultier.
============
σχετικό δημοσίευμα 30-11-22
Διευρύνεται το σκάνδαλο παιδεραστών στην πολυτελή εταιρεία μόδας BalenciagaΣοβαρές καταγγελίες για εμπορία ανθρώπων, κακοποίηση και παιδεραστία συνεχίζουν να εμφανίζονται στον κόσμο της μόδας. Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση αποκαλύφθηκε τώρα από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των παιδιών και χρήστες του Διαδικτύου στην υπόθεση της πιο «καυτής» ετικέτας στον κόσμο, της μάρκας Balenciaga.
Το σκάνδαλο δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί από άποψη ανωμαλίας.
Η μπάλα άρχισε να κυλάει με μια σειρά φωτογραφιών του Balenciaga με μικρά παιδιά.
Διάφορα ανησυχητικά περιεχόμενα και σχετικοί συμβολισμοί ήταν καλά κρυμμένα σε αυτές τις εικόνες. Μερικά παιδιά πόζαραν με αρκουδάκια φορώντας ρούχα BDSM.

Αρκουδάκια με στολή BDSM ("Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism")

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε ένα κορίτσι να κρατά ένα αρκουδάκι με μια στολή BDSM. Ένα άλλο παιδί στέκεται μπροστά σε ένα αρκουδάκι με στολή BDSM, το οποίο με τη σειρά του έχει μια κλειδαριά στο λαιμό του, το κλειδί της οποίας κρατά ένας άνδρας σε άλλη φωτογραφία. 
Το ίδιο αρκουδάκι φωτογραφήθηκε επίσης από τον Balenciaga με ένα μοντέλο που προφανώς κακοποιήθηκε σοβαρά:
Σε άλλη φωτογραφία, ένα αγοράκι ποζάρει ξανά με ένα αρκουδάκι BDSM και διάφορους σχετικούς συμβολισμούς. Η λέξη "Baal" μπορεί να διαβαστεί στο κίτρινο αυτοκόλλητο ρολό της ετικέτας μόδας.
Πιθανώς η αναφορά στην προχριστιανική θεότητα «Βάαλ», στην οποία, μεταξύ άλλων, γίνονταν και θυσίες παιδιών. Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο ενός μαύρου πουλιού στο βάθος.
Στη Βίβλο είναι γνωστός ως ο «αγγελιοφόρος του Σατανά».
Μια άλλη εικόνα είναι διατεταγμένη έτσι ώστε τα γράμματα στο κρεβάτι πίσω από το παιδί να σχηματίζουν "Hot Escorts":

Μια άλλη εικόνα δείχνει επίσης αποσπάσματα από τη δικαστική υπόθεση «Ashcroft v. Free Speech Coalition», η οποία αφορούσε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της νομιμότητας του υλικού παιδικής πορνογραφίας και της διανομής του.

Η μάρκα "Balenciaga" έκανε πρόσφατα μια... ενδιαφέρουσα... φωτογράφιση για τα νέα της προϊόντα που περιελάμβανε ένα πολύ σκόπιμα κακώς κρυμμένο δικαστικό έγγραφο σχετικά με την "εικονική παιδική πορνογραφία".

φυσιολογικό πράγμα"
 
Ο επικεφαλής στυλίστας αυτο-ομολογήθηκε σατανιστής

Πριν από μερικά χρόνια, ο σκηνογράφος των φωτογραφιών δημοσίευσε την ερώτηση «γιατί απαγορεύουν την παιδική πορνογραφία αλλά όχι τα όπλα».


Η επικεφαλής στυλίστρια του Balenciaga είναι η Lotta Volkova, η σύντροφος της οποίας κατηγορείται μεταξύ άλλων για παιδεραστία. Μια ματιά στους λογαριασμούς στο Instagram και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε εκεί η Volkova και οι «φίλες» της αποκαλύπτουν την πλήρη έκταση των αβύσκων στον κόσμο της μόδας.
Συχνά δημοσιεύεται σατανικό περιεχόμενο και υπονοείται και δοξάζεται η βία κατά μικρών παιδιών και βρεφών. Ένας χρήστης του Twitter έκανε τον κόπο να τα καταγράψει όλα:
έγινε διαγραφή του σχετικού βίντεο...
«Ένα νήμα για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βρίσκεται πίσω από τις διαφημίσεις #Balenciaga:

The Devil in Disguise: Lotta Volkova

1. Από το 2014 είναι μια από τις βασικές στυλίστριες της Balenciaga.
2. Έχει σχέση με κατηγορούμενο παιδεραστή.
3. Όχι μόνο μπορούμε να μποϊκοτάρουμε το #Balenciaga, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτό».

Βιβλίο καλλιτέχνη που απεικόνιζε γυμνά νήπια

Σε μία από τις φωτογραφίες του Balenciaga εμφανίζεται επίσης ένα βιβλίο που έγραψε ο Michaël Borremans, ένας καλλιτέχνης που δημιούργησε το Fire from the Sun, μια σειρά από ανησυχητικούς πίνακες που απεικονίζουν γυμνά βρέφη.

Η Balenciaga διέγραψε εμφανίσεις στα social media

Η εταιρεία μόδας έχει πλέον διαγράψει όλες τις αναρτήσεις από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης απενεργοποίησε το κανάλι της στο Twitter, αφού ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα λάβει σκληρότερα μέτρα κατά του παιδικού πορνογραφικού περιεχομένου στην πλατφόρμα της.
Διάφοροι σταρ έχουν πλέον απομακρυνθεί από την εταιρεία μόδας μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου των παιδεραστών.
Το γιατί η παιδική κακοποίηση παρουσιάζεται και διαδίδεται τόσο ανοιχτά παραμένει ένα αμφιλεγόμενο ερώτημα.
Υπάρχουν θεωρίες ότι ορισμένες ελίτ είναι «υποχρεωμένες» να παίζουν με ανοιχτά χαρτιά, όπως και οι θεωρίες ότι η δημοσιοποίηση είναι μέρος διαφόρων τελετουργιών και μορφών επικοινωνίας.
29-11-22
https://unser-mitteleuropa.com/paedophilen-skandal-bei-luxus-modelabel-balenciaga-weitet-sich-aus/


Πηγές: PublicDomain/ dein-mitteleuropa.com στις 30/11/2022

πηγή 30-11-22
https://www.pravda-tv.com/2022/11/paedophilen-skandal-bei-luxus-modelabel-balenciaga-weitet-sich-aus/

σχετικό τιτίβισμα
https://twitter.com/OliLondonTV/status/1597004154123464704

https://twitter.com/OliLondonTV/status/1597004154123464704/photo/1
https://twitter.com/OliLondonTV/status/1597004154123464704/photo/2
https://twitter.com/OliLondonTV/status/1597004154123464704/photo/3
https://twitter.com/OliLondonTV/status/1597004154123464704/photo/4
==================
σχετικό δημοσίευμα

Η πύλη Balenciaga άνοιξε ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Η μάρκα μόδας Balenciaga ζήτησε συγγνώμη για μια βαθιά ανησυχητική φωτογράφιση που παρουσίαζε τραυματισμένα παιδιά να κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με σκλαβιά και ένα σκηνικό που σχετίζεται με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στο Ανώτατο Δικαστήριο.

(Το άρθρο του Baxter Dmitry αναδημοσιεύτηκε από το NewsPunch.com )

Οι κριτικοί επέκριναν την εταιρεία σχεδιαστών μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν νεαρά κορίτσια να κρατούν βελούδινες τσάντες αρκούδας στολισμένες με εξοπλισμό BDSM. Αλλά ίσως ακόμη πιο ύπουλη ήταν η τοποθέτηση ενός στηρίγματος που δείχνει δικαστικά έγγραφα σχετικά με το Ashcroft v Free Speech Coalition, μια υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του 2002.
Η υπόθεση κατέρριψε ένα τμήμα του Νόμου για την Πρόληψη της Παιδικής Πορνογραφίας (CPPA) του 1996, αποφασίζοντας ότι η «εικονική» παιδική πορνογραφία πρέπει να θεωρείται προστατευμένη ομιλία.Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Balenciaga έγραψε: «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε η εκστρατεία των διακοπών μας. Οι βελούδινες τσάντες αρκούδων μας δεν θα έπρεπε να παρουσιάζονται με παιδιά σε αυτήν την καμπάνια. Καταργήσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες.»
«Ζητούμε συγγνώμη για την εμφάνιση ανησυχητικών εγγράφων στην καμπάνια μας», δήλωσε η εταιρεία. "Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά και λαμβάνουμε νομικά μέτρα κατά των μερών που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία του σετ και τη συμπερίληψη μη εγκεκριμένων αντικειμένων για τη φωτογράφιση της καμπάνιας μας για την Άνοιξη του '23."Η εταιρεία ισχυρίστηκε επίσης άγνοια όταν επρόκειτο για την υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, προσθέτοντας ότι θα ακολουθούσε νομικές κατηγορίες εναντίον των υπευθύνων για την παρουσίασή της.
Οι ελεγκτές δεδομένων και τα κύρια μέσα ενημέρωσης υπερασπίστηκαν την πολυτελή μάρκα, υποστηρίζοντας ότι το σκάνδαλο δεν είναι παρά μια «παράλογη θεωρία συνωμοσίας».Αλλά αν ήταν έτσι, γιατί ο Balenciaga να ζητήσει συγγνώμη και να διαγράψει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Η εικόνα είναι το παν για τις πολυτελείς μάρκες μόδας. Οι διαφημιστικές καμπάνιες είναι σημαντικά γεγονότα που περιλαμβάνουν μήνες εργασίας για χιλιάδες άτομα και εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια σε προϋπολογισμούς. Πρέπει πραγματικά να πιστεύουμε ότι ο Balenciaga δεν ήξερε τι έβγαζε στον κόσμο;
«Είναι τρομακτικό πόσοι ενήλικες πρέπει να έχουν εμπλακεί σε αυτό», παρατήρησε ένας χρήστης του Twitter. «Γονείς, φωτογράφοι, δημιουργικοί διευθυντές, κειμενογράφοι, προσωπικό πρακτορείων σχεδιασμού, παραγωγοί, μάνατζερ, διαφημιστές… και κανένας από αυτούς δεν σκέφτηκε, «κάτσε λίγο;»».
Μην κρατάτε την αναπνοή σας περιμένοντας μια συγγνώμη ή μια εξήγηση από τη μούσα του Balenciaga, Minttu Vesala.
Ο Balenciaga είχε αποχωρήσει προηγουμένως από το Twitter, πιθανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του Έλον Μασκ, με τους επικριτές να επισημαίνουν ότι η απόφαση θα μπορούσε να είχε επηρεαστεί από την καταστολή της πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για τη διευκόλυνση της εκμετάλλευσης παιδιών.
Γιατί όσο πιο βαθιά βουτάς σε αυτό το σκάνδαλο, τόσο χειρότερο γίνεται.
Ας ανατρέξουμε στον ισχυρισμό της Balenciaga ότι δεν γνώριζαν τον ανησυχητικό χαρακτήρα της εκστρατείας και κινούν νομικά μέτρα εναντίον των υπευθύνων.
Ο φωτογράφος μόδας που προσέλαβε η Balenciaga για τη συλλογή ισχυρίστηκε ότι τον κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο.
Σύμφωνα με τον φωτογράφο Gabriele Galimberti, η φωτογράφιση μόδας προοριζόταν να βασιστεί στο θέμα της προσφοράς και λήψης δώρων, αντλώντας έμπνευση από τη σειρά φωτογραφιών του "toy story". Ωστόσο, ο Balenciaga παρενέβη και τον ανάγκασε να χρησιμοποιεί παιδικά μοντέλα σε σεξουαλικές πόζες, σκηνικά παιδικής πορνογραφίας και αναφορές στην παιδεραστία.
Ο Galimberti απάντησε στην απειλή του Balenciaga για νομική δράση λέγοντας στο Newsweek: «Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τις επιλογές του Balenciaga, αλλά πρέπει να τονίσω ότι δεν είχα το δικαίωμα να επιλέγω με κανέναν τρόπο ούτε τα προϊόντα, ούτε τα μοντέλα, ούτε ο συνδυασμός των ίδιων».
Με άλλα λόγια, ο Galimberti ισχυρίζεται ότι ο Balenciaga τον πέταξε κάτω από ένα λεωφορείο και ότι η ίδια η εταιρεία ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία της φωτογράφισης φιλικής προς τα παιδάκια.
Αλλά ένα tweet του 2022 από τον Galimberti, στο οποίο ζητά να μάθει γιατί περιορίζεται η παιδική πορνογραφία αλλά όχι τα όπλα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ακεραιότητά του.


Το επιχείρημα ότι το σκάνδαλο αντιπροσωπεύει κάτι σάπιο μέσα στην Balenciaga ενισχύεται από άλλα στοιχεία.
Όπως τόνισε ένας χρήστης του Twitter, σε μια ξεχωριστή φωτογράφηση του Balenciaga, ένα βιβλίο του Michael Borremans εμφανίζεται στο γραφείο δίπλα σε ένα μοντέλο. Ο Borremans είναι ένας Βέλγος καλλιτέχνης με εμμονή με τις παιδικές θυσίες, τον κανιβαλισμό και τη ραπτική, και είναι πολύ δημοφιλής στην υψηλή κοινωνία.

Μερικοί από τους πίνακες του Borremans απεικονίζουν γυμνά παιδιά που φαίνεται να έχουν τραυματιστεί ή να εμπλέκονται σε κάποιου είδους καταχρηστικό περιβάλλον.Αν μεταβείτε σε αυτά τα tweets και κάνετε κλικ στις φωτογραφίες, θα δείτε ότι υπάρχουν εικόνες από αυτό το βιβλίο του Michael Borremans, που τεκμηριώνουν μια έκθεση του με τίτλο "Fire From The Sun". Από μια κριτική της έκθεσης του Χονγκ Κονγκ:

Το αντιληπτό νόημα των έργων είναι δύσκολο να εκφραστεί ή είναι άβολο να το παραδεχτεί κανείς.
Σε μερικούς από τους πίνακες τα παιδιά βρίσκονται σε διαδικασία εξαφάνισης: σώματα φαντάσματα που δεν έχουν αφαιρεθεί εντελώς από τις φρικιαστικές πράξεις τους. Αυτά τα απόκοσμα αποκυήματα μας θυμίζουν το χέρι του καλλιτέχνη (άλλο αποκολλημένο άκρο) και τον έλεγχό του σε ό,τι βλέπουμε και τι όχι. Πιο ποιητικά, η ορατή ύπαρξη της «εξαφάνισης» υποδηλώνει την αδυναμία μιας καθαρής απόδρασης από ένα αιματηρό επεισόδιο. Είναι σημαντικό ότι ο Borremans επέλεξε να απεικονίσει παιδιά πολύ μικρά για να έχουν καθαρές αναμνήσεις. Σε κάποιο φανταστικό μέλλον, μπορεί να είναι αναξιόπιστοι φορείς αυτής της διαμορφωτικής ιστορίας ή τραύματος. Είναι αυτά τα πορτρέτα του τι σημαίνει να προσπαθείς να σβήσεις το παρελθόν, ανεπιτυχώς;
… Ενώ η φωτιά και ο (πιθανός) κανιβαλισμός υποδηλώνουν κάποιο είδος τελετουργίας, τα έργα είναι πιο ανατριχιαστικά ως σκίτσα τυχαίας βίας, αιτιατικής και ενστικτώδους. Οι εικονιζόμενοι χαρακτήρες σπάνε με έναν τύπο (αγγελικό) ενώ ταιριάζουν με έναν άλλο (δαιμονικό).

Το έργο τέχνης του Borreman είναι αναμφισβήτητα ανησυχητικό, αλλά όσοι έχουν δώσει προσοχή στα γούστα της ελίτ θα έχουν αναδρομές στην τέχνη που βρίσκεται στα σπίτια του αδελφού Podesta.

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ελίτ θέλει να χρησιμοποιεί σημάδια και σύμβολα για να επιδεικνύουν τη διαφθορά τους στον κόσμο και να κοροϊδεύουν τους απλούς ανθρώπους που δεν θεωρούν τίποτα περισσότερο από «άχρηστους τρώγοντες».
Η καμπάνια του Balenciaga είναι γεμάτη με διακριτικά μηνύματα αυτού του είδους. Για παράδειγμα, σε μια από τις φωτογραφίες της καμπάνιας ο Balenciaga γράφεται στην κασέτα ως BAALenciaga…
Ο Βάαλ ήταν ο αρχαίος Χαναανίτης θεός, στον οποίο θυσιάζονταν παιδιά - συνήθως το πρωτότοκο παιδί του θυσιαστή, που αποτεφρώνονταν ζωντανός. Ένας από τους τίτλους του ήταν «Βάαλ-ζεβούλ», ή Άρχοντας των Μυγών.

Κοιτάξτε αυτό το σχέδιο στη δεξιά πλευρά αυτής της φωτογραφίας, στον τοίχο:

Η Balenciaga ήξερε ακριβώς τι έκανε εδώ. Απλώς δεν είναι δυνατόν να ξεγελάστηκε μια από τις πιο εκλεπτυσμένες παγκόσμιες μάρκες υψηλής μόδας.
Θέλετε να μάθετε γιατί ο Jeffrey Epstein εξακολουθούσε να γιορτάζεται από τους πλούσιους και τους διάσημους, ακόμη και μετά την καταδίκη του για σεξ με ανηλίκους; Υπάρχει πιθανώς μια σχέση μεταξύ αυτού και αυτού που έχει κάνει ο Balenciaga εδώ. Μεταξύ των υπερπλούσιων, αυτό το πράγμα είναι φυσιολογικό.
πηγή 29-11-22
https://www.naturalnews.com/2022-11-29-balenciaga-pedo-gate-blown-wide-open.html
==========
πολλά τα σχετικά τιτιβίσματα...
https://twitter.com/curioslight/status/1596822344827252736/photo/4

https://twitter.com/curioslight/status/1596822351668469762?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1596822351668469762%7Ctwgr%5E2d22761c5aedf8177fc0fdc9ba7a7b3fc7018579%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthesportsgrail.com%2Fwho-is-lotta-volkova-balenciaga-chief-stylist-her-age-husband-instagram-twitter-net-worth%2F
=======================
σχετικές φωτο από το διαδίκτυο

31 Δεκεμβρίου 2012
ΖΟΜΠΙ κούκλες Reborn ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για ΠΑΙΔΙΑ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/12/reborn.html
=============σχετικό δημοσίευμα
Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πρόβλημα της ελίτ παιδοφιλίας» 

5 Δεκεμβρίου 2022 aikos2309Για χρόνια πίστευαν ότι ήταν μια άγρια ​​θεωρία συνωμοσίας που επινοήθηκε στο υπόγειο ενός ανατριχιαστικού πίτσα στην Ουάσιγκτον. Σήμερα, ωστόσο, το «θέμα της παιδεραστίας» έχει γίνει κύριο θέμα συζήτησης στις ειδήσεις, τουλάχιστον στο Fox , όπου ο Tucker Carlson το αναφέρθηκε ανοιχτά σε πρόσφατη ανάρτησή του.
Ο Carlson συζήτησε πώς όσοι βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα της πολιτικής, των οικονομικών και της ψυχαγωγίας είναι θηρευτές παιδιών που πανηγυρίζουν την αθωότητα για να προωθήσουν τις παγκοσμιοποιητικές τους φιλοδοξίες.
Μίλησε επίσης για τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος συνέχιζε να τα βάζει με άτομα όπως η Όπρα ακόμα και μετά τη σύλληψή του για σεξουαλικές σχέσεις ανηλίκων.
«Πώς το έκανε αυτό;» ρώτησε ο Carlson κατά τη διάρκεια του τμήματος. «Γιατί δεν είπε κανείς τίποτα; Γιατί οι άνθρωποι συνέχισαν να τρώνε μαζί του;»
«Λοιπόν, τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε, με βάση τα στοιχεία, ότι υπάρχει μια ανοχή για την παιδεραστία μεταξύ ορισμένων, μεταξύ των πιο ισχυρών στην κοινωνία μας, μια ανοχή που δεν θα συναντούσατε, ας πούμε, στον μέσο Αμερικανό σας της μεσαίας τάξης. οικογένεια."
Αυτοί που επικαλούνται την παιδεραστία επιτίθενται στην LGBT κοινότητα, λένε οι αριστεροί
Υπάρχει επίσης ένα πρόβλημα με τις εταιρείες που εξυπηρετούν τους πλούσιους, καθώς η Balenciaga είναι μια από τις πιο εξέχουσες, ρίχνοντας τους ανθρώπους στα μούτρα ότι η λεγόμενη «ελίτ» είναι νήπια που διασκεδάζουν να το καμαρώνουν δημόσια.

Η Balenciaga διεξήγαγε πρόσφατα μια διαφημιστική καμπάνια που παρουσίαζε πολλά παραδείγματα παιδικού σεξ. Σε ένα από αυτά, ένα πολύ νεαρό κορίτσι ξάπλωσε μπρούμυτα σε έναν καναπέ που περιβάλλεται από κεριά, άδεια ποτήρια κρασιού και ένα κολάρο σκύλου στο τραπεζάκι του καφέ.
ε μια άλλη διαφήμιση της Balenciaga, το ίδιο κορίτσι, που τώρα απεικονίζεται ξεκάθαρα ως νήπιο, εμφανίζεται να κρατά ένα αρκουδάκι ενώ είναι ντυμένο με ρούχα σεξουαλικής δουλείας, με δερμάτινο λουρί.
Παρεμπιπτόντως, η επίδειξη αυτού του είδους άσεμνης κακίας είναι ο νέος κανόνας μεταξύ των υπερπλούσιων, οι οποίοι έχουν λάβει μεγάλο μέρος του πλούτου τους από τους φορολογούμενους. Η Αμερική είναι πραγματικά το πιο άρρωστο σύστημα που μπορεί να φανταστεί κανείς, ακριβώς κάτω από τη μύτη της.
"Αυτή η εικόνα έδειχνε σελίδες από μια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που κατέρριψε έναν νόμο κατά της παιδικής πορνογραφίας", εξήγησε ο Carlson για το πώς αυτή η διαφημιστική σειρά Balenciaga σχεδιάστηκε σκόπιμα για να κοροϊδεύει το κοινό με αυτόν τον τρόπο.

«Όποιος σκηνοθέτησε τη φωτογράφιση φρόντισε να συμπεριλάβει ένα κομμάτι αυτής της γνώμης χρησιμοποιώντας τη λέξη «σεξ» ή «σεξουαλικό» τέσσερις φορές, και φυσικά δεν ήταν τυχαίο.


Η Balenciaga ήθελε να το προσέξεις. Αυτό μας φάνηκε σαν μια μεγάλη ιστορία, όπως σας είπαμε χθες το βράδυ. Εδώ έχετε μια μεγάλη διεθνή μάρκα λιανικής που προωθεί την παιδική πορνογραφία και το σεξ με παιδιά, όχι διακριτικά, αλλά ανοιχτά.» 
 Εν τω μεταξύ, τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες ΜΜΕ της αριστεράς, μαζί με αριστερούς πολιτικούς, επιμένουν ότι η ονομασία αυτής της διαστροφής και της κακίας είναι λάθος, καθώς συνιστά επίθεση στην «κοινότητα LGBT».
Με άλλα λόγια, η παρενόχληση, ο βιασμός και τώρα ο ακρωτηριασμός παιδιών με τρανσέξουαλ είναι όλα διαφορετικά χρώματα στο ΛΟΑΤ «ουράνιο τόξο» που θα πρέπει να γίνονται σεβαστά όπως άλλοι άνθρωποι που ζουν «την αλήθεια τους».
Αυτή είναι η θέση του Δημοκρατικού Δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, ο οποίος είναι μεταξύ των πολλών που δείπνησαν με τον Έπσταϊν μετά τη σύλληψή του. Είναι και ο Άνταμς παιδόφιλος; Τι γίνεται με την Όπρα;
«Τα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται να αναφέρουν τη σεξουαλικότητα των παιδιών», λέει ο Carlson. «Το ενδιαφέρον τους -και είναι χαρακτηριστικά πολύ έντονο ενδιαφέρον- είναι να καταστρέψουν όποιον παραπονιέται, ή και παρατηρεί, τη σεξουαλικότητα των παιδιών. Η παρατήρησή του, μας λένε, είναι επίθεση στην LGBT κοινότητα».
Εδώ είναι η ανάρτηση του Fox μεταφρασμένη, βίντεο στο τέλος:
Ο Τζέφρι Έπσταϊν, για παράδειγμα, ο Έπσταϊν συνέχισε να δειπνεί με μεγιστάνες επιχειρήσεων και αρχηγούς κρατών πολύ καιρό αφότου συνελήφθη για σεξ ανηλίκων. πως το εκανε αυτο Γιατί κανείς δεν είπε τίποτα; Γιατί οι άνθρωποι συνέχισαν να τρώνε μαζί του;
Λοιπόν, τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε, με βάση τα στοιχεία, ότι υπάρχει μια ανοχή για την παιδεραστία μεταξύ ορισμένων, μεταξύ των πιο ισχυρών στην κοινωνία μας, μια ανοχή που δεν θα συναντούσατε, ας πούμε, στη μέση αμερικανική οικογένεια της μεσαίας τάξης.
Μερικοί από τους πλούσιους είναι πραγματικά διαφορετικοί. Αυτό είναι ξεκάθαρα αλήθεια και αν χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις για αυτό, σκεφτείτε το Balenciaga. Η Balenciaga είναι αυτό που αποκαλούν μάρκα πολυτελείας.
Η Balenciaga είναι μια εταιρεία που πουλά πάνινα παπούτσια 1.100 δολαρίων και βαμβακερά φούτερ 1.500 δολαρίων σε άτομα που κυριολεκτικά τελειώνουν τα πράγματα για αγορά. Πιθανότατα δεν κάνετε τα ψώνια σας στο σχολείο στο Balenciaga, αλλά προφανώς κάποιοι το κάνουν.
Αυτή την εβδομάδα η Balenciaga ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στο Instagram και το σημείο πώλησης των διαφημίσεων ήταν το σεξ με παιδιά. Μια φωτογραφία έδειχνε μια πολύ νεαρή κοπέλα ξαπλωμένη μπρούμυτα σε έναν καναπέ με κεριά, άδεια ποτήρια κρασιού και ένα κολάρο σκύλου σε ένα τραπεζάκι μπροστά της. Μια άλλη εικόνα έδειχνε το ίδιο κορίτσι, ένα νήπιο, να κρατά ένα αρκουδάκι με σεξουαλικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός δερμάτινου λουριού, και στη συνέχεια, σε περίπτωση που χάσατε το θέμα, είμαστε υπέρ της παιδεραστίας Balenciaga, μια άλλη εικόνα το έκανε σαφές.


Αυτή η εικόνα έδειχνε σελίδες από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που κατέρριψε έναν νόμο που αποσκοπούσε στην καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας. Όποιος διοργάνωσε τη φωτογράφιση φρόντισε να συμπεριλάβει ένα μέρος αυτής της γνώμης που χρησιμοποιεί τη λέξη «sex» ή «sexual» τέσσερις φορές, και φυσικά αυτό δεν ήταν τυχαίο. Η Balenciaga ήθελε να το προσέξεις.
Αυτό μας φάνηκε σαν μια μεγάλη ιστορία, όπως σας είπαμε χθες το βράδυ. Εδώ έχετε μια μεγάλη διεθνή μάρκα λιανικής που προωθεί την παιδική πορνογραφία και το σεξ με παιδιά, όχι διακριτικά, αλλά αρκετά ανοιχτά.
Καμία υγιής κοινωνία δεν μπορεί να το ανεχθεί και στην πραγματικότητα κανείς δεν το ανέχτηκε ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ μια εποχή στην αμερικανική ιστορία που η παιδεραστία να θεωρούνταν οτιδήποτε άλλο εκτός από το χειρότερο, το πιο φρικτό έγκλημα που μπορεί κανείς να φανταστεί.
Οι παιδόφιλοι είναι γνωστό ότι σκοτώνονται στη φυλακή γιατί ακόμη και οι δολοφόνοι τους θεωρούν ανήθικους. Είναι και ήταν πάντα ταμπού η σεξουαλικότητα των παιδιών.
Είναι εντελώς απαράδεκτο, αλλά προφανώς δεν είναι πλέον απαράδεκτο. Οι ακαδημαϊκοί έχουν επαναπροσδιορίσει τους κακοποιούς παιδιών ως ανθρώπους που προσελκύονται από ανηλίκους και το θέμα, φυσικά, είναι να στείλουν το μήνυμα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλο. Είναι απλώς ένα διαφορετικό είδος αγάπης.
Δεδομένης αυτής της τάσης, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, εκτός από μερικές μεμονωμένες εξαιρέσεις στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, σχεδόν όλα τα μέσα αγνόησαν εντελώς τη διαφημιστική καμπάνια παιδικής πορνό του Balenciaga.
Δεν υπήρχε ούτε μια ιστορία γι' αυτό στους New York Times σήμερα το πρωί, στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος ή στο CNN ή στο NBC. Δεν τέθηκε θέμα έρευνας ή μποϊκοτάζ. Οι συνηθισμένοι αγανακτισμένοι έμποροι ήταν εντελώς σιωπηλοί γιατί δεν ήταν αγανακτισμένοι.
Η Balenciaga εξέδωσε τελικά μια δήλωση λέγοντας ότι θα τιμωρούσε τον φωτογράφο που έκανε τη λήψη σαν να έφταιγε ο φωτογράφος και δεν το ήξεραν και μετά από αυτό η ιστορία ουσιαστικά πέθανε και αυτό σημαίνει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Balenciaga, ένας άνθρωπος που ονομάζεται Cédric Charbit, δεν είναι γίνεται κοινωνικός παρίας για αυτό που μόλις έκανε η εταιρεία του.
Αυτός, όπως και ο Τζέφρι Έπσταϊν, θα συνεχίσει να απολαμβάνει την πολυάσχολη κοινωνική του ζωή, τιμωρημένος με τους πολλούς υπέροχους φίλους του διασημότητες.
Για παράδειγμα, εδώ είναι με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, ο οποίος φαίνεται πολύ ενθουσιασμένος που είναι μαζί του. Τώρα, παρεμπιπτόντως, βρήκαμε αυτήν την εικόνα στο διαδίκτυο σε λιγότερο από ένα λεπτό. Από όσο γνωρίζουμε, κανείς σε αυτήν την εκπομπή δεν ρώτησε τον Έρικ Άνταμς για αυτό εκτός από εμάς, και πιθανότατα κανείς δεν θα το κάνει ποτέ, και ο λόγος είναι απλός.
Τα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται να αναφέρουν τη σεξουαλικότητα των παιδιών. Το ενδιαφέρον τους, και είναι χαρακτηριστικά πολύ έντονο ενδιαφέρον, είναι να καταστρέψουν όποιον παραπονιέται, ή και παρατηρεί, τη σεξουαλικότητα των παιδιών. Το να το παρατηρήσουμε, μας λένε, είναι επίθεση στην LGBT κοινότητα.
Η υπόθεση είναι προφανώς ότι οι γκέι είναι υπέρ της κακοποίησης παιδιών και φυσικά του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων σε ανηλίκους, αλλά αυτό είναι παράλογο. Κανένας κανονικός άνθρωπος δεν είναι για αυτό, ομοφυλόφιλος ή όχι. Δεν είναι κατά των ομοφυλόφιλων να εναντιώνεται κανείς στην παιδική πορνογραφία ή να τρομάζει που οι γιατροί κόβουν το στήθος υγιών έφηβων κοριτσιών. Αυτά είναι εγκλήματα και οι περισσότεροι γκέι πιστεύουν ότι είναι εγκλήματα.
Γιατί να μην το σκέφτονται; Η προστασία των παιδιών από ενήλικες που θέλουν να τα εκμεταλλευτούν σεξουαλικά είναι ένα βασικό ανθρώπινο ένστικτο και ένα ευγενές ένστικτο, και ωστόσο το NBC News κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να επαναπροσδιορίσει αυτό το ένστικτο ως έγκλημα.
Χθες, το NBC κάλεσε τον εμπειρογνώμονα επιβολής του νόμου, παρεμπιπτόντως πρώην αναπληρωτή διευθυντή του FBI, για να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές ότι όποιος παραπονιέται για σεξουαλικότητα παιδιών θα τιμωρηθεί από το νομικό σύστημα, θα μηνυθεί για πτώχευση και θα καταστραφεί. Κοίτα αυτό.
ΜΠΕΝ ΚΟΛΙΝΣ: Θα γίνει ένα drag brunch στο Club Q την επόμενη μέρα, και αυτός είναι ένας τρόπος για να κάνετε τα παιδιά να δουν: «Γεια, κοίτα, είναι ένα άτομο. Δεν μοιάζει απαραίτητα με τους ανθρώπους που βλέπετε στο κατάστημα κάθε μέρα ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι με ζωή και συναισθήματα. Τους αρέσουν οι ίδιες ιστορίες με εσάς». σπρώχνεται προς τα δεξιά.
CHRIS HAYES, MSNBC: Ο Tucker, ειδικότερα, φαίνεται προσηλωμένος σε αυτόν τον πανικό κατά του queer. Εκτός από τις διαβολές του ενάντια στις παρωδίες, είναι μια πλατφόρμα για ακτιβιστές κατά των τρανς που χρησιμοποιούν ιδιαίτερα μοχθηρή και ακραία ρητορική για να επιτεθούν στα νοσοκομεία παιδιών για παροχή ιατρικής περίθαλψης σε τρανς νέους.
FRANK FIGLIUZZI, MSNBC: Αν είναι ο καταναλωτής των ανθρώπων που μόλις κραδαλλώσαμε από τη Lauren Boebert μέχρι τον Tucker Carlson, ας το βγάλουμε έξω. Ας το βγάλουμε στη δίκη. Ας το εκθέσουμε για αυτό που είναι. Ονομάστε το και ντροπιάστε το. Είναι καταναλωτής αυτών των ανθρώπων και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίσουν αστικές συνέπειες από τα θύματα.
Ως εκ τούτου, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI ζητά «αστικές συνέπειες» εναντίον οποιουδήποτε δεν του αρέσει η σεξουαλικότητα των παιδιών. Αν παραπονιέστε για αυτό, είστε υπεύθυνοι για τους φόνους που διαπράττουν άλλοι άνθρωποι. Είναι αυτό στο νόμο; Όχι, δεν είναι, αλλά το NBC News κάνει ό,τι μπορεί για να το προσθέσει. Το MSNBC πέρασε τις τελευταίες δύο ημέρες υπονοώντας ότι ο Ron DeSantis είναι κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένος με έναν μαζικό πυροβολισμό στο Κολοράντο επειδή υπέγραψε νομοθεσία που απαγόρευε στους δασκάλους να κάνουν σεξουαλικά παιδιά νηπιαγωγείου.
CHRIS HAYES: Νωρίτερα φέτος, ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντης, υπέγραψε νόμο αυτό που οι κριτικοί έχουν ονομάσει «Μην πεις το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους» που εμποδίζει ορισμένους δασκάλους να μιλήσουν ακόμη και για την ύπαρξη ομοφυλόφιλων και τρανσέξουαλ.
FMR GOP REP. DAVID JOLLY: Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα "Don't Say Gay Bill" στην πολιτεία της Φλόριντα, ή εάν ο Ron DeSantis θέλει να στείλει την αστυνομία για να ερευνήσει τα σόου με έλξη.
ALEXI MCCAMMOND: Ο Don't Say Gay Bill της Φλόριντα σίγουρα βοηθάει στην ανάδειξη του εθνικού του πολιτικού προφίλ, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, θέλουν απλώς να συνεχίσουν να δαιμονοποιούν τους ανθρώπους και να διαφοροποιούν τους ανθρώπους.
BRANDY ZADROZNY: Ξεκίνησες τη μετάβαση σε LGBTQ άτομα την άνοιξη. Ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το «Don't Say Gay Bill» στη Φλόριντα.
Αν δεν θέλετε μια νηπιαγωγός να μιλήσει για το σεξ με το παιδί σας στο νηπιαγωγείο, είστε κατά των γκέι. Είναι ο Ron DeSantis πραγματικά ο πνευματικός πατέρας μιας μαζικής δολοφονίας στο Κολοράντο; Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για τον Ron DeSantis ή για το σεξ, δεν είναι εύλογο. Στην πραγματικότητα είναι γελοίο. Αλλά συνεχίζουν να το λένε και το ερώτημα είναι γιατί το λένε συνέχεια; Λοιπόν, το λένε επειδή είναι τόσο αποφασισμένοι να σας εμποδίσουν να μιλήσετε για το θέμα.
Θα σε πουν βοηθό στο φόνο. Θα σας απειλήσουν να σας μηνύσουν για τη φτώχεια, όπως έκανε ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI, αν δεν σιωπήσετε. Είναι πολύ περίεργο όταν το σκέφτεσαι. Στην πραγματικότητα είναι πολύ περίεργο, αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν γιατί στην πραγματικότητα τα παιδιά σε αυτή τη χώρα υφίστανται πραγματικά σεξουαλική εκμετάλλευση, σε ορισμένες περιπτώσεις για χρήματα. Δεν είναι κρυφό.
Είναι ανοιχτό και απολύτως αληθινό. Αυτό το καλοκαίρι, για παράδειγμα, ο Matt Walsh αποκάλυψε τις φρικαλεότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Vanderbilt Medical Center στο Nashville. Εκεί, ένας γιατρός παραδέχτηκε ότι ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα των παιδιών επειδή είναι ένα κέντρο κερδοσκοπίας για το νοσοκομείο. Κοίτα αυτό.
Δρ Shayne Taylor: Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις αποφέρουν πολλά χρήματα. Έτσι, η αποκατάσταση στήθους από γυναίκα σε άνδρα θα μπορούσε να αποφέρει 40.000 δολάρια. Ένας ασθενής που μόλις λαμβάνει ορμονική θεραπεία ρουτίνας που βλέπω μόνο λίγες φορές το χρόνο μπορεί να αποφέρει αρκετές χιλιάδες δολάρια χωρίς να απαιτούνται πολλές επισκέψεις και εργαστήρια. Κερδίζει πραγματικά χρήματα για το νοσοκομείο.
«Πραγματικά κερδίζει χρήματα για το νοσοκομείο.» Λοιπόν, αν ήσουν ένας σκληρός ρεπόρτερ με συνείδηση, αυτή θα ήταν η ιστορία της ζωής σου. Είναι όλα εκεί σε κασέτα. Ένας γιατρός που παραδέχεται ότι ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα των παιδιών για χρήματα, επικαλούμενος ποσά σε δολάρια. Πώς θα μπορούσες να σου λείψει αυτό; Όλοι όμως επέζησαν. Κανείς δεν το έχει καλύψει. Αντίθετα, δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον Matt Walsh επειδή το εξέθεσε. Στ 'αλήθεια? Ποιο είναι το κίνητρο εκεί;
Επίσης, δεν καλύπτουν τι συμβαίνει στα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του CHOP, του Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας, του διάσημου νοσοκομείου, ενός νοσοκομείου που παραδέχτηκε σε ένα email ότι έκανε χειρουργική επέμβαση στον πισινό σε ανήλικο και νεαρές γυναίκες που έκοψαν το στήθος για ιατρικούς λόγους.
Δεν υπάρχει ποτέ ιατρική δικαιολογία για αυτό, και παρόλα αυτά το καμάρωναν. Στη Βοστώνη, ένας υπάλληλος στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο καυχιόταν σε κασέτα για παιδιά δύο ετών που προετοιμάζονταν για τη μετάβαση. Πραγματικά τρελό. Εντελώς χωριστή από τη νόμιμη ιατρική, αλλά και πάλι αγνοήθηκε εντελώς. Εδώ είναι.
ΔΡ. KERRY MCGREGOR, ΠΑΙΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΣΤΩΝΗΣ: Λοιπόν, οι περισσότεροι από τους ασθενείς που έχουμε στο Gems Clinic γνωρίζουν πραγματικά το φύλο τους, συνήθως μέχρι την ηλικία της εφηβείας, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό παιδιών φαίνεται να το γνωρίζουν στη μήτρα και θα το ξέρουν .
 Συνήθως εκφράζουν την ταυτότητα φύλου τους όταν είναι πολύ μικρά, μερικοί μόλις μπορούν να μιλήσουν. Μπορείτε να πείτε φράσεις όπως «Είμαι κορίτσι» ή «Είμαι αγόρι» ή «Θα γίνω γυναίκα» ή «Θα γίνω μαμά». Τα παιδιά ξέρουν πολύ, πολύ νωρίς. Έτσι, στο Gems Clinic, βλέπουμε μια ποικιλία μικρών παιδιών ηλικίας μεταξύ δύο και τριών ετών, και συνήθως μέχρι την ηλικία των εννέα ετών.
Αυτό δεν είναι επιστήμη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη. Αυτό είναι τρομακτικό, και όμως τα μέσα ενημέρωσης επιλέγουν να το αγνοήσουν. Γιατί; Γιατί κανένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό ή οποιοδήποτε από αυτά χωρίς να πτοηθεί γιατί είναι πολύ φρικτό. Δεν έχει να κάνει με την ιατρική. Δεν έχει καμία σχέση με τη βελτίωση της ζωής των ασθενών ή τη βελτίωση της χώρας αυτής.
όχι Είναι μια επικίνδυνη λατρεία που προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα παιδιά - όχι μόνο λίγα, αλλά πολλά. Τώρα, κάποια μέρα, όταν θα σπάσει το ξόρκι, ολόκληρη η κοινωνία μας θα το αναγνωρίσει αυτό γιατί είναι προφανές, και όλοι θα τσακίσουμε από ντροπή που το ανεχτήκαμε ποτέ για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί.
Εν τω μεταξύ, είμαστε ευγνώμονες σε ανθρώπους όπως ο Jaimee Michelle, που είχαν το θάρρος να πουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει μπροστά σε ατελείωτες απειλές.
https://www.pravda-tv.com/2022/12/tv-bericht-es-ist-an-der-zeit-dass-wir-ueber-das-problem-der-elite-paedophilie-sprechen-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια: